Rothschild, oligarhia sionistă și Big Pharma (II)

Citiți prima parte a articolului

Industria farmaceutică occidentală este coruptă peste măsură. Originile sale datează încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Oamenilor de știință și biochimiștilor germani li s-a oferit azil în Statele Unite dacă erau dispuși să lucreze pentru Statele Unite. Americanii este important să înțeleagă că țara lor a fost deținută de sioniști și de oligarhie încă de la înființarea Rezervei Federale private în 1913.

Industria farmaceutică occidentală este coruptă peste măsură. Originile sale datează încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Oamenilor de știință și biochimiștilor germani li s-a oferit azil în Statele Unite dacă erau dispuși să lucreze pentru Statele Unite. Americanii este important să înțeleagă că țara lor a fost deținută de sioniști și de oligarhie încă de la înființarea Rezervei Federale private în 1913.

Acum știm că Statele Unite sunt preponderent o exploatație sionistă. Este deținută majoritar de Rothschild și de oligarhia sionistă, iar oligarhii din America sunt, de asemenea, implicați. Știm acum că guvernul american, inclusiv Congresul, este controlat de sioniști. O treime din toți congresmenii sunt sioniști, iar restul sunt toți în buzunarul grupurilor de lobby israeliene. Toate deciziile Americii favorizează poporul evreu și oligarhia sionistă în special. Toți congresmenii, cu excepția unei mâini de congresmeni, au semnat un jurământ în fața Israelului de a pune nevoile evreilor mai presus de cele ale poporului american.

Suma de bani este absolut uluitoare. Industria farmaceutică este o licență pentru a tipări bani. Aceasta a preluat controlul asupra programelor de studii medicale, psihiatrice, farmacologice și, într-o măsură ceva mai mică, psihologice. Psihologii folosesc aceleași criterii de diagnosticare ca și psihiatrii. Acești oameni dețin FDA, CDC și OMS. Practica ilegală a companiilor farmaceutice care își falsifică propriile date, își scriu propriile lucrări care, invariabil, le susțin medicamentul și plătesc profesioniști de rang înalt pentru a le semna. Gândiți-vă la Anthony Fauci. Micul nemernic și-a vândut sufletul marilor bancheri sioniști. Întreaga industrie farmaceutică este o escrocherie de proporții halucinante.

În prezent, există multe medicamente pe piață care sunt extrem de dăunătoare. Printre acestea se numără antidepresivele moderne, care nu funcționează și care sunt responsabile pentru aproximativ 1/4 din toate sinuciderile. Multe substanțe etichetate ca fiind medicamente creează o dependență infernală, în mod deliberat. Se petrece ca multe medicamente să fie pe piață pentru că membrii de rang înalt ai FDA au închis ochii și au luat punga mică de aur sionist.

Industria farmaceutică este cea mai coruptă industrie de pe planetă. Neîntâmplător și important, aceiași sioniști cu bani dețin și controlează industria ilicită a drogurilor. Acesta este motivul pentru care soldații americani păzesc câmpurile de mac în Afganistan. Acesta este motivul pentru care producția de heroină a crescut de 40 de ori de la invazia americană în această țară. În timpul talibanilor, producția de heroină din Afganistan a fost redusă la 10% din producția obișnuită. La foarte scurt timp după aceea, America a atacat. America se confruntă cu cea mai gravă criză a opioidelor din istoria sa și ucide milioane de oameni.

