Rusia folosește deja tehnologie extraterestră și a utilizat-o în războiul din Siria?

 

de Michael Salla, ExoPolitics Institute

În data de 14 octombrie 2015, Veterans Today a publicat un articol semnat de dr. Preston James în care se afirmă că Rusia foloseşte deja sisteme de armament avansate ce includ tehnologie extraterestră ca urmare a unui acord cu un grup de extratereştri.

Articolul, intitulat Asul lui Putin în Siria, analizează de ce este atât de neobişnuită intervenţia Rusiei în Siria:
„Ce anume deţin actualmente ruşii în materie de armament ultra-avansat? Lista este lungă şi include torpile supersonice capabile să treacă prin materie înconjurându-se de un scut energetic inter-dimensional. Rusia deţine rachete care, după lansare, operează ca şi cum sunt «interconectate unele cu altele» şi folosesc un mod de comunicare interdimensional [non-clasic] pentru a nu fi interceptate, pentru a se regrupa, capabile să urmeze traiectorii curbate ciudate în formă de spirale, semicercuri şi altele. Unii cunoscători cred că ruşii au acum capacitatea de a genera scuturi de invizibilitate de natură interdimensională pentru unele din aeronavele lor militare şi unele torpile, asigurându-se astfel că acestea devin complet nedetectabile în cea mai mare parte a zborului, şi chiar pot să distrugă sateliţii-spion”.

Merită remarcat faptul că analiza lui James are uluitoare asemănări cu afirmaţiile lui Corey Goode, ale cărui mărturii despre mai multe Programe Secrete Spaţiale sunt subiectul unui volum publicat recent şi a unei serii de documentare.

James îşi începe articolul arătând care sunt sursele care i-au furnizat aceste informaţii:
„Deşi este posibil ca unii dintre directorii publicaţiei Veterans Today să aibă acces la unele domenii din aceste Programe Spaţiale Secrete, niciuna din informaţiile dezvăluite în acest articol nu a provenit de la ei, şi le-am primit de la alte surse de informare externe, independente”.

James nu îşi detaliază sursele sale, dar Corey Goode nu se afla printre aceştia, pentru că informaţiile sale diferă în multe aspecte. Şi totuşi, când vorbim despre Putin şi rolul său în opoziţie cu un grup manipulator de control al umanităţii care suprimă informaţii despre tehnologiile avansate şi vizitatorii extratereştri, informaţiile provenite de la James şi de la Goode se potrivesc uluitor. Aceasta este ori o coincidenţă remarcabilă (care în mod evident nu e deloc întâmplătoare), ori este adevărul despre faptul că Putin a ajuns la un acord cu vizitatori extratereştri care i-au furnizat tehnologii militare avansate.

Iată cum descrie James acest grup elitist de manipulare şi control a umanităţii şi influenţa sa în războiul civil din Siria:
„Este acum clar pentru întreaga lume că toate aceste entităţi numite Statul Islamic, Daesh, Al-Qaeda, Al Nusra şi altele similare sunt ceva mai mult decât simpli mercenari plătiţi aflaţi în slujba Maşinii Teroriste Israelo-Americane, şi, de fapt, este vorba de soldaţi creaţi sintetic [nenatural], echipaţi şi trimişi acolo cu scopul de a duce la îndeplinire planul de instaurare a Noii Ordini Mondiale a Mafiei Khazare a Rothschild (MKR).”

Conform afirmaţiilor lui James, MKR este în asociere cu unul dintre cele mai nefaste şi sinistre grupuri extraterestre, numiţi Draconienii:
„Cele mai credibile informaţii de care dispun sugerează că acest grup malefic (MKR) este manipulat şi susţinut de către Draconieni, care este o rasă diabolică de prădători cosmici, fiinţe mari şi puternice, paraziţi interdimensionali care se hrănesc cu manipularea, uciderea, tortura şi consumarea oamenilor.”

Goode se referă la Draconieni în mod similar, arătând că sunt cei care dictează în mod secret acţiunile Elitei, pe care o descrie ca fiind „o cabală satanică, luciferică”. Goode afirmă că el, împreună cu un alt informator cunoscut sub pseudonimul lt. col. Gonzales, au participat la întâlniri cu reprezentanţi ai Draconienilor organizate de un grup pozitiv de militari numiţi „Alianţa Programelor Spaţiale Secrete”.

