Dezvăluiri esenţiale referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei „pandemii”artificiale… (V)

… prin care se urmăreşte totodată o funestă şi satanică păcălire a tuturor oamenilor, spre a accepta o definitivă marcare izotopică prin consimţământ cu sinistrul semn diabolic al Fiarei despre care există deja profeţii clare în Apocalipsă

de profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Dat fiind faptul că actualmente, iată, trăim cumplite vremuri apocaliptice, vă sfătuim să faceți cunoscute toate conferințele cu această temă tuturor prietenilor și cunoștințelor, deoarece informațiile pe care vi le punem la dispoziție sunt fundamentale. Ţinem să precizăm că, de fapt, conținutul acestor conferinţe nu se adresează fiinţelor umane letargice, sceptice, obtuze, ignorante, lipsite de intuiție spirituală, proaste care, datorită somnului cel de moarte al inteligenţei în care deja se află cufundate, se vor pripi complet anapoda să gândească sau chiar să susțină cu o convingere tâmpă, ce este de nezdruncinat, că toate acestea sunt imposibile.

Citiţi partea precedentă a articolului

Un papă corupt, un mesaj spiritual trunchiat
Spre a înțelege ce se petrece actualmente în această lume, vă vom oferi unele exemple pe care noi le considerăm ca fiind cutremurătoare.

Într-un interviu ce a fost publicat în revista argentiniană Viva, Papa Francisc prezintă viziunea lui ciudată despre fericire în zece puncte.
• Iată primul punct: „Trăiește și lasă-i și pe ceilalți să trăiască“.
• Al doilea punct se referă la dăruirea de sine în perspectiva acestui papă: „Dacă obosești, riști să devii egoist, iar apa stătătoare este prima care se strică“.
• Trei: Procedează cu calm în viață.
• Patru: Profită de timpul liber pentru a te juca cu copiii, pentru a citi și pentru a savura arta.
• Cinci: Duminica să fie zi liberă. „Duminica este pentru familie.”
• Şase: Găsește căi inovatoare spre a crea pentru cei tineri locuri de muncă ce sunt demne.
• Șapte: Respectă și protejează natura. „Degradarea mediului înconjurător este una dintre cele mai mari provocări cu care ne confruntăm.”
• Opt: Renunţă la atitudinea negativă.
• Nouă: Nu căuta să faci prozeliți. Respectă credinţa celorlalți. „Lucrul cel mai rău dintre toate este prozelitismul care paralizează.” Și se oferă un sfat al acestui papă „Vorbesc cu tine pentru a te convinge. Nu. Fiecare persoană dialoghează pornind de la propria ei identitate. Biserica crește prin atractivitate, și nu prin prozelitism!
• Zece: Lucrează pentru pace.

Banalitățile pe care Papa Francisc le debitează sunt evidente, ba chiar sunt cutremurătoare, am putea spune.

La data de 13 octombrie 2014 este publicat „Raportul de mijloc de drum al Sinodului episcopilor asupra familiei“. Acest sinod a fost convocat de Papa Francisc. Acesta este primul document oficial din istoria Bisericii în care se vorbește despre „darurile”, ați ascultat bine, „darurile şi calitățile” pe care „homosexualii le au de oferit comunității creștine“ și despre „acceptarea și prețuirea orientării lor sexuale”.

Iată ce mai afirmă Papa Francisc: „Biserica este obsedată de homosexuali, este obsedată de avort și de contracepție. Nu este nevoie să vorbim tot timpul despre aceste lucruri. Trebuie să găsim un nou echilibru.

Este evident că, în prostia sa imensă, Papa Francisc uită că unii creştini pot oricând să citească în Biblie că Dumnezeu a coborât un foc nimicitor din cer și astfel a anihilat cele două cetăți Sodoma și Gomora, în care erau o mulțime de homosexuali. Realizând o paralelă cu aberaţiile pe care Papa Francisc le susţine, se ajunge la concluzia dementă că Dumnezeu a greșit atunci când a nimicit cele două cetăți.

