Dan Puric: „Când venea dușmanul în România și vedea atâtea cozi de topor, lăsa toporul jos, că el era obișnuit cu o rezistență. Altfel, am fi dispărut demult”

Reporter: Meduzele au supraviețuit 600 de milioane ani fără creier. Deci, au șanse să supraviețuiască în Parlamentul României și neomarxiștii, de tip USRPLUS sau PSD.

Dan Puric: Te înșeli, nu sunt meduze, au creier și încă unul perfecționat în a face răul ca pe ceva natural. Sunt mutanți. Vicleni. Sunt ticăloși, cu sufletul întors cu spatele la Dumnezeu. Domnule, știi cel mai mare specialist în Teologie? Dracul! Observă chestia asta. În primul rând că se face vaccinarea cu japca, au început să dea recompense ca la carnetele de partid, știi că înainte vreme, dacă erai membru în Partidul Comunist aveai anumite privilegii. Puteai să-ți iei și televizor color.

Reporter: Da, îți dădea butelie.

Dan Puric: Ăștia sunt niște slugoi care ne conduc, asta se cuvine să fie scris acolo cu majuscule. Securiști europeni. Slugoii, de dragul unor privilegii, atentează la sănătatea etnică-morală și biologică a poporului român. În primul rând, au început să-i divizeze pe oameni. Să punem problema: nu este că să fii „vaccinist” sau „anti-vaccin”, ci este o dilemă științifică, iar omul este necesar să fie lăsat în libera lui alegere, parcă așa au zis și ei. După asta, cu „libera alegere”, au venit și au zis „Nu! Ăia cu vaccin e buni, ăia fără vaccin e răi!”. Cum îmi zicea mie Bibanu’ (actorul Dem Rădulescu, n.n.) „Dragă, poți la grădiniță să faci propagandă, și să zici «Capitalismul caca, comunismul papa!»”. Nu, nu ai cum să faci așa ceva, o disjuncție de genul ăsta, imbecilă și totalitară. Ei este necesar să recunoască. Să spună cu onestitate că este primul experiment mondial făcut pe oameni. Există acum în jurul meu, după rapel, atâtea cazuri în care s-au reinfectat îngrozitor și nu se comunică, deci mint oamenii ăștia, sunt criminali, mint opinia publică. Ei vor să vândă vaccinul, sunt niște afaceri îngrozitoare, au început să împartă vaccinul pe vârste.

Reporter: E starea de contemplație. E incert că România mai funcționează: doar o mafie mai răsărită.

Dan Puric: S-a dat ordin pe Unitate. E „scapă cine poate!”.

Reporter: Cine părăsește ultimul corabia? Președintele Iohannis?

Dan Puric: Nu, ăsta e primul care se urcă în „corabie”. Noi ne înecăm. Suntem naufragiații de serviciu ai istoriei.

Reporter: Vedeți ce-i „la modă”? Denunțarea obscurantismului. Am citit niște comentarii de minus treiș’ de grade pe site-ul Antena 3, zice „obscurantismul religios mătură România”. Păi, Brâncuși trăia la Paris când s-a inventat aspiratorul, dar el folosea tot mătura lui de nuiele oltenească. Roboțeii l-ar fi denunțat ca obscurantist!

Dan Puric: A fost și clopotar la biserică, și cânta și-acolo-n strană. Dar ca să ne întoarcem la subiect, acum o să fim vânați, e vânătoarea de vrăjitoare, iar vrăjitoarele acum sunt cei nevaccinați. „Inchiziția” are remedii pe care noi nu le știm, dar eu știu care este remediul acestei noi inchiziții: să fie arsă în mod public pe rug.

Reporter: Ne divulgați și nouă discuția cu frizerița dvs?

Dan Puric: Era o femeie în vârstă, la pensie, care a revenit la muncă. În timp ce mă tundea, îmi spunea „Domnul Dan, ăștia ne cred proști” și mai tăia o bucată, tăia din păr ca din Guvern. Era atât de furibundă că pusese mâna pe mașina aia electrică să mă chelească, atunci când a ajuns la subiectul „Parlament”. Da, și când a crezut că stă de vorbă cu Guvernul, a vrut să mă chelească. Zicea „Uitați Și ne injectează, domnul meu, ca pe vite!” și pac!, îmi mai lua din breton, înțelegi. Am scăpat cu părul scurt, parcă eram recrut din armata americană. Dar am scăpat înțelepțit. Am aici lângă casă un aprozar unde, cum să zic, nu poartă nimeni mască, sunt niște tipi care se-adună acolo să bea, e ca-n Poiana lui Iocan. Și i-am întrebat „Ce faceți, domnilor?”. Și zic „Ne vaccinăm, șefu’!”. Ăsta e poporul român.

