Rogozin către Biden: Ar fi necesar să i se reamintească cine este criminal de război

Rogozin i-a amintit lui Biden, după cuvintele spuse la adresa lui Putin, despre apelul pe care l-a făcut în 1999 de a bombarda Belgradul.

Joe Biden în 1999

Directorul general al „Roscosmos”, Dmitri Rogozin, a răspuns acuzațiilor președintelui american Joe Biden la adresa lui Vladimir Putin, amintindu-i cine este cu adevărat criminal de război.

Ar fi necesar să i se reamintească lui Biden cine este criminalul de război” – a scris șeful corporației de stat pe canalul său de Telegram, atașând la postare o înregistrare video arhivată în care Biden recunoaște că el a fost cel care a sugerat bombardarea Belgradului în 1999 și trimiterea piloților aviației americane să distrugă podurile de pe Dunăre.

Ajuns la marginea gropii propriului mormânt, acest bătrân sângeros ar fi necesar să-și amintească de atrocitățile sale, de miile de oameni pașnici pe care i-a ucis”, a conchis Rogozin.

Cu o seară înainte de aceasta, Biden a vorbit cu un jurnalist din anturajul Casei Albe, spunând despre Putin că „este un criminal de război”.

Citiți și:
38 de parlamentari americani cer ca Joe Biden să fie supus testării cognitive cât mai curând posibil
Războiul a fost întotdeauna necesar pentru a impune „Marea Resetare”
Noul președinte sârb: «NATO ne-a distrus țara și ne-a omorât copiii»

 

yogaesoteric
20 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More