Resetarea medicinei sau resetarea omenirii prin nanotehnologie (II)

Citiți prima parte a articolului

ARN-ul mesager, vector al noii medicine

ARN-ul mesager este deci inconturnabilul vector ce va permite nanomedicinei, după cum „se crede”, să facă transumanismul să devină realitate.

ARN-ul mesager este forma acidului ribonucleic ce transportă informația genetică.

Episajul înseamnă acțiunea de a episa, adică de a uni capetele codante și necodante ale genelor
Noyau = Nucleu
Ribozom = Organita citoplasmatică ce asigură descifrarea codului din secvența ARN-ului mesager.

1) Întâi se sintetizează un „ceva” ca precursor în nucleul celulei, în timpul procesului numit transcriere.
2) Pregătit prin episaj, ARN-ul este expediat în citoplasmă, primind numele de „mesager”. În acest spațiu al celulei are loc „traducerea” în proteină.

ARN-ul servește de intermediar pentru sinteza proteinelor în interiorul celulelor. În acest fel, ideea de terapie (vaccin) prin ARN-mesager ar consta în introducerea în trupul omenesc a unei spărturi sau ciob de ARN, prin injecție.

Dacă totul se petrece cum speră savanții, ciobul sau secvența de ARN ar declanșa „mașinăria” celulară astfel încât trupul însuși să producă proteinele vizate, ce aparțin a două familii: unele care vor rămâne în celulele respective, altele care ajung în fluxul sanguin, ce le transportă către alte celule, unde vor face, după cum se „crede” aceeași ispravă.

Un fel de „ori la bal, ori la spital”. Ori îl dăm noi jos pe Dumnezeu, ori își dă el singur demisia, în care caz OMS-ul îl va trimite pe Insula lui Epstein, unde se consuma drogul Adrenochrom, ce punea capăt longevității celor din care se prepară (acest drog) prin stoarcerea glandelor suprarenale ale sacrificaților, respectiv lungea longevitatea-viața celor ce se drogau-îndopau cu adrenalina, de fapt adrenochromul, ce nu putea fi decât ceva obținut pe bază de adrenalină.

Producție de proteine in vivo. Extras dintr-un videoclip Moderna Therapeutics

Întrebări:

1) Cine garantează că ARN-ul mesager introdus prin banditism vaccinal nu va produce substanțe ce vor pătrunde în nucleul celulei gazdă, modificându-i genomul ei propriu?

2) Cine garantează că ARN-ul mesager nu va produce severe reacții de respingere, cu consecințe ce pot fi fatale nefericitului cobai, ce și-a pierdut astfel nu numai viața ci și puritatea genetică primită de la Dumnezeu, adică veșnicia!

3) Cine garantează că ARN-ul mesager introdus în celulă nu este deja piratat? Piratat nu se știe de unde, de către hakerii Pfizer sau alți pirați ori entități internetice, ajungând astfel cu totul altceva decât cred ori se fac a crede unii și alții, de exemplu politicienii-imbecili-emeriți, monștri de rea credință dovediți, de care va veni vremea să ne ocupăm. Altfel se ocupă ei de noi…

Se știe că sistemul informatic NBIC este partener în afacerile Pfizer, iar garanții securității internetului strigă sus și tare că orice piraterie și interferență informatică este posibilă, inclusiv piratarea procedurilor de sinteză ADN, pentru provocarea apariției a tot felul de agenți infecțioși, inclusiv mortali. Coronavirusul covid-19 și diversele lui „tulpini”, dovedesc exact acest aspect!

Tehnologia ARN-mesager a fost prezentată de Moderna Therapeutics încă din anul 2014

Moderna Therapeutics este printre marile întreprinderi banditești ce folosește o nouă modalitate de producere de medicamente in vivo (în organismul diverselor entități vegetale, animale, omenești), despre care nu știm decât că sunt foarte active la nivel intracelular, altfel înconjurate de un secret absolut.

Adevărat sau fals, producătorii-bandiți-mafioți-deep-state vehiculează ideea că această tehnologie vizează cazurile „disperate”, intratabile (ungruggable), oferind, pentru o mulțime de boli, o alternativă mai avantajoasă decât medicamentele actuale.

Cine îi poate crede însă pe acești bandiți-producători de boli, false medicamente și false pandemii, tâlhari care în niciun caz nu își propun să vindece bolnavii.

Sursă: videoclipul postat de Moderna Therapeutiks pe Facebook, la 3 iulie 2014.

