Revista «Scientific Research»: Vaccinuri cu substanțe chimice pentru depopulare (I)

Dovada că vaccinurile țintesc negrii pentru depopulare: articolul științific care identifică substanțele chimice ce provoacă infertilitate, introduse în mod secret în vaccinurile destinate femeilor africane

Spuneți-i Epoca Transparenței, dacă doriți, dar secretele întunecate din spatele aproape fiecărei instituții odată credibile sunt acum expuse tuturor spre a fi văzute. Încrederea publicului este deja distrusă de FBI-ul trădător, CDC-ul corupt, mass-media „falsă”.

Un exemplu în acest sens este un document științific ce arată identificarea unei substanțe chimice ce provoacă infertilitate, care a fost adăugată în mod secret în vaccinurile aprobate de Organizația Mondială a Sănătății, administrate exclusiv femeilor africane. Această lucrare, publicată în revista cu acces liber Scientific Research, este intitulată „HCG găsit în vaccinul OMS anti-tetanos din Kenya ridică o mare îngrijorare în lumea în curs de dezvoltare”.

Efectuat de John W. Oller, Christopher A. Shaw, Lucija Tomljenovic, Stephen K. Karanja, Wahome Ngare, Felicia M. Clement și Jamie Ryan Pillette, studiul nu numai confirmă faptul că o substanță chimică cu scop de depopulare a fost în mod deliberat introdusă în vaccinurile administrate femeilor africane în Kenya, ci dă și numele substanței chimice utilizate pentru a provoca infertilitate. Această substanță produce modificări la nivelul uterului femeilor negre, transformând corpul mamei în armă de atac biologic împotriva propriilor copii nenăscuți.

Iată rezumatul complet al studiului:
În 1993, OMS a anunțat un „vaccin pentru controlul nașterilor” destinat „planificării familiale”. Cercetările publicate arată că, până în 1976, cercetătorii OMS au conjugat toxina tetanică (TT) cu gonadotropină corionică umană (hCG), producând un vaccin „contraceptiv”. Conjugarea TT cu hCG face ca hormonii de sarcină să fie atacați de sistemul imunitar. Rezultatele așteptate sunt avorturile la femeile deja însărcinate și / sau infertilitate la pacientele care nu au fost încă însărcinate. Inoculările repetate prelungesc infertilitatea. În prezent, cercetătorii OMS lucrează la vaccinuri anti-fertilitate mai puternice, utilizând ADN recombinant. Publicațiile OMS arată un scop pe termen lung de reducere a creșterii populației în „țări mai puțin dezvoltate” instabile. Până în noiembrie 1993, au apărut publicații catolice spunând că un vaccin abortiv a fost folosit ca măsură profilactică împotriva tetanosului. În noiembrie 2014, Biserica Catolică a afirmat că un astfel de program a fost desfășurat în Kenya.

Trei laboratoare acreditate independente de analize biochimice din Nairobi au testat probe din flacoane ale vaccinului OMS împotriva tetanosului, care au fost utilizate în martie 2014 și au găsit hCG unde nu ar trebui să existe. În octombrie 2014, au fost obținute 6 fiole suplimentare de către medici catolici și au fost testate în 6 laboratoare acreditate. Din nou, hCG a fost găsit în jumătate din eșantioane. Ulterior, laboratorul AgriQ Quest din Nairobi, în două seturi de analize, a găsit din nou hCG în aceleași flacoane de vaccin care au fost testate pozitiv mai înainte, dar nu au descoperit hCG în 52 de pretinse mostre date de OMS ca flacoane cu vaccinului utilizat în campania din Kenya. 40 dintre ele aveau aceleași numere de identificare a loturilor ca și fiolele care au fost testate pozitiv pentru hCG. Având în vedere că hCG a fost găsit în cel puțin jumătate din probele de vaccin OMS ajunse la medicii implicați în administrarea vaccinurilor utilizate în Kenya, opinia noastră este că, în mod rezonabil, campania „anti-tetanică” kenyană a fost pusă în discuție de Asociația Medicilor din Kenya ca fiind o acoperire pentru reducerea creșterii populației.

