Românii aruncaţi în vaccinurile genetice

Mă uit şi mă crucesc la câte unii care se dau rotunzi la televizor că ei s-ar arunca în primul ac pe care l-ar vedea în faţă, ca să se vaccineze. Aruncaţi-vă fraţilor! Cine vă opreşte?!? Chiar e nevoie să vă lăudaţi cu asta?

Mă mai agresează şi cei de la Guvern cu clipurile publicitare contractate la televiziuni, menite să ne spună zi de zi, din oră în oră, cât de sigur e vaccinul de la noi şi cum se vor vaccina ei la primul colţ – pentru că ştiu că totul e contra cost şi niciunul din personajele care dau din gură acolo cât mai persuasiv cu putinţă habar nu are despre ceea ce vorbeşte şi o face din interese pecuniare. Guvernul va băga milioane de euro în presă, anul acesta, ca să vi se spună ce bine e să vă vaccinaţi.
Campania de vaccinare din România e sortită eşecului! Voi explica de ce…
Cred în vaccinuri şi m-am vaccinat de mic cu toate cele obligatorii. Şi acum îmi amintesc cum în şcoala generală, în anii ’80, prin clasa a doua, a treia, parcă… ne crestau pe toţi în faţa clasei, cu o bucată de lamă pe umăr, ca la X şi 0, ne punea un praf peste rană şi aşa avea loc câte o vaccinare naţională. Sau ne făceau câte o injecţie… Deci, să nu aud că aş fi anti-vaccinist şi tot repertoriul unităţilor militare din presă şi al prostimii de pe net.
Dar nu cred nici în ruptul capului în vaccinurile anti-covid-19 cumpărate de România, pe repede înainte, de către idioţii care ne guvernează. Am şi de ce! Să facem o mică recapitulare:
– prostovanul de preşedinte e primul care mi-a tăiat încrederea când a anunţat că vaccinul anti-covid e sigur şi nu ştiu câte doze vor ajunge în România, deşi el, vaccinul, nici nu apăruse oficial pe undeva; […]
– nicio autoritate românească, abilitată prin lege, nu a verificat vaccinul, pentru a face vreun test dacă acesta este nociv sau nu pentru populaţie. Asta este o adevărată crimă împotriva românilor. A doua mare crimă din pandemie, împiedicarea medicilor legişti de a face autopsii celor care mor de covid sau aşa cum se scrie fals în acte, ca să facă unii adevărate afaceri pe decesele de covid. Să mă fac înţeles: dacă eu aş decide să comercializez mâine pe piaţă vreun medicament şi nu aş avea aprobare de punere pe piaţă de la Agenţia Naţională a Medicamentului şi restul avizelor necesare (omologare, testare) aş fi arestat. Însă în cazul vaccinului anti-covid, autorităţile naţionale nu au făcut nicio testare, nicio verificare. Nicio instituţie nu a afirmat public, oficial, că garantează siguranţa vaccinării. Legea a fost brutal încălcată, deşi sănătatea constituie o problemă de siguranţă naţională;
– incredibil, dar adevărat, anumite firme producătoare de vaccinuri (alea care cică au găsit soluţia „minune”, soluţia „superbă” ARN-Mesager, care ce să vezi, te modifica genetic) au cerut statelor europene şi nu doar lor, imunitate totală pentru răspunderea penală şi civilă, în caz că cineva moare sau suferă efecte devastatoare pentru sănătate. Cât de idiot să fii, să crezi că în astfel de condiţii, dacă ţi se va petrece ceva nasol, va exista şi careva să răspundă???
– ştie vreun român, care dacă, Doamne fereşte, va păţi ceva, împotriva cui să se îndrepte juridic pentru a fi despăgubit, el sau urmaşii lui? A spus Guvernul vieţii, în mod oficial, cine răspunde pentru un vaccin care în anumite cazuri va avea efect fatal, cine este entitatea care poartă răspunderea juridică? Nu, pentru că suntem trataţi ca nişte iobagi;
– vaccinurile la noi intră în ţară în cutii de carton (deşi cică se păstrează la -75 grade) şi sunt plimbate între spitale în cutii de pizza. Până mai ieri se vaccinau 5 români dintr-un flacon, ca să se anunţe că metoda a fost greşită şi recomandarea era să fie vaccinaţi 6 români dintr-un flacon. Ce se va petrece cu supradozarea în cazul celor câteva zeci de mii de români vaccinaţi deja?