Începem să înțelegem funcționarea tărășeniei banditești, medicale, farmaceutice, financiare și politice din ultimele decenii. Moderna Therepeutics se consideră Tartor emerit în materie de terapie ARN-mesager.

Se spune clar că ARN-mesager pătrunde în celulele nefericitului OM-COBAI, în care va sintetiza noi proteine, utilizând chiar organismul sau uzina, „mașinăria naturală” a celui în cauză.

Am văzut că, în organismul omului-cobai, proteinele produse pot avea o funcțiune intracelulară, fără să se știe încă cu ce efecte pe termen mediu sau lung, inclusiv pentru spermatozoizii sau ovulele omenești, deci pentru generațiile următoare.

De asemenea, am văzut că proteinele astfel produse pot ajunge în fluxul sanguin provocând fie metastazele cunoscute, fie minunile de care vorbesc diverși străini de multe, inclusiv cel numit Cercel.

Generalități despre așa numitele vaccinuri ARN-mesager

Ultima dificultate a bandiților Deep-State și a mondialiștilor specializați în „otrăvuri medicale” este trecerea de la pseudo-terapia genetică, de laborator secret, la marele laborator al întregii planete Pământ și a întregii omeniri.

Începând cu Jocurile Sportive Militaro-Mondiale (octombrie-noiembrie 2019) s-a văzut trecerea de la fazele de laborator (laboratoare franceze, americane și chinezești) la faza pandemie „naturală”, sub conducerea banditeștii OMS.

Pandemia mondială covid-19 a picat la țanc, exact în faza de tranziție către instaurarea noii lumi planetare în anul 2030. După Ray Kurzweil, figură emblematică Google, în cei mai puțin de zece ani ce ne despart de 2030, cu excepția faimoșilor ITS, toți pământenii vor avea deja un implant cerebral, adică tăierea cerebrală împrejur va fi la modul efectiv, chiar din interiorul creierului.

Sursă: https://lilianeheldkhawam.com/2020/11/28/lenquete-sur-le-transhumanisme-que-vous-devez-lire-tout-y-est-annonce-france-inter/comment-page-1/

Sperietoarele de ciori din mass-media si diverșii politruci medicali

Biberonați cu miliarde de dolari, politrucii din presă se vor grăbi să dea cuvântul exclusiv complicilor și ciracilor Deep-State-Bill-Gates, Rockfeller-Soros &co, care vor face pe savanții de înalt nivel și vor urmări să decredibilizeze adevărații savanți și medici, care încă există și se fac auziți, în toate țările lumii.

Din martie 2020 până acum ni se spune că nu există nicio terapie contra virusului covid-19. Este vorba de o minciună gogonată, de care se fac vinovate toate guvernele Uniunii Europene, ce vor da seamă, într-o zi, în fața justiției, a popoarelor respective.

Hidroxiclorochina, azitromicina, ivermectina și alte medicamente eficace și sigure au fost interzise de către aceste guverne, gest ce echivalează cu crima de înaltă trădare și genocid contra omenirii; toți șefii de State și guverne, toți miniștrii Sănătății și alți înalți conțopiști vor da socoteală cât de curând.

Politrucii medicali și politrucii din presă încearcă să ne taie împrejur la creier, spunând și repetând în neștire că „singura scăpare posibilă” din actuala pandemie este un „vaccin de tip ARN-m”.

Se înțelege de ce hidroxiclorochina, ivermectina și alte medicamente sigure, eficace, ieftine și cu efect rapid au fost interzise în întreaga Uniune Europeană și în altă țări ale căror guverne fac jocul bandiților mondialiști.

Se înțelege de ce a explodat marea uzină farmaceutică din insula Taiwan, care producea hidroxiclorochină.

În efortul de a ne face să credem că nu există altă terapie medicală curentă contra virusului covid-19, trepădușii din presă și politrucii-medicali și-au etalat incompetența crasă și reaua credință, unii dintre aceștia fiind promovați senatori, miniștri, deputați etc., în timp ce orice savant, medic, ziarist sau personalitate a fost etichetat drept „conspiraționist” chiar de către conspiraționiștii din fruntea guvernelor, a ministerelor Sănătății (devenite ministere ale morților cu zile și ale minciunii).

Citiți partea a treia a articolului

Citiți și:
Interviu cu dr. Gabian Rahmanian – Covid-19 şi medicina criminală (I)
Interviu cu profesorul Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel, despre medicină, pandemie, coronavirusuri, vaccin anti-covid-19

 

yogaesoteric
16 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More