Războiul a fost întotdeauna necesar pentru a impune „Marea Resetare”

După ce au reușit să îi facă pe majoritatea oamenilor să se ascundă în spatele canapelei sau sub pat din cauza amenințării false a covidului, au introdus două noi amenințări în meniu: războiul și furtunile.

După cum știu cititorii mei obișnuiți, au avut de gând să facă asta dintotdeauna. Am avertizat despre aceasta în repetate rânduri.

În mai puțin timp decât este nevoie pentru a viziona un serial, ne-au oferit Furtuna Dudley, Furtuna Eunice și Furtuna Franklin.

Vor mai fi multe furtuni în acest an: câteva brize modernizate, câteva naturale și multe altele create în mod deliberat. Orice suflu de vânt va avea un nume. Fiecare briză va fi preschimbată în furtună – la fel cum fiecare actriță pensionară devine o fostă vedetă de film. Ziarele și posturile de televiziune își vor scoate toate fotografiile vechi de arhivă cu mări agitate și copaci căzuți.

Dacă Boris Johnson va mânca varză de Bruxelles și fasole, rezultatul va primi un nume.

Pentru a ne ține în alertă, unele dintre furtuni vor fi feroce. Acestea vor fi probabil cele fabricate.

Și vor fi valuri de căldură, căderi abundente de zăpadă și probabil un tsunami sau două (ușor de creat, așa cum am explicat anterior, cu o explozie subacvatică).

Desigur, nu poți ucide miliarde de oameni cu vremea rea, dar poți crește prețurile la alimente și energie și poți ucide milioane de oameni prin economii distruse, sărăcie și foamete. Recentele furtuni din Marea Britanie au dus la închiderea imediată a școlilor și a căilor ferate („în cazul în care un copac ar fi căzut și ar fi rănit pe cineva”) și la oprirea livrărilor în supermarketuri. Toate acestea au fost în mod evident exagerate pentru a provoca mai multe daune societății și economiei.

Este important să ne amintim că de fapt controlul populației este unul dintre scopurile a tot ceea ce se petrece.

Vor urma și războaie – așa cum au amenințat cu ceva timp în urmă.

Ne îndreptăm în mod clar spre un alt război rece de lungă durată, cu Rusia și China de o parte și America și Europa de cealaltă parte.

Amintiți-vă că atât președintele Putin, cât și președintele ucrainean Zelensky au luat cuvântul la Forumul Economic Mondial Schwab. (La fel, desigur, au făcut și Biden, Johnson, Macron, Trudeau și Arden din Noua Zeelandă, printre mulți alții.)

Este greu de evitat sentimentul că Schwab se află în spatele scenei, trăgând sforile, iar dacă, în urma invaziei Rusiei în Ucraina, Occidentul va decide să intervină militar, va fi pentru că de fapt conspiratorii vor să se petreacă așa și văd acest scenariu ca pe o modalitate de a afecta și mai mult economia globală și de a provoca câteva milioane de morți.

Nu uitați că ruinarea economiei globale este un pas esențial pe drumul către Marea Resetare. Retorica venită de la Washington și Londra sugerează cu siguranță că atât Biden, cât și Johnson sunt disperați să exacerbeze situația, să provoace mai multă teroare, să crească prețul energiei și să îngrozească pe toată lumea.

Odată ce vă dați seama care este planul lor, este ușor de văzut ce se va petrece în continuare.

Furtunile și războaiele au făcut întotdeauna parte din Marea Resetare.

Cu toții și-au citit exemplarele din „1984” de George Orwell.

Dar și noi la fel – și știm ce va urma și de ce.

Iar această cunoaștere ne oferă șansa de a ne pregăti.

Așa cum sugerez de aproape doi ani, păstrați-vă rezervele de alimente, pregătiți-vă pentru penuria de electricitate și de combustibil și, dacă este posibil, asigurați-vă că economisiți o parte din bani pentru a vă ajuta să treceți prin vremurile întunecate pe care le-au planificat.

Nu uitați: frauda covid a fost doar începutul. Conspiratorii abia și-au început campania de preluare a controlului total.

Fiți pregătiți și rămâneți puternici.

Autor: Dr. Vernon Coleman

Citiți și:
Planul B al „Marii Resetări” a globaliștilor: Războiul din Ucraina. Analiza unui important analist politic american
Ori război total, ori circ total. În ambele cazuri noi, ca oameni simpli, ieşim prost

 

yogaesoteric
13 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More