Revelații ezoterice despre spirale ca vortexuri subtil energetice. Chei oculte iniţiatice (V)

Anumite taine referitoare la vortexurile de energie subtilă benefică spiralată solară (YANG) sau lunară (YIN)

de profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Citiţi partea precedentă a articolului

O modalitate ocultă foarte eficientă de a vă trezi şi a vă polariza energiile lăuntrice cu ajutorul unor energii subtile complementare, polare ce provin din Macrocosmos

Pentru bărbați: 

Vă sfătuim ca, atunci când vă aflați în natură, să generaţi timp de 7-10 minute vortexuri spiralate masculine, solare, emisive, centripete (YANG). Conștientizați timp de 3-5 minute starea specifică ce apare. Apoi treceți la a doua etapă, în care generați timp de 15-20 de minute un vortex feminin, lunar, receptiv, centrifug (YIN). Conștientizați în final, timp de 7-10 minute, apariţia unei trăiri polare euforice, inefabile, care totodată vă va dezvălui taina polarității ce generează o stare pregnantă de fericire fără obiect.

Pentru femei: 

Vă sfătuim ca, atunci când vă aflați în natură, să generaţi timp de 7-10 minute vortexuri spiralate feminine, lunare, receptive, centrifuge (YIN). Conştientizați timp de 3-5 minute starea specifică ce apare. Apoi treceți la a doua etapă, în care generați timp de 15-20 de minute un vortex masculin, solar, emisiv, centripet (YANG). Conştientizaţi în final, timp de 7-10 minute, apariţia unei trăiri polare euforice, inefabile, care totodată vă va dezvălui taina polarității ce generează o stare pregnantă de fericire fără obiect.

Această modalitate simplă și pregnant împlinitoare pe multiple planuri ale ființei își va dovedi din plin utilitatea mai ales pentru bărbații și pentru femeile care deocamdată nu au o relaţie amoroasă de cuplu bazată pe iubire reciprocă. 

Un joc minunat dinamizant şi transformator

Vă sugerăm ca atunci când vă aflați undeva în natură, fie la mare, fie la multe, fie într-un parc, fie într-o grădină, fie în luminişul unei păduri, să generaţi şi apoi să întrețineți focarul unui vortex spiralat solar (YANG) sau lunar (YIN) (pe care îl puteți declanșa în prealabil printr-o intenție clară şi fermă) și apoi să urmăriți să extindeți respectivul vortex energetic spiralat făcându-l să aibă o rază de mai mulți kilometri prin intermediul vizualizării voastre benefice creatoare. Forța energiilor benefice subtile spiralate pe care o veţi simţi atunci, va fi uimitoare. Totodată, în felul acesta vă veţi încărca aura atunci când vă aflați în natură, cu o energie subtilă benefică imensă.

Celor doi iubiţi ce alcătuiesc un cuplu fericit polar le sugerăm ca, după ce vor experimenta din plin efectul subtil de avalanșă, să se întâlnească a doua zi şi să meargă undeva în natură, urmărind să realizeze împreună, fiind îmbrățișați, mai întâi un vortex spiralat lunar (YIN) timp de 7 minute, iar după aceea un vortex spiralat solar (YANG) timp de alte 7 minute. În cazul fiecărui vortex pe care-l vor genera, vor acţiona astfel încât să facă să-i crească în mod gradat raza și aria de acţiune.

În cadrul acestor experiențe spirituale minunate, cei doi iubiți vor simți că alcătuiesc atunci un tainic focar în jurul căruia se structurează și apoi intră în acțiune întâi vortexul spiralat lunar (YIN) și apoi vortexul spiralat solar (YANG), fiecare dintre ele extinzându-se gradat din aproape în aproape. Apoi, în finalul realizării celui de-al doilea vortex spiralat (cel de tip solar (YANG)), cei doi iubiți se vor putea folosi de energia polară acumulată în aura lor, întocmai ca de un sui generis portal prin care vor translata la unison, prin proiecție astrală conştientă, în realitatea tainică a unuia dintre cele 21 de tărâmuri paralele ce există în universul astral.

Pentru a mări şansele de reuşită ale unei astfel de experiențe, ar fi de mare ajutor, dacă cei doi iubiți au amândoi iniţierea în MANTRA de comuniune cu Marea Putere Cosmică BHUVANESHVARI, să realizeze la unison laya yoga cu această MANTRA.

Prin intermediul bărbaților şi femeilor care vor acționa singuri și, de asemenea, prin intermediul cuplurilor polare, fericite care vor acţiona la unison pentru a experimenta gama complexă de efecte ce apar prin generarea unor vortexuri spiralate lunare (YIN) sau solare (YANG), multora li se vor revela aspecte, stări şi trăiri care rezultă prin comuniunea inefabilă cu realitatea tărâmurilor paralele în care se vor proiecta atunci.