Vaccinurile sunt „o acoperire pentru reducerea creșterii populației”

Nu există nicio îndoială în concluzia la care au ajuns autorii acestui document științific publicat. Ei au dezvăluit următoarele adevăruri total șocante pe care mass-media refuză în mod absolut să le publice:
1) Vaccinările împotriva tetanosului sunt folosite ca „acoperire medicală” pentru vaccinurile folosite în scop de depopulare;
2) Programul este furnizat împreună cu inițiativele de „sănătate publică”, elaborate de Organizația Mondială a Sănătății;
3) Scopul acestui program este reducerea populației negrilor din Africa;
4) Substanța chimică hCG ce provoacă infertilitate, utilizată în această „violență vaccinală” genocidară împotriva femeilor negre, determină corpul femeii să se întoarcă împotriva propriului copil nenăscut, atacându-l ca pe un invadator străin, provocând astfel un avort spontan.

Aceste dezvăluiri șocante, dar adevărate confirmă faptul că vaccinurile au fost folosite ca arme împotriva umanității și sunt în mod deliberat contaminate cu substanțe chimice în scop de depopulare, înainte de a fi injectate în tinerele femei din grupurile etnice care sunt destinate exterminării. Sună ca un complot secret al răufăcătorilor lui James Bond pentru dominația mondială, dar de fapt este real. Și se petrece chiar acum, pe toată planeta, sub „autoritatea” așa-numitei Organizații Mondiale a Sănătății.Declarația dată la Conferința Episcopilor Catolici din Kenya

Descoperirea acestei substanțe chimice cu efect de depopulare în vaccinurile de rutină a provocat alarmă printre episcopii catolici din Kenya, care sunt ei înșiși avocați pro-vacciniști. Într-o mărturisire uimitoare, publicată pe site-ul web al Episcopilor Catolici, ei declară următoarele:

„Dragi kenyeni, datorită direcției pe care o are dezbaterea privind campania de vaccinare împotriva tetanosului în Kenya, noi, episcopii catolici, în îndeplinirea rolului nostru profetic, dorim să ne reafirmăm poziția după cum urmează:
– Biserica Catolică NU se opune vaccinurilor obișnuite administrate în Kenya, atât în propriile noastre instituții de sănătate ale bisericii, cât și în instituțiile de sănătate publică.

– Cu toate acestea, în a doua fază a campaniei de vaccinare împotriva tetanosului din martie 2014, care este sponsorizată de OMS / UNICEF, Biserica Catolică a pus la îndoială secretomania manifestă. Am pus întrebări dacă vaccinul împotriva tetanosului a fost legat de un program de control al populației, care a fost raportat în unele țări, unde un vaccin similar a fost infestat cu hormon Beta-HCG care cauzează infertilitate și multiple erori de sarcină la femei.

– În datele de 26 martie 2014 și 13 octombrie 2014, ne-am întâlnit cu secretarul de cabinet responsabil cu sănătatea și cu directorul serviciilor medicale, printre altele, și le-am ridicat preocupările legate de vaccin și am acceptat să testăm împreună. Cu toate acestea, ministerul nu a cooperat și testele comune nu au fost făcute.

– Biserica Catolică a luptat și a achiziționat mai multe flacoane de vaccin, pe care le-am trimis la
PATRU
laboratoare guvernamentale și private din Kenya și din străinătate.
– Vrem să anunțăm aici că
toate
testele au arătat că vaccinul folosit în Kenya în martie și octombrie 2014 a fost într-adevăr îmbogățit cu hormonul Beta-HCG.
– Pe data de 13 octombrie 2014, Biserica Catolică a transmis copii ale rezultatelor secretarului de cabinet și directorului serviciilor medicale. Aceleași documente au fost trimise prin e-mail directorului serviciilor medicale, pe 17 octombrie 2014.

Pe baza celor de mai sus, noi, episcopii catolici din Kenya, dorim să afirmăm următoarele:
– Că suntem șocați de nivelul de necinste și de relaxare cu care o problemă atât de gravă este tratată de Guvern.
– Că un raport prezentat Comitetului parlamentar pentru sănătate la 4 noiembrie 2014 de către Ministerul Sănătății, susținând că Guvernul a testat vaccinul și l-a găsit curat de hormonul Beta-HCG,
este fals
și este o încercare deliberată de a distorsiona adevărul și de a induce în eroare 42 de milioane de kenyeni.
– Că suntem dezamăgiți de încercările de a intimida și șantaja profesioniștii din domeniul medical care au coroborat informațiile despre vaccin, cu amenințări de acțiune disciplinară. Vă felicităm și vă sprijinim pe toți profesioniștii care sunteți vocea adevărului.
– Că vom continua să-i avertizăm pe toți kenyenii să evite campania de vaccinare împotriva tetanosului (cu vaccinuri la care s-a adăugat Beta-HCG), deoarece suntem convinși că este într-adevăr un program mascat de control al populației.”

