România: varianta de rezervă

„Masoneria are tendinţa să ocupe toate funcţiile importante în stat din România (…) Mi-e teamă că românii ajung într-o zi să fie conduşi numai de către cei care fac parte din organizaţii şi atunci s-a dus naibii şi identitatea noastră naţională şi tot ce înseamnă cultură şi tradiţie românească.”
(R. Timofte, fost şef al SRI, în Evenimentul zilei, 1466/1997).

Oricât s-ar crede ei de „luminaţi”, sioniştii au „muşcat” din capcana pe care le-au întins-o „Aliaţii” şi, acceptând să trăiască într-o „fortăreaţă americană” în Orientul Mijlociu, ca o compensaţie pentru Holocaust, au fost instalaţi chiar în mijlocul duşmanului tradiţional: lumea arabă.

Repetatele tensiuni de aici, în ultima jumătate de secol, au făcut ca Israelului să-i aparţină mai multe acte de terorism sângeros decât a avut oricare altă naţiune, ceea ce nu a împiedicat SUA să îi acorde regulat o fabuloasă asistenţă financiară, cu convingerea că evreii aşkenazi au o conduită morală superioară şi că noul stat Israel reprezintă voia lui Dumnezeu – două înţelegeri deformate aberant de către mafioţii masono-sionişti, cei care – în realitate – au cauzat, stimulat, întreţinut şi exploatat Revoluţia Franceză, războaiele mondiale, bolşevismul, destrămarea Rusiei şi a URSS (a se vedea declaraţia din Parlamentul Rusiei a deputatului O. Bolacev) etc.

Vicleni însă, cum îi ştim, ei s-au bucurat la gândul că se pot strămuta forţat în Pământul lui Israel (invocând profeţia în Ezechiel 38, 8), dar în acelaşi timp nutresc speranţa că „mesia” îi va aduna şi conduce în Israelul Mare, de la Eufrat la Nil, totodată luându-se ca variantă de rezervă, în proiectul lor de dominaţie mondială, România!

România este deci ţara unde sioniştii au făcut naţionalizarea, încă de când îşi formau noul stat în Orientul Mijlociu, iar acum vin şi pretind că au avut la noi proprietăţi şi, ca urmare, trebuie să le restituim şi să le plătim toate dobânzile! Aceasta este motivaţia pentru care l-au detronat pe Ceauşescu, au preluat controlul României şi vor să ne deposedeze în chip diabolic de teritoriul naţional!

De fapt, printr-o judecată extinsă, România este într-adevăr doar o mică şi preţioasă pradă, căci în faţa acestei colosale puteri financiare a sioniştilor (PIB-ul de azi al Israelului este de 235,446 miliarde $), unii preşedinţi s-au prăbuşit când s-au amestecat în problemele Israelului (Clinton), alţii sunt executanţii magnatului Soros (Obama), iar structurile globale sioniste de guvernare, care există de altfel în orice ţară, dictează cursul politicii din statul respectiv.

De aceea, nu trebuie să ne mire deloc nici declaraţia mitropolitului Serafim de Pireu, care ne-a avertizat că sioniştii sunt de vină pentru criza din Grecia şi din lume, pentru ca magnaţii Rockfeller, Rothschild şi Soros să lovească în familie şi Biserică pentru a face loc globalizării, nici implementarea legislativă în România a ideologiei totalitare a „corectitudinii politice” (ai cărei „câini” de pază, CNCD şi ONG-urile, să pună pe acelaşi plan critica cu prejudecăţile)!

În consecinţă, argumentul prezentării parţiale a scrisorii pe care mitropolitul Serafim de Pireu a trimis-o secretarului de stat american H. Clinton, la 7.09.2012, ca răspuns la acuzaţia – din Raportul MAE al SUA – că este fundamentalist şi antisemit, mi se pare foarte elocvent:

„Eu doar citez reacţiile dinamice ale evreilor ortodocşi împotriva denaturării iudaismului şi a devierii de la concepţia teistă asupra vieţii la un sistem apocrif bazat pe învăţătura ocultă a Kabbalei, care constituie perpetuarea luciferismului şi a practicilor de magie neagră. Aşadar, niciodată nu am formulat idei şi gânduri antisemite, dar ca episcop ortodox – aşa cum avem dreptul am tâlcuit profeţiile Vechiului Testament… şi am demonstrat că mult-aşteptatul Mesia a venit în lume în persoana Domnului nostru Iisus Hristos şi cel care este aşteptat de iudaism să vină… nu este altul decât cel la care se face trimitere în Apocalipsa Evanghelistului Ioan ca fiind Antihrist.

În sfârşit, consideraţi fundamentalism şi antisemitism realitatea evidentă universală că sistemul bancar este una din activităţile economice favorizate de puternicul – în ţara dumneavoastră – lobby evreiesc?”


Citiţi şi:

Spre uimirea noastră, descoperim că au existat şi unii evrei care au spus adevărul 

România, colonie a Israelului?

 

yogaesoteric
11 februarie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More