Samsung recurge la hipnoză: «Unspoil Me» șterge amintirea unei emisiuni TV, pentru a o putea viziona din nou ca pentru prima dată!

 

ATENȚIE! Nu încercați așa ceva, nici măcar din curiozitate!

Samsung lansează o aplicație care poate să-ți „șteargă memoria” prin hipnoză

V-ați spus vreodată: „Aș vrea să existe un site web corporatist care să mă hipnotizeze și să-mi șteargă o parte din memorie”? Dacă da, ce este în neregulă cu tine?

Site-ul suedez al firmei Samsung include o aplicație bizară numită „Unspoil Me” – o sesiune de hipnoză de 23 de minute, care cuprinde modele ce se răsucesc, muzică ce fascinează și vocea unui hipnoterapeut care să vă controleze mintea. Scopul este să vă faceți creierul să uite show-ul preferat, pentru a-l putea vedea din nou ca și cum ar fi pentru prima dată.

Nu, nu este o glumă. Firma pare destul de serioasă în legătură cu această aplicație. Sesiunea (de hipnoză) a fost creată de hipnotiștii certificați Ulf Sandström și Fredrik Praesto. Înainte de a începe, site-ul solicită participanților să accepte anumiți termeni și condiții, inclusiv următoarele:

„3. Înainte de a începe experiența, vă garantez că am peste 18 ani, sunt complet sănătos din punct de vedere mental și nu sufăr de probleme neurologice sau de epilepsie. Dacă nu, garantez că voi contacta un medic înainte de a lua parte la această experiență. Dacă sufăr de tensiune arterială anormal de mică, de asemenea mă voi consulta cu un medic înainte de a lua parte la această experiență.
4. Sunt conștient de faptul că experiența (auto-hipnoza) ar putea avea efecte reale și sunt pregătit să uit în întregime sau parțial din serialele mele preferate de televiziune.
5. Asigur că scopul meu unic de a folosi «Unspoil Me» este pentru scopul propus și, prin urmare, mă voi gândi doar la un clip de film sau la un serial de televiziune pe care voi avea posibilitatea să îl uit.”

Instrumentul cere, de asemenea, participanților să își pună căști, să se izoleze într-un loc liniștit și să privească (parcurgă) întreaga sesiune (de hipnoză) fără întrerupere. De asemenea, se recomandă să treacă o noapte (în care să dormiți) înainte de a revedea emisiunea TV „ștearsă”.

Sesiunea de hipnoză

Când începe sesiunea, tiparele hipnotice se rotesc pe ecran pe măsură ce hipnotizatorul se prezintă pe sine. Vibrația este chiar înfiorătoare, iar faptul că tipul sună ca un personaj negativ de-al lui James Bond NU ajută. Apoi, muzica începe și hipnotizatorul îi cere ascultătorului să se concentreze asupra modelului turbat.

Apoi, trebuie să numărați înapoi de la 300, în timp ce hipnotizatorul continuă să repete despre mersul într-un „loc mai adânc”. La un moment dat, trebuie să vă imaginați un set de 10 trepte care merg într-un loc „mai adânc”. Hipnotizatorul cere apoi participantului să meargă pe scări, în timp ce spune o poveste despre un împărat și un matematician. Există o mulțime de programări neuro-lingvistice.

Apoi, ascultătorului i se cere să prezinte o cronologie liniară și să se gândească când a fost privită pentru prima dată emisiunea TV care se dorește a fi uitată. Hipnotizatorul îl instruiește pe ascultător să „plutească” într-un punct de pe cronologie înainte ca emisiunea TV să fi fost vizionată. Odată ce acest lucru este făcut, ascultătorului i se spune să zboare înapoi (în prezent), cu super-viteză, la momentul „acum”.

În final, hipnotizatorul susține că spectacolul respectiv va deveni o „imagine mică, neclară” în mintea subiectului. El adaugă, de asemenea, că în timpul somnului de noapte, unul dintre visurile ascultătorului va „instala” tot ceea ce s-a făcut în timpul sesiunii de hipnoză.

Programarea mentală și controlul minții

În zilele noastre, companiile mari de tehnologie nu sunt satisfăcute de vânzarea produselor către clienți. Ele trebuie să-i poată spiona, să le colecteze datele și, dacă este posibil, să le controleze mintea și gândurile. Chiar dacă acest program de hipnoză ar putea fi un truc bizar de marketing pentru a vinde televizoare, reflectă totuși mentalitatea acestor giganți în tehnologie.

Trebuie să fii foarte încrezător ca să te supui unei sesiuni de hipnoză sponsorizată de o corporație. Cine știe ce alte mesaje ar putea fi încorporate acolo? Dar grozăvia nu se oprește aici.

În viața reală, terapia cu electroșocuri este folosită pentru a șterge „amintirile rele” din mintea subiecților, pentru a trata depresia și sindromul de șoc post-traumatic. În cercurile mai întunecate, hipnoza și electroșocurile sunt folosite pentru a șterge, distorsiona și recrea amintiri victimelor care au suferit traume grave – un pas important al controlului minții.

Având în vedere acest fapt, numele programului de hipnoză – Unspoil Me – este destul de deranjant. Da, face aluzie la faptul că „șterge” show-urile TV. Dar, de asemenea, face aluzie la adevărul întunecat al tehnicilor de ștergere a memoriei: este vorba despre „reconstruirea” minții celor care au fost programați prin crime, traume și abuzuri.


Citiți și:

Manipularea nebănuită a sistemului nervos de către câmpurile electromagnetice de la monitoare (TV) 
MKULTRA. Odioase experimente de control mental şi manipulare comportamentală realizate de CIA 
Abrutizați de televizor și calculator. Dependența copiilor și a adolescenților de noile tehnologii dezlănțuie efecte devastatoare 

 

yogaesoteric
23 noiembrie 2018

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More