James face referire la un acord între ruşi şi un grup benefic de extratereştri care se opun Draconienilor şi Cabalei (MKR):
„Surse credibile ruseşti afirmă că Federaţia Rusă a semnat un tratat (acord) cu un anumit grup de extratereştri, iar aceştia sunt în conflict de foarte mult timp cu cei care dirijează permanent acţiunile şi politicile MKR, de care se folosesc ca marionetă pentru a prelua controlul total şi direct asupra umanităţii de pe Terra.”

James continuă spunând că ruşii au primit tehnologii avansate cu aplicabilitate militară de la aceşti extratereştri benefici, tehnologii care permit neutralizarea celor mai avansate şi „de ultimă oră” tehnologii militare de care dispune maşina de terorism numită Statul Islamic ce este „hrănită” neîncetat de CIA, Mossad şi Arabia Saudită la ordinele RKM.

„La acest moment nu se cunoaşte care este planul lor pe termen lung, dar până acum au echipat Federaţia Rusă cu arme uluitor de puternice, în mod special cele care pot să inactiveze (să închidă) temporar sistemele electronice de pe o navă sau un avion sau sateliţi sau sisteme de radare. Lui Putin i s-a spus că poate să dea «şah-mat» Cabalei RKM cu aceste arme superioare, şi să nu-şi facă probleme, deoarece este susţinut de către acest grup de extratereştri.”

James se referă la acel incident în care a fost implicat portavionul-vedetă al Marinei Americane, USS Donald Cook, ca exemplu de folosire a tehnologiei avansate de provenienţă extraterestră care este dezvoltată şi folosită de militarii Federaţiei Ruse:
„Unele dintre armele secrete spaţiale pe care le are Putin sunt de-a dreptul şocante în ceea ce priveşte capabilităţile lor. Astfel, una dintre ele a fost testată pe USS Donald Cook în aprilie 2014. Când au apărut două avioane miltare ruseşti deasupra portavionului american, niciun sistem electric şi electronic de pe navă nu mai funcţiona, astfel că atât radarul, cât şi faimosul sistem de apărare Aegis au devenit inutilizabile. S-a raportat că ofiţerii superiori de pe navă erau atât de supăraţi încât unii dintre ei şi-au dat demisia şi chiar au părăsit serviciul Marinei Militare, spunând că nu mai au cum să-şi apere navele şi echipajele în faţa acestor arme ruseşti atât de avansate”.

Aşadar, iată că informaţiile furnizate de James le continuă pe cele ale lui Goode în ceea ce priveşte asocierea lui Putin cu o „Alianţă Terestră” ce reprezintă ţările BRICS, care au ca scop răsturnarea planurilor Calbalei RKM.

Iată cum descrie Goode rolul lui Putin:
„Putin şi alte elemente ale Alianţei Terestre ce reprezintă ţările BRICS conlucrează pentru a răsturna planurile «Cabalei satanice/luciferiene» care încă este la controlul majorităţii ţărilor din lume şi care este răspunzătoare nu numai pentru un număr uluitor de manipulări şi acte de tip «steag fals», dar se face răspunzătoare şi de cele mai oribile crime împotriva umanităţii din istoria cunoscută. O mare parte din aceste crime au început să devină cunoscute în ultima vreme prin acte de curaj ce le-au dezvăluit. Aceste acţiuni oribile i-au determinat pe cei din Alianţa Terestră să îşi intensifice acţiunile de eliminare a tuturor ramurilor acestei Mafii Planetare Criminale”.

Goode spune că în timpul celor 10 zile de dispariţie misterioasă a lui Putin (6 – 16 martie 2015), este foarte posibil ca el sau reprezentanţii săi să fi participat la o întâlnire organizată de unul din Programele Spaţiale Secrete la o bază de pe Lună, unde s-ar fi discutat folosirea tehnologiilor extraterestre avansate pentru scopuri de apărare:
„Cele 10 zile de dispariţie [a lui Putin] se sincronizează cu perioada în care a avut loc una din conferinţele organizate de Alianţa Programelor Secrete Spaţiale şi Alianţa Sferelor, ce a avut loc la baza secretă de pe Lună numită Lunar Operations Command, la care au participat mulţi politicieni de pe Pământ (ce nu fac parte din Cabala malefică), dar şi simpli cetăţeni. Eu personal nu l-am văzut acolo, şi nici nu am fost informat că ar fi participat, pentru că nu eram prezent la acea parte de conferinţă, dar este posibil ca el să fi fost acolo, sau reprezentanţii săi.”

