Resetarea medicinei sau resetarea omenirii prin nanotehnologie (III)

Citiți a doua parte a articolului

ARN-ul mesager este încapsulat. În ce anume?

Vaccinul Pfizer împotriva covid-19 folosește versiunea foarte recentă a vaccinurilor fără agent infecțios, „vaccinurile-nevaccinuri” ARN-mesager. De ce „vaccinuri-navaccinuri”? Pentru că este vorba de cu totul altceva decât un vaccin, în sensul în care acest cuvânt a fost definit și folosit, cu sau fără justificare științifico-medicală (asta e altă problemă!) vreme de peste 230 de ani.

Caracteristicile imunogene ale ARN-ului nu au fost descoperite decât în decada 1990. Primele aplicații ale acestei tehnici s-au făcut la cancer, iar prima încercare clinică a avut loc în 2002. Abia în 2012 au avut loc primele încercări preclinice pe agenți infecțioși.

Vaccinul-nevaccin ARN-mesager, cu nucleotide modificate ce codifică o formă modificată a proteinei spike a tulpinii inițiale SARS-CoV-2, este încapsulat în nano-particule solide lipidice (Futura Science).

Iată câteva extrase dintr-un articol ce explică marele salt către transumanism, pe care suntem forțați să îl facem prin intermediul celor șapte „vaccinuri” actuale anticovid-19. Desigur, dincolo de neîncrederea generală justificată față de tot ce vine din industria farmaceutică, față de știința medicală compromisă prin dogmatism-terorism-intelectual și față de deontologia ciubucărească a majorității medicilor-politruci, această tehnologie era indicat să fie testată nu în stil leninist, adică direct pe oameni, ci mai întâi pe animale.

Ca și comunismul, aplicat direct pe oameni, la fel este și cu cele șapte „Vaccinuri ne-vaccinuri anticovid-19”, plus altele care probabil vor veni și ele. Cum, necum, testarea non-vaccinului ARN-m anticovid-19 a început direct pe oameni care, conștienți sau inconștienți, se oferă în calitate de cobai!

Odată introdus în „ciorba” chipurile vaccinală, ARN-ul mesager codifică o proteină de la suprafața coronavirusului și, după cum se crede, obligă celulele trupului să producă ulterior ele însele această proteină, provocând, iarăși precum se crede, reacția imunitară a cobaiului. Această reacție a sistemului imunitar va „învăța” trupul cobaiului cum anume să combată virusul covid-19, împiedicând proliferarea acestuia.

Este vorba de o tehnică diferită de cea a tuturor vaccinurilor de până acum, care imitau și „atenuau” agenții patogeni, incitând sistemul imunitar, cel puțin în teorie, să producă anticorpii ipotetici, pe care s-ar baza apărarea contra eventualelor infecții viitoare cu același agent patogen ca cel prezent (și atenuat) în vaccin.

Nefiind vorba de un vaccin, se speră că „ciorba”, „supa” sau „zeama” ARN-m va pune în funcțiune mecanismul de fabricare a proteinelor celulare, care vor declanșa răspunsul imunitar ce combate virusul invadator covid-19.

Un sistem de nano-transportori compus din nano-particule lipidice sau polimere poate conduce ARN-m în celulele cobaiului omenesc, incitându-le să fabrice antigene și să stimuleze sistemul imunitar în producerea de anticorpi contra virusului SARS-CoV-2.

Nano-particulele lipidice sau polimerii sunt concepuți astfel încât să poată evita enzimele ce ar putea fie degrada cu rapiditate ARN-m, fie limita capacitatea celulelor de a-l absorbi pe acesta.

Anumiți imunostimulatori (boosters) pot fi adăugați în „ciorbă”, în ideea ca răspunsul imunitar să fie mai puternic și cu speranța că pacientul va rezista mai bine decât mâțele (ce rezistă la spălat, dar nu totdeauna la storsul mai energic). Diverse alte nano-materiale ar putea juca și ele un rol important, mai ales în furnizarea de vaccinuri pentru locuitorii țărilor cerșetoare și corupte, lipsite de banii necesari, dar foarte populate.

Se crede că, în viitor, aceste „vaccinuri-non-vaccinuri” ar putea fi administrate prin lipirea cu leucoplast, pe piele, a unor micro-siringi sau implanturi cu injectare lentă a unei doze unice de „ciorbă” vaccinală, agrementată cu nano-materiale și nano-particule virale vegetale, pentru injectarea de antigene ce nu ar necesita păstrarea la temperaturi foarte joase, de ordinul -70 sau -80oC.

Afară de ARN-mesager, ce mai conține fiola sau capsula? CRISPR?

În martie 2020, cercetătorii Stanford au publicat un raport pe tema covid-19, în care se vorbea deja despre ARN-ul mesager și despre CRISPR, tehnologia producerii de antigene.

La 19 februarie 2020, doctorandul Tim Abbott, de la departamentul de bio-inginerie al Universității Stanford, a verificat rezultatele unei experiențe în cadrul echipei sale, ce utiliza tehnologia de manipulare genetică CRISPR pentru combaterea coronavirusurilor. Tim Abbott lucra în laboratorul lui Stanley Qi, deschizător de drumuri în materie de dezvoltare a tehnologiei CRISPR, ce poate utiliza celule canceroase sau necanceroase pentru combaterea bolilor.

