S-a deschis primul dosar penal din România pentru anti-vacciniști Covid

Polițiștii din Focșani – Biroul Investigații Criminale s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicarea de informații false, faptă prevăzută și pedepsită de art. 404 din Codul Penal, de către un bărbat din județul Argeș, anunță IGPR.

Polițiștii de ordine publică au identificat, pe o stradă din municipiul Focșani, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce distribuia reviste/broșuri intitulate „Adevărul despre noul vaccin ARN Covid-19” atât cetățenilor în trecere cât și comercianților din zonă.

Bărbatul a relatat polițiștilor că ar fi distribuit circa 30-40 de reviste până la momentul în care a fost legitimat precum și faptul că nu are studii medicale, revista conținând informații sintetizate de acesta din cărți sau de pe anumite pagini de internet. Cercetările continuă.

Broșura poate fi consultată aici.

Citiți și:
Românii aruncaţi în vaccinurile genetice
Feriți-vă de tirania vaccinurilor obligatorii
Interviu cu profesorul Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel, despre medicină, pandemie, coronavirusuri, vaccin anti-covid-19

 

yogaesoteric
3 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More