Rupeți lanțul! Numai Adevărul vă poate elibera!

Veți cunoaște Adevărul, iar Adevărul vă va face liberi.” (Ioan 8, 32)

Sunt unii care „luptă împotriva pandemiei”. Ăștia sunt ăia de-și zic autorități! Cuvântul ăsta, alături de „oamenii legii” sunt cele două expresii nou apărute în vocabularul oficial. Autoritățile sunt noii teroriștii, ajunși la ciolan în urma unui „Enter” dat de unii care sunt stăpâni peste tot ce înseamnă România de 32 de ani. Sunt cei pe care puțină lume îi știe, foarte puțini au auzit de ei. Ei sunt Puterea din spatele „puterii”. Cu conexiuni externe, cu legături infracționale transfrontaliere, cu interese ascunse, cu dorința patologică de putere și control. În vremuri apuse, acestei activități i se spunea „securitate națională” (pe atunci o aveam).

Sub cele două cuvinte, jocurile se făceau cel mai bine! Ei sunt ăia care au livrat noii securiști de-i vedeți azi, dând din gură pe la haznalele tv, lucrătorii haznalelor, așa-zișii sociologi, lideri de opinie, stăpânii spitalelor, clinicilor private, energiei, băncilor etc. Ăia de vă fac pe voi proști, inculți, nespălați, imbecili. Ăia de vă vor morți pe toți!

„Oamenii legii” sunt toți cei care fac orice în afară de a apăra Legea! Sunt adevărate carteluri cu insigne, numere și legitimații de „lucrători ai statului”, începând de la un milițian din intersecție, până la trupele de asalt, jandarmi, procurori, servicii și ce mai doriți! Pe scurt, organele de represiune folosite de „autorități” împotriva poporului.

Ultimele bastioane

Despre Armată nu mai vorbim, pentru că ea nu mai există! În sânul ei au rămas niste oameni care au un singur stăpân: N.A.T.O.! Care nu are nicio legătură cu țara! Rămâne în discuție doar B.O.R.! De partea cui joacă, pentru cine face „cărțile”, pentru cine este scut? Este ultimul bastion care încă nu și-a spus ultimul cuvânt, și care tace de cele mai multe ori. Tăcerea B.O.R. are două variante: „tace și face”, sau doar tace! Cu excepția câtorva voci, nu avem decât tăcere inexplicabilă, greu de acceptat. Biserica, în calitate de instituție, nu înseamnă credință! Deși acestea două sunt unite printr-o taină. Taină ce a ținut acest popor în hotare de peste 2000 de ani! Au renunțat la taină? E greu de apreciat.

Cei care folosesc sintagma de „luptă” împotriva a ceva, nu fac decât să aducă și mai multe conflicte, și mai multă dezbinare, și mai multă sărăcie, durere, crimă, haos!

Voi, împotriva a ce luptați? Împotriva legilor, a autorităților, a tiraniei, a dictaturii medicale naziste? Eroarea este fundamentală!

A face ceva înseamnă să fii demn, să înțelegi că ești un om liber!

De ce nu privim altfel la ceea ce se petrece? Să fiți pentru apărarea vieții, a identității naționale, a libertăților fundamentale, a uniunii naționale. Tăcând și făcând! Când știți că legea e călcată în picioare, ce respectați? Când știți că oamenii sunt realmente asasinați în lagărele lor de exterminare, de ce nu cereți socoteală, când vi se îngrădesc drepturile ilegal, de ce tăceți și executați ca niște zombi tot ce vi se impune?

A face ceva, nu înseamnă să faci război. A face ceva, înseamnă să fii demn, să gândești, să analizezi, să tragi concluzii! Să înțelegi că ești un om liber, că tu îi plătești pe toți ăia din prima și a doua grupare mafiotă! Înseamnă să închizi televizorul și să fii surd la ce spun habarniștii vânduți pe la latrinele tv!

Înseamnă să refuzi să devii slugă, să devii sclavul unui sistem mafiot, înseamnă să te ridici tăcând dar acționând împotriva a tot ceea ce înseamnă dictatură!

Înseamnă să fii român și nu globalist! Înseamnă să fii drept, nu răzvrătit, înseamnă să-ți respecți Constituția pe care ăștia tropăie cu ghetele pline de noroi!

Înseamnă să nu le mai dai niciun vot! Niciodată! Și niciun ban!

Puterea e la voi! Voi doar ați renunțat la ea. Sunteți… milioane! Știți ce înseamnă puterea fiecăruia adunată laolaltă?

Înseamnă Libertatea voastră, Viața voastră, Viitorul vostru și al copiilor voștri! Înseamnă doar un pas! Pasul de a rupe lanțul cu care vă țin ei legați. Orice lanț este atât de puternic pe cât este cea mai slabă verigă a sa! Găsiți veriga slabă și rupeți-o! Simplitatea gestului vă va duce exact la ceea ce ați renuntat din proprie voință! Voi, nu ei! Libertatea!

Și aruncați pe cei descriși mai sus, acolo unde merită să fie: la coșul de gunoi al istoriei, pe lista trădătorilor de neam și de țară! Pentru că ei sunt inamicii voștri! Și nu vă lăsați târâți în jocul macabru făcut de ei! Nu vă luptați voi între voi! Dacă veți continua să faceți asta, totul este pierdut!

Asta vor ei! Voi ce vreți?

Alegeți Adevărul! Numai el vă poate elibera!

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
Editorial zguduitor al istoricului Marius Oprea: Cu politica ultimilor treizeci de ani, România nu va mai exista în secolul viitor: România se stinge
În SUA a avut loc «Marşul pentru Nesupunerea Civilă în masă» faţă de clasa politică profund coruptă, care nu mai reprezintă interesele cetăţenilor!
Dan Puric: „Când venea dușmanul în România și vedea atâtea cozi de topor, lăsa toporul jos, că el era obișnuit cu o rezistență. Altfel, am fi dispărut demult”

 

yogaesoteric
17 martie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More