Utilizând tehnica numită PAC-MAN (Prophylactic Antiviral Crispr in huMAN cells), ideea constă în a ataca coronavirusul cu o torpilă îndreptată către el, lovind constituția lui genetică, care îi permite să pătrundă în celulele omenești și apoi să utilizeze mașinăria celulei pentru a se auto-multiplica.

În cadrul acestei experiențe speciale, Tim Abbott a introdus sistemul Crispr al laboratorului Stanley Qi pentru a găsi virusul SARS-CoV-2 (ceea ce cercetătorii numesc noul coronavirus) într-o soluție conținând un fragment inert, sintetizat de acest virus.

Ca toate sistemele Crispr, acesta era compus din două părți: o enzimă și o cantitate redusă de ARN, ce a fost botezată „ghid”. Acesta de pe urmă, „ghidul”, conduce enzima, în care caz, (Cazul-13d), pentru ca ea să se agațe de părțile specifice ale genomului coronavirusului, efectuează o serie de tăieturi (secvențe).

Putem compara aceasta cu o pereche de foarfeci programate să scanaze o carte de bucătărie, din care să nu taie (decupeze) decât pagina ce privește virusul SARS-CoV-2.

World Economic Forum aprobă procedeul CRISPR și producerea de gene

https://www.weforum.org/agenda/2020/08/crispr-gene-testing-editing-covid19-coronavirus-diagnostics-precision-medicine-healthcare/

https://www.weforum.org/agenda/2020/08/crispr-gene-testing-editing-covid19-coronavirus-diagnostics-precision-medicine-healthcare/

Scientists Aim Gene-Targeting Breakthrough Against COVID-19

https://lilianeheldkhawam.com/2020/07/24/important-introduction-a-crispr-la-methode-qui-pourrait-modifier-le-genome-humain-transhumanisme/comment-page-1/

https://lilianeheldkhawam.com/2020/07/25/crispr-cas-9-ou-le-bricolage-du-vivant-video-du-we-article-avec-bill-gates-promoteur-de-crispr/

https://gensuisse.ch/fr/modification-du-genome-par-crisprcas#

https://www.weforum.org/agenda/2020/08/crispr-gene-testing-editing-covid19-coronavirus-diagnostics-precision-medicine-healthcare/

https://www.weforum.org/agenda/2020/08/crispr-gene-testing-editing-covid19-coronavirus-diagnostics-precision-medicine-healthcare/

Cifre ce dezmint amploarea pandemiei. Dovada oficială furnizată de Pfizer

Tabloul de mai jos provine de la Pfizer. Este vorba de derularea protocolului de validare a „Vaccinului anticovid-19”. Se vede că s-a început pe un lot de 44.820 de persoane, care au fost împărțite în două grupe: cei care au primit doza de vaccin de testat și cei care au primit placebo.

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034577?query=recirc_curatedRelated_article

Se constată 9 (nouă) cazuri severe din 18.435, grupul Placebo, persoane ce au participat până la sfârșitul experimentului Pfizer. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034577?query=recirc_curatedRelated_article

Severe (covid-19 is defined by the FDA as confirmed covid-19 with one of the following additional features: clinical signs at rest that are indicative of severe systemic illness; respiratory failure; evidence of shock; significant acute renal, hepatic, or neurologic dysfunction; admission to an intensive care unit; or death).

Din numărul total de 18.435 cobai Placebo, 171 au fost finalmente infectați, 9 (nouă) dintre aceștia având simptome severe, ceea ce înseamnă 0,93% din populația studiată.

Fiind vorba de grupul Placebo, rămâne de văzut dacă aceștia au fost expuși intenționat infecției, conform principiului „cel ce plătește comandă”. Cei 9 (nouă) cobai cu reacții severe constituie 0,05% din lotul studiat.

Aceste cifre pot fi comparate cu mortalitatea înregistrată în Elveția, pentru orice cauze posibile, până în săptămâna 50 a anului 2020, pentru populația sub 65 de ani:

• anul 2020 total morți 8337
• anul 2010 total morți 9273
• anul 2011 total morți 8975

Nu am putut continua această anchetă așa cum aș fi vrut, mergând până la consilierul federal Berset, care ar fi fost cazul să spună de ce această anchetă s-a încheiat odată cu sfârșitul vieții profesionale (65 de ani), pentru întreaga populație activă. De ce nu se spune nimic despre cei care au depășit vârsta de 65 de ani?

https://www.bfs.admin.ch/bfs/fr/home/actualites/covid-19.assetdetail.15244586.html?fbclid=IwAR1qjKHpgkV-L2PwGjSyy74o7xM7yjigzlGbZRYf1SBx91PCaJibYUHq0hY  https://www.bfs.admin.ch/bfs/fr/home/actualites/covid-19.assetdetail.15244586.html?fbclid=IwAR1qjKHpgkV-L2PwGjSyy74o7xM7yjigzlGbZRYf1SBx91PCaJibYUHq0hY

Iată, totuși, răspunsul: Persoanele de peste 65 de ani, și mai ales cele de peste 80 de ani, au murit pe capete, mai ales pentru că au fost separate de familiile lor.