Știi ce se petrece? Există o suspiciune foarte mare care s-a creat acum. Dacă vorbești cu un medic din România, el este epuizat, au cazuri la ATI, au cazuri grave, ei văd moartea cu ochii în fiecare zi, s-au contaminat, s-au recontaminat, lumea nu vorbește de eroismul, chiar martirajul acestor doctori. Ei nu vorbesc de situația de pe front, atât cât este. Nu vorbesc că sunt oameni responsabili, care ar crea modele. În schimb, fac chestia asta de panică, butaforia asta, fiindcă ei merg pe niște scheme din străinătate, crează panica și nesiguranța permanent.

Ce-ar fi fost să avem o discuție despre o raportare a cazurilor, cu niște măsuri cât de cât viabile, inteligente, pentru că ele nu se cunosc. N-o să vorbești că s-au adus câteva sute de milioane de măști care nu s-au vândut fiindcă nu erau valabile. Deci, cu niște măsuri inteligente și inteligibile, și să fie ca o dezbatere publică, la nivel științific; nu vezi că pe plan internațional, toate personalitățile care au demonstrat ceva științific, contrar gândirii agresive oficiale, au fost anulate? Eu am să-ți spun, există o carte a lui Karl Popper Logica cercetării, apărută în 1934, în germană și tradusă în 1959 în engleză, unde afirmă foarte clar: „Teoriile care în mod sistematic nu admit nicio CONTRADICȚIE, respingând problemele constatate empiric, sunt pseodu-științifice și capătă, astfel, datorită unor interese de grup, fanatismului sau nepăsării, un caracter IDEOLOGIC.”

Dan Puric: Discursul oficial s-a auto-sigilat, până la auto-mumificare, sunt infailibili, precum Papa. Dar să nu uităm că și Papa moare. În România a început un fel de competiție Daciada, de culturism, cine se vaccinează mai mult, mai repede, nu mai e „Cântarea României”, e „Cântarea Vaccinului”. Și sunt oameni care spun „Dar stai, domnule,  sunt efecte adverse imediate”. Apoi „V-ați gândit vreodată la «surprizele» cumplite care pot să fie în timp?”. Dacă dvs. spuneți că în fiecare an, când avem o versatilitate virală atât de mare, căci sunt tipuri și sub-tipuri care apar, și ai văzut cu ce viteză – tulpina braziliană, tulpina sud-africană, tulpina britanică și cică fiecare este impregnată de caracteristicile poporului respectiv, și-atunci am zis „Să dea Dumnezeu să fie și o tulpină românească, aia va fi sfârșitul virusului prin neseriozitatea ei”.

Dacă ne întoarcem la fondul problemei, noi va fi nevoie să facem în fiecare an câteva rapeluri. La anul, dacă mă mai găsești pe-aici, o să-mi zici „Ce faci?”, „Păi, sunt la al optzecilea rapel”, vezi că mai vin nouăzeci de sub-tulpine. Deci, eu zic să umblăm cu ace la noi permanent, ca drogații, și să ne vaccinăm la colțul străzii. Vom trăi din rapeluri, îți dai seama ce se petrece? „Când te-ai rapelat ultima oară?”(se întrerupe, n.n.). Alo, acum mă auzi? Din când în când mi se ia firul, e un colonel de Securitate care n-a înțeles ultimele cuvinte (râde, n.n.).

Reporter: Fascinantă istoria românilor, s-a făcut cu oameni care s-au enervat la un moment dat, au avut „zvâc”, cum zice românul, și au făcut ce era necesar. Ce facem cu ăștia de azi, Klaus Iohannis care nu se enervează, Ciolacu e un munte de răbdare, Barna, toți neomarxiștii ăștia de treabă? Din ce neant concret au apărut?

Dan Puric: Să nu te mai fascineze Istoria, n-ai voie. „Nu vă lăsați hipnotizați de lume”, zice Sfântul Apostol Pavel.

Dar ca să ne întoarcem la personajele de butaforie politică pe care le-ați anunțat mai înainte, eu cred că ei au stat de vorbă cu bietul Fukuyama, care credea în sfârșitul istoriei. (Francis Fukuyama, sociolog și politolog american, n.n.). Și atunci ei cred că ei sunt sfârșitul României, sunt sfârșitul istoriei. Tu ai zis foarte bine „ai nervi, duci Istoria mai departe”. Dar ăștia n-au sistem nervos.

