Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar fi fost agent CIA sau Mossad, care aduna informaţii despre oamenii influenţi, inclusiv despre oameni de ştiinţă de la Harvard, relatează The New York Post.

În cadrul podcastului său, disponibil pe platforma de streaming Spotify, Rogan şi invitata sa, comedianta Whitney Cummings, au vorbit despre Epstein, mort în 2019.

Ei bine, cu siguranţă a donat nişte bani ştiinţei”, a afirmat Rogan, referindu-se la faptul că Universitatea Harvard a primit donaţii de 9 milioane de dolari de la pedofilul Jeffrey Epstein.

Ştii, am avut o conversaţie cu un om de ştiinţă care a fost şocat de cât de puţini bani a donat Epstein, de fapt. El aducea oameni la petreceri. Ca şi cum ar fi o operaţiune de informaţii. Oricine a condus-o, fie că era Mossad-ul, fie că era CIA, fie că a fost o combinaţie a ambelor, a fost o operaţiune de informaţii. Ei aduceau oameni şi îi compromiteau. Şi atunci când îi compromiteau, foloseau orice aveau asupra lor pentru a le influenţa opiniile şi modul în care îşi exprimau acele opinii. Şi nu ştiu de ce ar vrea să facă asta cu oamenii de ştiinţă, ceea ce este cu adevărat ciudat pentru mine”, a comentat Rogan.

Fosta iubită a acestuia, Ghislaine Maxwell, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de minore şi abuzuri sexuale pe care le-a săvârşit împreună cu Jeffrey Epstein. Existau zvonuri potrivit cărora răposatul tată al lui Maxwell ar fi avut legături cu Serviciul de Informaţii israelian Mossad.

În august 2019, miliardarul american Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa. Acesta era arestat pentru pedofilie, exploatare sexuală și trafic de persoane. Potrivit autorităților americane, Epstein crease „o vastă rețea de trafic sexual cu minore”. Minorele participau la petrecerile organizate de miliardar pentru prietenii săi din afaceri și politică.

Presa americană a publicat agenda cu contactele pedofilului. În această agendă apare și numele „Birchall Martyn”, soțul Anei Birchall. Faptul în sine că soțul ei a făcut parte din rețeaua de prieteni și cunoștințe a pedofilului nu înseamnă că Martyn Birchall a participat la petrecerile infame organizate de Jeffrey Epstein.

Cazul Jeffrey Epstein a cutremurat opinia publică: un miliardar, care se presupune că a abuzat sexual sute de fete, scăpând aproape nepedepsit. Iar cu cât ies mai multe detalii la lumină, cu atât devine mai clar: și alte personalități ar putea fi implicate în rețeaua de trafic de persoane în scopuri sexuale.

Prințul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, ar fi forțat la rândul lui fete mijlocite de Epstein, să întrețină relații sexuale cu el. Fostul ministru american al Muncii, Alexander Acosta, a fost nevoit să-și dea demisia, fiind parțial responsabil pentru că Epstein a scăpat de pedeapsa de închisoare pe viață în anii 2000. Despre Bill Clinton se știe, de asemenea, că era prieten cu Epstein.

Citiți și:
Putrezi de bogați…
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale aristocraților? (I)

 

yogaesoteric
14 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More