În ceea ce privește psihiatria și psihologia, aceste profesii au devenit extrem de corupte. Manualele de diagnosticare, în special DSM V, au explodat în ceea ce privește numărul de categorii de boli mintale folosite pentru a diagnostica oamenii. Versiunea originală conținea puțin peste 120 de categorii, iar DSM V conține acum mai mult de 500 de categorii. În multe cazuri, comportamentul uman normal și reacțiile umane normale au fost patologizate. În cazul tulburării de deficit de atenție și hiperactivitate, comportamente normale din copilărie sunt acum înregistrate ca boli mintale. Noii clinicieni nu știu altceva și diagnostichează în mod regulat copii sănătoși cu o tulburare de deficit de atenție. Acești copii sunt apoi puși pe medicamente pe bază de amfetamină, ceea ce îi pregătește pentru o viață întreagă de dependență, în special de, culmea ironiei, amfetamine. În fiecare an, decanii psihiatriei încearcă să reducă vârsta la care copiii pot fi tratați cu medicamente pe bază de amfetamină. Acest demers este criminal. Multe alte medicamente psihiatrice creează o dependență infernală și sunt total ineficiente. Antipsihoticele nu opresc psihoza, ci tranchilizează bolnavul. Multe medicamente psihiatrice pot fi considerate cămăși de forță chimice. Acestea provoacă o afecțiune numită sindrom neuroleptic malign, care este un cuvânt important pentru afectarea globală a creierului. Antidepresivele, anxioliticele și antipsihoticele provoacă modificări structurale ale creierului care, în timp, devin ireversibile. Persoanele care le iau devin legume.

Doar un procent foarte mic de ființe umane suferă de ceea ce se numește afecțiuni de neurodezvoltare. Aceasta înseamnă că în cazul lor creierul nu s-a dezvoltat normal din cauza unor anomalii genetice. Nu există niciun medicament care să poată remedia această problemă și, cu toate acestea, în fiecare an, industria scoate pe piață noi antipsihotice atipice doar cu scopul de a profita de pe urma utilizării lor.

Nu este o surpriză, sau nu ar fi cazul să fie o surpriză, faptul că oligarhii mondiali sioniști, precum Bill Gates, investesc masiv în industria farmaceutică și, în cazul lui Bill Gates, în industria vaccinurilor. Este important de remarcat faptul că fostul prim-ministru al Australiei, Malcolm Turnbull, a investit masiv în industria vaccinurilor înainte de a pune în aplicare legislația „no jab, no pay”, care a obligat părinții să își vaccineze copiii sau să își piardă beneficiile. Acest tip de constrângere este ilegal, este imoral, este criminal, dar există și astăzi.

Oligarhia americană și mondială este de tipul celor care nu acordă prea multă atenție locului de unde provin banii lor. Noțiunea de investiție etică nu se aplică. Dacă cineva este afectat de un drog în care au investit, ei bine, asta este doar o daună colaterală, nu au de ce să fie îngrijorați; iau Lamborghini-ul la o tură și uită de el.

Punctul în care întreaga chestiune devine cu totul sinistră este în legătură cu proprietarii sioniști ai acestei industrii. Fără a pune toți evreii în aceeași oală, zeii cabalei sioniste internaționale dețin literalmente industria farmaceutică. Scopul lor principal este profitul, indiferent de orice considerente etice sau morale. Dacă oamenii sunt afectați sau uciși, așa să fie. Situația devine și mai sinistră dacă luăm în considerare faptul că însăși credința evreiască îndeamnă la dispariția tuturor goyimilor, a tuturor neevreilor, care sunt considerați de rabini ca fiind animale fără suflet, potrivite doar pentru a muri sau a fi înrobiți. Ar fi bine dacă s-ar putea spune că aceasta este doar o aberație la câțiva rabini cu probleme psihice, dar nu este așa. Aceștia continuă să facă prozelitism despre genocidul popoarelor goyim și despre propria lor ascensiune la conducerea lumii. Ei cred că ne aflăm la sfârșitul vremurilor, înainte de cea de-a doua venire a lui Iisus, când toți goyimii vor muri, iar evreii vor fi răscumpărați și li se va acorda stăpânirea asupra întregului pământ și a tuturor oamenilor.

Ceea ce este extrem de îngrijorător este că, datorită faptului că dețin industria farmaceutică și industria vaccinurilor, ei au acum la dispoziție mijloacele necesare pentru a-i supune la genocid pe cei care nu sunt evrei. Bill Gates a declarat public că populația lumii trebuie redusă la aproximativ un miliard de oameni și că vaccinurile sunt vectorul preferat pentru exterminarea noastră. Oricine ia un vaccin de la oricare dintre aceste companii producătoare de vaccinuri deținute în majoritate de sioniști va fi nevoit apoi să-și asume riscul. Este important să ne dăm seama că noile vaccinuri bazate pe ARNm vor modifica genetic oamenii și puteți paria pe viață că nu va fi în bine.