Fii atent, a fost un mare biolog și filosof german, Ernst Haeckel care a zis că ontogeneza, adică dezvoltarea individului repetă filogeneza, adică dezvoltarea întregii vieți pe pământ. Este vorba de o recapitulare rapidă. Și acum s-o vedem în imagini. În concepția marelui biolog, fătul în burta mamei repetă toate stările evolutive, trece prin stadiul de moluscă, de amoebă, de meduză, de nu-mai-știu-ce, până ajunge la formatul de om. Deci, morfologic, toți avem figură de oameni, dar din punct de vedere ființial, nu toți au ajuns la dezvoltarea aceasta. Au rămas la starea de ameobă sau de gasteropod. Uite, eu, de exemplu, am stat de vorbă cu o doamnă deputat din Parlamentul României și ea nu știa că era de fapt, o simplă meduză, intrată și ea în marele acvariu, Casa Poporului. Vreau să scriu un articol „Ultima degenerație”, n-am zis „Ultima generație”. Ei sunt niște mutanți, singurul aspect care te irită este că ei vorbesc limba română. Păi, cum e să te duci la schi, când au ars oamenii ăia în spital (Institutul Matei Balș din București, n.n.)? E nevoie să fii anafectiv, mutand, înțelegi?

Reporter: Starea asta de furie, de neputință și auto-abandon din România mai descrie creștinismul?

Dan Puric: Nu-i nimic nou sub soare: prin 1943, Mihai Antonescu, vice-prim-ministru în guvernul Antonescu și fost ministru de Externe, a chemat elita intelectualității românești, în frunte cu Gheorghe Brătianu, cu Dimitrie Gusti, Grigore Antipa și alte somități și le-a spus: „Este necesar  facem o documentație serioasă despre România ca, în cazul că vom face un Congres de Pace la Paris, să le-arătăm cine suntem”. Când au început ei întâlnirea asta, el le-a reamintit ce a spus Herodot despre daco-geți: „Cei mai viteji și mai drepți dintre traci!”. Dar a mai adăugat un aspect pe care nu-l știam: „Păcat că nu sunt uniți!”. Tocmai dihonia asta dintre noi s-ar putea să facă parte dintr-o paradoxală imunitate. Dacă am fi fost foarte solidari, am fi dispărut de mult timp. Pe când așa, când venea dușmanul și vedea atâtea cozi de topor în România, lăsa toporul jos: vedea atâția trădători, atâtea spărturi și breșe în România, când el era obișnuit cu o rezistență, cu o organizație pe care s-o dezorganizeze.

Știi ce-a zis generalul Henri Berthelot (general al armatei franceze, sosit în România să organizeze armata română în Primul Război Mondial, n.n.)? Sosit în parcul Carol, în București și inspectând Armata Română, a spus următoarele cuvinte: „Sunteți fantastic de bine de dezorganizați”. Acum românul se înjură față-în-față, unul cu vaccin, altul fără vaccin, nu se mai înjură din cauza partidelor. Să adăugăm la asta o masă imensă de tineret handicapat mental și sufletește, confiscat bietul de ispitele financiare „europene”, care nu mai are rădăcini în trecut, în istorie și a fost întors cu spatele spre Dumnezeu și cu fața spre himerele noii lumi dezumanizate.

Lotul acela de tineri excepționali, sensibili, profunzi și curajoși, care coexistă cu această majoritate, poartă de pe acum pe umerii lui destinul acestei țări. Și de aceea este important să ne vadă pe noi, cei de azi, nu numai cum trăim, ci și cum murim. Mi-a spus mie un șofer de taxi „Domnul Dan, nu cum trece timpul peste dumneata, ci cum treci dumneata prin timp”. Se cuvine să-l trecem cu un spirit liber, creștin și să iubim poporul ăsta român cu toate defectele lui, pentru că are și imense calități, înțelegi. (se întrerupe, n.n.) Alo, m-auzi?

Reporter: Da.

Dan Puric: Iar a intervenit securistul. Cu noi, tipii ăștia nu se plictisesc niciodată. Dar cred că în forul lor interior ne dau dreptate, dar le este frică să-i raporteze lui șefu!

Citiţi şi:
De la politicieni și de la dictatorii în halate albe nu putem avea așteptări optimiste
Dan Puric, scriitor: „Istoria n-o să mai fie înainte și după Hristos, o să fie înainte și după vaccin!”

 

yogaesoteric
5 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More