Sângele menstrual – sursă regeneratoare

Sperma pe care o ejaculează un bărbat în mod normal conţine aproximativ 500 milioane de spematozoizi, în timp ce organismul femeii produce un singur ovul pe durata unei luni. Menstruaţia lunară a femeii reprezintă o parte a procesului de “reînnoire” a ovulului. În tradiţia tantrică, ca şi cazul creştinilor gnostici, sângele menstrual, ca şi sperma, este considerat o substanţă sacră.

În cadrul culturilor patriarhale există un tabuu aproape universal referitor la sângele menstrual. Acesta este considerat de obicei un lucru impur, deşi el este compus doar din ovulul descompus, membrana uterului, celulele vaginale, anumite produse nutritive valoroase, lecitină şi prostaglandine, precum şi din antitoxine puternice şi din substanţe reîntineritoare, cum ar fi fierul şi arsenicul rafinate şi potenţate. Şi totuşi, sângele menstrual reprezintă manifestarea energiei creatoare primordiale căci, în cazul sarcinii, acest potenţial energetic este cel care hrăneşte foetusul până în momentul naşterii.

În general, se spune că angrenarea sexuală “excesivă” conduce la o mărire a cantităţii sângelui menstrual, dar acest fapt nu se aplică şi în cazul femeilor care aplică continenţa sexuală. Prin angrenarea amorului cu continenţă, femeia poate beneficia în totalitate de potenţialul său sexual pe care în mod obişnuit orice femeie îl pierde în mod ireversibil. În acest mod, energia de care dispune femeia care aplică continenţa sexuală se amplifică, accelerându-i integrarea şi evoluţia spirituală.

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More