Remarcați că această declarație se referă la „încercările de a intimida și șantaja profesioniștii din domeniul medical”. Vă sună familiar? Asta este statul vaccinal profund muncind din greu, făcând în Africa exact ceea ce face în Statele Unite și în orice alt loc: amenințarea, intimidarea, șantajarea, calomnierea sau defăimarea celor care îndrăznesc să facă public adevărul despre vaccinurile toxice.

Da, există un program de depopulare sub acoperire, genocidar, condus de Organizația Mondială a Sănătății, și folosește vaccinurile ca acoperire

Iată că atât articolul științific (mai sus), cât și Conferința din Kenya a Episcopilor Catolici au concluzionat cu exactitate că există într-adevăr un program secret de depopulare în curs de desfășurare și acest program folosește „vaccinuri” de fațadă pentru încercarea de exterminare a grupurilor vizate, prin avort spontan indus medical și infertilitate indusă chimic. Ca și în cazul multor experimente medicale, programul este inițial desfășurat și testat în Africa. (Același lucru a fost făcut și de Pfizer, ai cărui directori au fost numiți în mandate de arestare pentru moartea unui copil nigerian în experimente medicale legate de vaccinare.)

Odată ce atacul chimic este perfecționat în Africa, acesta este apoi desfășurat în altă parte. (Rețineți că Ebola a fost prima dată permisă a se răspândi în Africa, apoi a fost adusă în mod deliberat în Statele Unite, unde a fost îngăduit să se răspândească într-un spital din Texas – este același model pentru mulți agenți infecțioși folosiți ca arme biologice.)

Cel mai important aspect este că acest program genocidar de depopulare transformă trupul femeii în ucigașul propriului copil nenăscut, înarmând efectiv uterul împotriva umanității. Eficace, vaccinul transformă mamele în ucigași ai copiilor lor nenăscuți. Aceasta este, desigur, numită medicină în folosul „sănătății publice”, probabil în același mod în care avorturile în masă sunt numite pentru „sănătatea femeilor” de către industria avortului.

A afirma că acest program este o încălcare a eticii medicale și a consimțământului informat, nici măcar nu începe să descrie profunzimea crimelor împotriva umanității care se desfășoară astăzi prin vaccinuri și prin inițiativele de sănătate publică ale OMS. Aceasta demonstrează, fără îndoială, existența unei organizații din umbră, care forțează agenda utilizării vaccinurilor, pe care o putem numi statul vaccinator profund, care urmărește să implementeze vaccinurile ca arme chimice sub acoperire, împotriva umanității.

Acestea ar putea reduce fertilitatea și, prin urmare, reduc dramatic ratele de natalitate în întreaga lume, reducând astfel populația lumii pe parcursul mai multor generații succesive. Această metodă de „ucidere lentă” ar putea părea mai acceptabilă pentru oamenii de știință care doresc să vadă că populația lumii a scăzut, dar care nu prea au curajul să omoare oamenii direct prin medicina convențională. Există deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi spontane.

Am văzut, de asemenea, dovada științifică dintr-un studiu despre vaccinuri finanțat de CDC, care a constatat că vaccinurile provoacă avorturi spontane, ucigând copiii nenăscuți. De asemenea, șefa CDC a fost forțată să demisioneze din cauza unui scandal profund de corupție care a fost expus. Se pare că directorul CDC a cumpărat acțiuni la Merck, unul dintre cei mai mari producători de vaccinuri din lume, pentru ca ea să poată profita personal de vânzările de vaccinuri care sunt promovate de CDC însuși (folosind mass-media ca ațâțători ai fricii în sezonul de gripă, desigur).

Citiți a doua parte a articolului

Citiți și:

Statistici şi vaccinuri

Unii sunt obsedați de vaccinare: vaccinuri transmisibile pe calea aerului – ultima găselniță a experților pentru a imuniza populații întregi de oameni

yogaesoteric
21 iulie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More