– mulţi medici refuză să se vaccineze, deşi au recomandat la viaţa lor poate sute de vaccinuri fiecare. Sunt convins că ştiu ei de ce. Dar nu au curaj să spună ceea ce ştiu pentru că una din primele măsuri de la începerea nebuniei covid-19 dispusă de Guvernul Iohannis-PNL a fost introducerea secretului profesional în spitale, cu interzicere expresă pentru medici şi asistente de a spune ceva din interior, sub ameninţarea dosarelor penale;
– Elveţia a anunţat că va aştepta 6 luni până va decide declanşarea unei vaccinări naţionale. Iranul a anunţat că mai aşteaptă până va primi asigurări că vaccinul este sigur. Sunt convins că ştiţi mai multe exemple decât acestea… Cert este că în lume circulă în prezent mai multe tipuri de vaccin, majoritatea de tip ARN (care modifică genetic trupul uman), care reprezintă o noutate mondială, fiind evident că ne aflăm în faţa unui experiment. Au apărut deja primele efecte adverse, de la paralizii, la decese subite. Dar de aici şi până la a putea dovedi cineva ceva împotriva vreunei companii din familia Big Pharma e foarte greu de făcut pentru un muritor de rând;
– şi în ultimul rând l-am văzut pe Ghiorghiță! Domn’ colonel Ghiorghiță, şeful vaccinării naţionale. De la el mi-a pierit definitiv pofta de vaccinare! Mai e ceva de adăugat?
Aţi văzut prin vreo țară conducători mai iresponsabili decât cei de la noi? Care doar execută nişte ordine din afară şi fac ce li se dictează de acolo? Pe care nu-i interesează dacă ni se poate petrece ceva rău şi habar nu au ce fac când ne cer să ne încolonăm la vaccinare? Mai miră pe cineva că mai bine de jumătate de populaţie nu vrea să se vaccineze?
Fiecare stat puternic nu acceptă vaccinarea poporului său decât cu vaccinuri pe care le testează în prealabil şi pentru care au toate garanţiile necesare. Vi se pare că ai noştri conducători nu mai dorm de grija noastră, ca nu cumva să avem efecte dezastruoase post vaccinare? Vi se pare că e vreunul care ştie ce face? Mie nu!
M-am mai interesat şi eu prin stânga şi prin dreapta despre vaccinare. Ce am auzit vă spun şi eu… Şi să vedeţi ce am auzit de la persoane care ştiu câte ceva, dar nu vi le va spune nimeni, că le e frică de cătuşe şi Big Pharma în ţara asta în care medicii au fost ameninţaţi prin ordin de ministru cu puşcăria, dacă spun ceva de prin spitale! În ţara asta de conducători-marionetă, care îşi expun poporul oricăror pericole doar ca să rămână ei în funcţie şi nu dispun de nicio verificare a ceea ce ne obligă să ne băgăm în venă.
Iată o explicație mai mult decât logică: o persoană care a făcut covid-19 şi s-a vindecat nu este necesar să-şi mai facă vaccin din cel de tip ARN-mesager. De ce? Pentru că organismul respectivei persoane nu mai are nevoie să i se introducă în trup un program, întrucât organismul a găsit calea de vindecare şi organismul poate fi virusat. Ca într-un calculator în care instalezi două programe antivirus unul peste celălalt şi acestea intră în conflict.
Cei care au avut covid-19, iar apoi se vaccinează cu una din minunile ARN-mesager pot dezvolta în următorii ani o boală autoimună (există peste 80 de boli de acest tip, de la cancere, la boli de piele, mai toate fatale). Cum aşa, am întrebat eu? Simplu: dacă un program introdus în trupul uman este prost scris şi el generează un sistem imunitar hiperactiv în direcţiile în care organismul ştia cum să acţioneze, el poate face ca sistemul imunitar să atace propriul organism. Mai departe nu dezvolt. Nu sunt medic. E treaba celor de specialitate.
Cei care au avut deja covid-19 (unii poate nu ştiu pentru că majoritatea covârşitoare a celor infectaţi sunt asimptomatici) nu este necesar să îşi facă niciodată vreun vaccin ARN-mesager, pentru a evita dezvoltarea unei boli autoimune. Şi că pentru a verifica această situaţie este obligatoriu ca cei care vor să să vaccineze cu un produs de tip ARN-mesager să-şi facă în prealabil un test de anticorpi, şi dacă acesta demonstrează că persoana a avut deja covid-19, este imperios SĂ NU SE VACCINEZE cu un produs de tip ARNm.

Este semnificativ că în cazul unor afecţiuni tip HIV sau HCV nu s-au găsit vaccinuri niciodată, nici după zeci de ani de cercetări asidue. Şi că în cazul unor vaccinuri binecunoscute a fost nevoie de zeci de ani de cercetări pentru a se găsi remediul, după cum urmează:
Rotavirus – 25 ani;
Hepatita A – 23 ani;
Hepatita B – 17 ani;
Febra galbenă – 35 ani… ş.a.m.d.
Cum de s-a găsit pentru covid-19 vaccin în mai puţin de un an, fără să se parcurgă testele obligatorii de minim doi ani? Din fericire există deja vaccinuri care acţionează în stil clasic (infectarea organismului cu o cantitate infimă pentru declanşarea unei reacţii imunitare eficiente), care nu sunt de tip ARNm.
De ce în România s-au băgat doar vaccinuri de tip ARNm, care te modifică genetic? Suntem cumva cobaii cuiva? Ce se urmăreşte?
[…]
Aşa că, deocamdată, atunci când voi auzi pe cineva că instigă lumea să se vaccineze obligat-forțat, singurul răspuns de bine pe care îl am la îndemână este: Să se vaccineze el cu tot neamul lui! Eu mai aştept până voi primi garanţii ca vaccinurile sunt sigure!
Autor: Răzvan Savaliuc
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More