Zeii cabalei sioniste internaționale sunt foarte avansați în atingerea obiectivului lor de dominație și stăpânire totală a lumii. Ei dețin băncile noastre, guvernele noastre, marile noastre industrii, inclusiv industria farmaceutică occidentală, băncile noastre centrale și, cel mai important, liderii noștri. Aservirea din trecut a lui Malcolm Turnbull este evidentă. El este acum în dizgrație, dar, din câte se știe, soția sa este încă președintele Prima biomed, un producător de vaccinuri împotriva cancerului. Tratamentele împotriva cancerului sunt extrem de costisitoare și, în cea mai mare parte, nu funcționează. Ele nu sunt concepute pentru a vindeca, nu se câștigă bani în așa ceva. Numărul de cancere explodează în întreaga lume și nu din cauze naturale. Observăm că tutunul cauzează o duzină sau mai multe tipuri de cancer și aceiași oameni de afaceri sioniști care dețin industria farmaceutică dețin industria tutunului, dețin industria drogurilor și a alcoolului, dețin industria alimentară cu toți conservanții și substanțele chimice care cauzează cancer.

Dacă vă uitați la performanțele unor oameni precum Boris Johnson, Scott Morrison, Macron, Ardern din Noua Zeelandă și Trudeau și zeci de funcționari mai puțin importanți, precum premierul de la Palatul Victoria, este dureros de clar că acești oameni primesc instrucțiuni de sus. Ei îi ajută pe cei ca Rothschild și Gates, Soros și Kissinger și pe decanii sioniștilor internaționali cu agenda lor de a depopula pământul și de a face o avere uluitoare în acest proces. Practic se poate spune că popoarele occidentale sunt în război cu sioniștii, dar nu își dau seama de aceasta. Planurile lui Rothschild / Gates și ale celorlalți sioniști sunt foarte avansate. Singurii oameni de știință de care auzim sunt cei care sunt pe statul de plată al sioniștilor. Gates este un contribuabil major la multe dintre companiile enumerate. Le-a dat zeci de milioane de dolari, astfel încât acestea îi sunt supuse. În momentul de față, suntem cu toții dezinformați în mod tragic, înșelați în mod deliberat și am fost dezinformați încă de la început.

Guvernele noastre au ucis oameni în mod deliberat din cauza complicațiilor legate de purtarea măștilor, de închiderea în casă (vitamina D este produsă în piele sub acțiunea razelor soarelui; este un compus anticancerigen și este esențial pentru a ne asigura că oamenii nu cad în depresii adânci), pierderea locurilor de muncă, a caselor, a relațiilor distruse și a viitorului. Consecințele sociale ale acestei blocări frauduloase sunt enorme și criminale.

Popoarele occidentale este necesar să înceapă să conecteze punctele. Viețile lor și ale copiilor lor sunt în joc. Gates a ucis deja milioane de oameni, a sterilizat milioane de oameni și a paralizat aproape un milion de copii și adulți încrezători. Vaccinul său oral împotriva poliomielitei le-a provocat poliomielită acestor copii. El continuă să o facă cu binecuvântarea guvernelor occidentale și a stăpânilor săi sioniști. El a declarat oficial că dorește să depopuleze pământul. În mod normal, o astfel de declarație s-ar solda cu închiderea persoanei respective într-o instituție psihiatrică, fie permanent, fie până când este considerată suficient de inofensivă pentru a se întoarce în lumea obișnuită. Fără îndoială că ar fi sub tratament cu antipsihotice, anxiolitice și antidepresive, care i-ar distruge încet creierul și ar sfârși cu sindromul neuroleptic malign și ar pieri fără să știe cine este. Aceasta este viața la care proprietarii sioniști ai industriei farmaceutice condamnă milioane de oameni. Ar fi într-un fel normal ca și ei să urmeze același drum.

Citiți și:
Aceiași oameni din umbră dețin atât marea industrie farmaceutică (Big Pharma) cât și mass-media principale
Big Pharma a pregătit vaccinul pentru varianta sud africană cu două săptămâni înainte ca mutația să apară

 

yogaesoteric
6 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More