Trecerea de la simplu la complex – Misterele plurivalente ale polarității

Pe măsură ce unii dintre voi – bărbați sau femei – vă veți manifesta fie singuri, fie în cadrul unui cuplu polar și veți genera prin intermediul unei intenţii clare și ferme vortexuri spiralate solare (YANG) sau lunare (YIN) suficient de mari ca arie de manifestare, veţi putea trece la o nouă etapă, în care veți urmări să accelerați din ce în ce mai mult viteza de rotaţie, până la apariţia unor viteze pe care să le intenționați a fi chiar superioare vitezei luminii.

Pentru aceasta, va fi întotdeauna necesar să intenționați într-un mod clar şi ferm să imprimați energiei solare (YANG) sau lunare (YIN) care se deplasează în acel vortex spiralat o viteză de rotaţie uluitor de mare, menţinând totodată sau chiar făcând să crească intensitatea energiilor subtile benefice care se declanşează atunci în vortexul spiralat solar (YANG) sau lunar (YIN).

Rețineți că în prima fază a acestui joc minunat este necesar mai întâi să vă concentraţi şi să intenționați într-un mod clar și ferm să faceţi să apară vortexul spiralat solar (YANG) sau vortexul spiralat lunar (YIN), urmărind totodată ca el să fie suficient de puternic ca flux energetic. Numai după aceea veţi putea trece la cea de-a doua fază, în care veți urmări să acceleraţi extraordinar de mult mişcarea acestui flux de energie subtilă. Procedând în felul acesta, veți trece de la simplu la complex.

Atât bărbaţii, cât și femeile care vor experimenta în mod perseverent această modalitate simplă, generând atât în propriul univers lăuntric, cât și în jurul lor, în ambianța exterioară, vortexuri energetice solare (YANG) și vortexuri energetice lunare (YIN), își vor trezi în felul acesta din ce în ce mai mult starea de VIRA – bărbații și starea de SHAKTI – femeile.

Prin punerea atentă şi sistematică în practică a acestei modalități simple și eficiente, atât bărbații, cât și femeile își vor putea extinde cu ușurință câmpul personal de forţă ocultă binefăcătoare şi îşi vor mări extraordinar de mult aura.

Prin exersarea măcar o dată pe săptămână a acestui procedeu, ei vor avea la dispoziție o energie enormă, profund binefăcătoare, ce îi va ajuta să realizeze salturi spirituale.

În plus, atât femeile, cât și bărbații care vor pune în practică această modalitate simplă, vor descoperi prin experiență directă, inefabilă, misterele polarității și vor avea parte de multe trăiri extraordinare în etapa finală, atunci când îi vor fructifica din plin efectele minunate.

Aceste experienţe extraordinare vă vor fi fără îndoială accesibile multora dintre voi, cu condiția să nu uitați că înainte de toate este necesar să îndrăzniți să aplicați și să descoperiți astfel că un gram de practică valorează cât tone de teorie.

Mai ales bărbaţii şi femeile care nu sunt angrenați într-o relație împlinitoare şi fericită de cuplu vor descoperi în felul acesta o modalitate simplă, ocultă şi eficientă de a-şi încărca fiinţa cu energiile subtile polare benefice care le lipsesc. Vor trăi astfel o stare de detașare şi libertate, în cazul în care se confruntă cu apariţia şi persistenta anumitor dependențe sau ataşamente față de unele fiinţe umane de sex opus.

Punând măcar o dată pe săptămână în practică această modalitate ocultă, atât bărbații, cât și femeile care deocamdată nu sunt integrați într-o relație fericită de cuplu, vor descoperi că este posibil, în cadrul acestei experiențe, să facă dragoste cu tot Macrocosmosul.

Este necesar să aveţi în vedere că toate aceste revelaţii se vor dovedi pentru mulți dintre voi foarte valoroase numai dacă veţi îndrăzni să le puneți în practică. Doar prin intermediul experienţei lăuntrice directe vă veţi putea convinge că un gram de practică în această direcţie valorează cât tone de teorie. 

Vă rugăm tocmai de aceea pe toți cei care veți participa de acum înainte atât la spiralele solare (YANG), cât și la spiralele lunare (YIN) să urmăriți să le puneți în mod constant în aplicare și să fiţi totodată mult mai atenți pentru a vă convinge neîntârziat de realitatea lor.

Nu este cazul să uitați că pe maeştrii sau pe maestrele acestor metode îi va face întotdeauna numai exercițiul. Punerea constantă în practică a acestor revelaţii vă va permite să treceți într-o nouă etapă de care puteți beneficia cu toții.

Cu cât veți deveni mai conştienţi, prin experienţă directă, de valoarea acestor revelații, cu atât ele vă vor apărea ca fiind foarte importante.

Articol preluat din revista Yoga Magazin nr 103/104  

Citiţi şi:

Aspecte inițiatice esențiale referitoare la translațiile extatice în dimensiunile subtile ale universului astral (I)

Iniţierea în stările benefice de transă, o poartă deschisă către paradisurile astrale 

yogaesoteric

19 noiembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More