În ceea ce priveşte incidentul USS Donald Cook, Goode răspunde astfel la o întrebare pe acest subiect:
Întrebare: Pe 12 aprilie 2014, nava americană USS Donald Cook echipată cu un sistem de luptă Aegis de ultimă generaţie ar fi fost «incapacitată» de un bombardier rusesc de tip SU-24 care a folosit un sistem sofisticat de bruiaj electronic. A fost oare acesta un exemplu de asistență tehnologică oferită Flotei Stelare (Solar Warden) şi aliaţilor săi de pe Pământ cu scopul de a schimba balanţa de putere politico-militară aici, pe Pământ?
Goode răspunde:Da, aşa am fost informat de către mai mulţi membri din Alinața Programelor Spaţiale Secrete, dar personal nu am văzut niciun raport scris ca să pot jura că este 100% adevărat. Cu toate acestea, şi alţi cunoscători au afirmat acelaşi lucru, deci probabil că este adevărat.”

Iată deci că dispunem de dovezi circumstanţiale evidente care susţin afirmaţiile lui James şi ale lui Goode. Situaţia a făcut ca, actualmente, toate portavioanele americane să fie demobilizate din Golful Persic, conform unui raport al CNN. James afirmă că această măsură este urmarea firească a faptului că portavioanele americane nu mai dispun de nicio modalitate de apărare împotriva super-armelor ruseşti:
„Ultimul grup de portavioane americane din Golful Persic a fost chemat acasă, şi această măsură i-a uimit pe mulţi care credeau că aceste portavioane nucleare ce dispun de un sistem ultra-performant de apărare de tip Aegis sunt invincibile şi îşi puneau speranţa că vor opri Statul Islamic… Unii experţi militari deja s-au exprimat plastic denumind aceste portavioane scumpe «simple raţe plutitoare» având în vedere recentele evenimente ce au dezvăluit eficacitatea noilor arme ruseşti ce pot dezactiva temporar sursa de energie electrică şi toate circuitele electronice, inclusiv radarele şi sistemele de sonar împreună cu torpilele Aegis.”

James îşi încheie articolul afirmând: „Puţini realizează faptul că preşedintele Putin şi Federaţia Rusă au fost «autorizaţi» să facă «şah-mat» Cabala MKR în Siria şi Iran, şi să-i «dea jos» dacă nu renunţă la planurile lor satanice. Putin este, de asemenea, conştient de faptul că această Cabală MKR a infiltrat cu proprii agenţi cea mai mare parte a Pentagonului şi a Administraţiei SUA, dar şi NATO”.

Articolul Asul lui Putin în Siria semnat de Preston James conţine afirmaţii uluitoare cărora le lipsesc dovezile concrete pe care unii le solicită pentru a-i da crezare. Şi totuşi, afirmaţiile sale se aseamănă în mod remarcabil cu cele ale unui alt informator independent, Corey Goode, care a fost până acum investigat în mod riguros de mai mulţi cercetători şi jurnalişti fiind confirmat credibil. Mai mult, incidentul cu portavionul Donald Cook din anul 2014, împreună cu retragerea tuturor portavioanelor americane din Golful Persic, conferă credibilitate afirmaţiilor lui James.

Dacă James şi Goode au dreptate, atunci intervenţia militară în Siria folosind tehnologii avansate dezvoltate cu ajutorul extratereştrilor devine un atu de netăgăduit în conflictul din zonă. Aşa după cum susţine James, acest atu va da „şah-mat” oricărei încercări nesăbuite a forţelor satanice (Cabala MKR) de a se folosi de Siria ca să răspândească violența şi conflictul în întregul Orient Mijlociu şi dincolo de el ca să-şi realizeze planul bolnav de instaurare a Apocalipsei.

Se pare că era de control şi manipulare a umanităţii de către Cabala MKR va ajunge la un sfârşit datorită intervenţiei îndrăzneţe a lui Putin. Dacă va fi aşa, atunci Rusia nu numai că va pune capăt planurilor criminale de a trece umanitatea printr-un război mondial nimicitor, dar va putea să fie ceea ce faimosul profet american Edgar Cayce a prezis în anul 1935: „Rusia va deveni, după căderea comunismului, speranţa lumii”.


Citiți și:

Vladimir Putin – agentul trezirii?

Cobra: Războiul Galactic de «proximitate» din Siria

Dezvăluiri uimitoare despre geniala tehnologie Keshe. Armele high-tech americane au început să fie rând pe rând blocate


yogaesoteric
29 martie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More