Sarabanda paraziților

România se pregătește de confruntarea cu Rusia. Înțeleg că ăsta este motivul pentru care facem achiziții aberante de armament. Sincer să fiu e momentul să le dăm o lovitură fatală rușilor! Ei sunt în scădere, noi în creștere! Așa am înțeles.
Spre exemplu, sursele mele de la Kremlin mi-au comunicat că Putin este îngrozit de ultima mișcare strategică a României. Nu știu dacă ați auzit, dar ea s-a petrecut în cursul zilei de 13 iulie, la Galați, unde avioanele F-16 și-au dovedit măiestria strategică. Pe scurt, într-un zbor de încercare, un avion F-16 a început să se multiplice. Nu știu dacă ați auzit întrucât este secret național. Vă dați seama ce devastați sunt rușii: cu asemenea avioane nici nu mai știi cu cine să te bați: cu rezervoarele care curg din cer, cu aripile care sar în direcții haotice sau cu pilotul care se catapultează? E greu întrucât, cu asemenea hardughii care se dezmembrează în mers, riști să nu mai știi care-i avionul. Și-atunci împotriva a ce țintești? Am auzit că rușii au făcut un consiliu militar de urgență pentru a stabili ce anume să țintească în cazul avioanelor românești. Asta în timp ce au în plan să protesteze la ONU și să acuze România de folosire ilegală a armamentului cu fragmentare.

Lăsând gluma la o parte, este necesar să înțelegem situația la adevărata valoare. Iată armamentul pe care ni-l vinde „partenerul strategic”! Tot pe 13 iulie, trădătorul Ciucă ieșea triumfător să spună că România a obținut statutul de „Dependable Undertaking”, adică nu va mai plăti armamentul pe care-l cumpără de la licurici cu banii înainte, ca la curve, ci va putea să plătească și-n rate. Ce înseamnă asta? Că disperarea este mare: România va continua să cumpere rebuturile pe care SUA ni le vinde pe post de arme, dar întrucât bugetul e pe sponci, vom apela la împrumuturi de la furnizor.

După incidentul din 13 iulie, cred că înțelegeți de ce se evită scoaterea la defilare a celebrelor F-16: din teama că vor cădea. Adevărul este că rablele acelea achiziționate de Băsescu drept preț pentru menținerea ilegală a sa pe tron nu-s bune decât, eventual, ca exponate printr-un muzeu de istorie aviatică.

Însă nu numai avioanele sunt problematice, ci întreaga achiziție de armament. România se supraîndatorează pentru a achiziționa armament absolut nefuncțional. Totul seamănă ca două picături de apă cu ceea ce s-a petrecut în Interbelic, atunci când Carol al II-lea s-a apucat să facă achiziții militare. În istorie a rămas cu numele nefast de „Afacerea Siskin-Armstrong”, o combinație dubioasă a jigodiei trădătoare prin care se urmărea achiziționarea unor avioane de vânătoare englezești care … se dezintegrau în aer. De altfel, afacerea din care (pe atunci prințul) Carol al II-lea urma să câștige câteva zeci de milioane, a ucis un specialist român, maiorul Sănătescu. El fusese desemnat să testeze un avion Siskin care … s-a rupt în două în aer.

Așadar metehnele de a cumpăra jafuri tehnologice de la licuricii vremii este o meteahnă veche de-a noastră. Doar că, pe vremea aceea, au existat oameni verticali care au ajuns, în final, la respingerea „Afacerii Siskin”, în ciuda presiunilor făcute de Carol al II-lea. În prezent, absolut nimeni nu se mai opune achizițiilor aberante de fier vechi.

Este necesar să privim realitatea în față și să înțelegem că situația este îngrozitoare. Țara este condusă de trădători la toate nivelurile astfel încât paraziții externi ne storc efectiv. Suntem deja mult prea îndatorați, dar jigodiile din fruntea țării apasă pe accelerația supraîndatorării căutând să ne aducă rapid în postura Greciei de la ultima criză. Vă mai amintiți cum s-au format acolo comisii de privatizare având imunitate juridică? Exact așa se va proceda și cu noi.

Revenind la brava armie română, vă dau câteva date care ar fi necesar să vă dea de gândit: din 1945, armata română n-a mai fost implicată în niciun conflict dar a consumat între șapte și zece bugete naționale! Realizați dimensiunea? ȘAPTE BUGETE făcute praf pe iluzii de copii insuficient maturizați. Iar armata nu a făcut altceva decât să lupte împotriva propriului popor: la Revoluție au tras ca nătărăii unii în alții făcând victime civile, în 1999 au fost scoși să tragă în mineri (bine că și-au modificat ăia traseul!), iar în 2020 au fost scoși cu echipament de război pe străzi. Pentru asta plătim noi atâția bani???
Dacă în loc să facă praf atâta amar de bănet, România ar fi ales să plătească taxă de protecție câte 1% din PIB fiecărei mari puteri, ar fi făcut o economie de peste șase bugete. Gândiți-vă bine la asta! Nu de alta, dar istoria ne-a demonstrat clar că, indiferent câți bani s-ar băga în falimentara armată română, de luptat tot cu AKM-ul și-n izmene vom lupta. Pentru simplul motiv că, din cauza corupției endemice din instituția cu pricina, nicio altă armă nu ne va funcționa în veci!

Știu, urlu precum câinii la lună. Nu se va transforma nimic. Dar cel puțin să rămână consemnat ceva. Cine știe, poate în generațiile viitoare vom avea parte de oameni care se vor ridica împotriva jigodiilor parazite care-au ajuns să ne sugă sângele!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
‘În timp ce tu mori’: Discret, în plină pandemie, România e preschimbată în bază militară
Dan Diaconu: „Le spun bieților prostovani care trăiesc în narațiunea progresistă că își sapă singuri groapa”
Rusia, ca inutilă imagine a inamicului (I)

yogaesoteric
21 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More