Ar fi necesar să constituim grupuri cetățenești de presiune contra mafiei Deep State, pentru a înțelege coșmarul trăit de persoanele întemnițate abuziv, fie la domiciliul lor, fie în centrele (lagărele de exterminare), ce au apărut pretutindeni. Evident, față de cele precedente, cifrele sunt anormale.

https://www.experimental.bfs.admin.ch/expstat/fr/home/innovative-methoden/momo.html

https://www.bfs.admin.ch/bfs/fr/home/statistiques/sante/etat-sante/mortalite-causes-deces.html

Costuri financiare și pierderi de vieți omenești total nejustificate

Față de cele precedente, nimic nu justifică comedia vaccinală în curs, ce riscă să devină o tragicomedie sinistră, orchestrată de mafia mondialistă și slugoii ei din diversele țări europene. În diverse țări, ONG-urile cetățenești au cerut suspendarea „vaccinării” ARN-mesager, pentru motivul că nu se respectă regula de aur a precauției.

Conform opiniei acestor ONG-uri, diversele „proiecte de vaccinare ARN-mesager au fost simplificate, fușerite și urgentate fără motive valabile și fără un control serios al calității mult lăudatului «vaccin-non-vaccin», fără să se respecte «principiul precauției», care este esențial în orice acțiune medicală. Există riscul ca tehnica experimentală a «vaccinului-non-vaccin-anticovid-19» să se soldeze cu un mare număr de morți, mutilați, handicapați și autiști, ceea ce va rămâne în Istorie ca pierderi de vieți omenești nejustificate, absolut inacceptabile, pentru care cei răspunzători vor răspunde la momentul potrivit în fața justiției.”

Concluzie: Vaccinarea ARN-mesager este o tehnică experimentală recentă, urgentă și insuficient pusă la punct, fără un studiu științific demn de acest nume, fără verificare pe termen mediu sau lung, fără să mai vorbim de riscurile grave ce privesc copiii, nepoții și strănepoții generației actuale. (https://swiss-freedom.ch/fr).

Repetăm: În cadrul actualei campanii heirupiste de vaccinare nu avem de-a face cu un vaccin conform definiției OMS, ci cu o „ciorbă, supă sau zeamă” genetică, un produs de terapie genetică ale cărei consecințe pe termen mediu sau lung sunt absolut necunoscute. (https://swiss-freedom.ch/fr )

Printre opiniile discordante reamintim pe aceea a profesorului Luc Montagnier, descoperitorul virusului SIDA (HIV): „Acceptarea vaccinului ARN-m este o eroare. Se riscă efecte și consecințe absolut imprevizibile (…), de exemplu cancere, organe ce vor prolifera în mod monstruos. Actuala vaccinare este o joacă de-a ucenicii vrăjitori”. (Profesor Luc Montagnier, premiul Nobel pentru medicină (2008), specialist SIDA)

Iată efectele secundare posibile ale acestei vaccinări, așa cum sunt ele înțelese la data de 18 decembrie 2020. Documentul ce urmează provine de la CDC, organul guvernamental american în materie de securitate a medicamentelor și a terapiilor medicale.

La 18 decembrie 2020, CDC-ul guvernului american raporta că dintre 112.807 persoane ce au primit prima doză a vaccinului anticovid 19, 3.150 de persoane au fost victimele unor efecte secundare invalidante.

Victimele acestui vaccin au devenit incapabile să își îndeplinească activitățile lor zilnice, obișnuite, au ajuns incapabile de orice muncă, fiind silite să accepte îngrijiri medicale de specialitate.

Este clar că probabilitatea efectelor secundare grave ale „vaccinului-non-vaccin-covid-19” este foarte mare.

Pe de altă parte, oamenii cu conștiința întreagă nu sunt dispuși să își trăiască restul zilelor ca ființe modificate genetic. Guvernele nu au niciun drept juridic sau moral să ceară cetățenilor să devină oameni-cobai!

https://www.20min.ch/fr/story/donner-1000-francs-a-tout-ceux-qui-se-font-vacciner-690619428702?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1Zx_5AD7Xno9xHty4q9aG-ZJckQRce1bSZdN1HP3KXEdNXClaGfNK2l-o#Echobox=1608750541

Detalii suplimentare:

https://www.letemps.ch/suisse/swissmedic-autorise-un-premier-vaccin-contre-coronavirus

Pretenția nemuririi implică distrugerea omenirii actuale.

Resetarea înseamnă recrearea omului prin revoluție bio-tehnologică, ceea ce înseamnă insultarea gravă a lui Dumnezeu, indiferent de cum este conceput de diferitele religii.

Citiți și:
„Vaccinurile” cu ARNm, eugenia și tendința spre transumanism
Zuckerberg, Bill Gates sau Elon Musk se cred Supraoameni – Studiu științific
Avertizare urgentă a lui Elon Musk

 

yogaesoteric
19 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More