Totuşi, este necesar să consemnăm o condamnare fără drept de apel a raportului respectiv ce a fost pronunţat de cardinalul german Gerhard Müller, prefectul Congregației pentru Doctrina Credinței, care a spus: „Acest raport este lipsit de demnitate, este ruşinos, este complet greșit!

Menţionăm că 183 de părinţi sinodali au luat parte la vot pentru fiecare dintre cele 62 de paragrafe ale raportului respectiv. Pentru a fi aprobate, era necesar ca acestea să fie susținute de două treimi dintre participanții la sinod. Trei paragrafe care se refereau la accesul la sacramente şi la primirea homosexualilor nu au obţinut această majoritate calificată, dar cu toate acestea paragrafele în cauză nu au fost retrase din texul final.

Apariția cărții intitulate Rămânând în adevărul lui Hristos, ce a fost semnată de cardinalul Burke, alături de cardinalii Brandmüller, Caffarra, DePaolis și Müller provoacă o mare iritare din partea Papei Francisc. Apelând la textele biblice și patristice ce sunt pertinente, autorii respectivi apără cu mult bun simț doctrina perenă a Bisericii referitoare la sacramentele matrimoniului, al spovedaniei și al euharistiei.

Iată ce afirmă aceștia: „În acest moment pe care îl considerăm ca fiind foarte critic există o impresie foarte puternică potrivit căreia Biserica este întocmai precum o corabie fără cârmă. Acum este mai important ca niciodată să avem un lider spiritual sănătos și să ne mărturisim cu putere credinţa în Dumnezeu. Simțim că, de fapt, corabia Bisericii și-a pierdut orientarea. Credința în Dumnezeu nu se poate adapta la cultură, ci este necesar să o cheme pe aceasta din urmă la conversie. Noi suntem o mişcare contra culturală, nu una populară.“

Papa Francisc deplânge în discursul de Crăciun către curia romană „maladiile spirituale“ de care el afirmă că ar suferi unii dintre membrii acestei curii și menționează printre altele ,,o stare de Alzheimer spiritual“, „o stare de schizofrenie existenţială“, deplânge divinizarea șefilor, demască tentația narcisismului, menționează apartenenţa la unele cercuri exclusiviste, condamnă planificarea şi hărnicia excesivă, deplânge împietrirea conştiinţei, dar şi o stare de închistare spirituală şi vorbeşte despre maladia ,,feței funerare“.

Iată o altă bazaconie cutremurătoare pe care o susţine cu nonșalanță Papa Francisc: „Vreau să vă spun un lucru pe care îl cred. Cu Satana nu se poate dialoga. Dacă începi să dialoghezi cu Satana, eşti pierdut. Acesta este mult mai inteligent decât noi şi el te bulversează, te ameţeşte şi eşti pierdut. Dacă faci aceasta, atunci dispari.“

Iată un alt aspect cutremurător referitor la homosexualitatea făţişă ce există la Vatican. Poliţia Vaticanului a descins la începutul lunii iunie 2017 la un apartament din cetatea sfântă în urma unor plângeri ce au fost primite din partea vecinilor. Poliţiştii au ajuns în acel apartament în toiul unei orgii homosexuale. Ulterior s-au găsit și droguri.

Apartamentul respectiv aparţinea Congregației pentru Doctrina credinței, ce era însărcinată printre altele și cu gestionarea cazurilor de abuzuri sexuale în rândul personalului clerical. Ocupantul acelui apartament era Luigi Capozzi, secretarul cardinalului Francesco Coccopalmeiro, un consilier cheie al Papei Francisc. Luigi Capozzi, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat cu acea ocazie.

În conformitate cu punctul de vedere al revistei britanice The Spectator, cam două treimi dintre episcopii unor dioceze cred deja că Papa maimuţărește fundamentele doctrinei creștine sau, mai blând spus, consideră că vederile sale excesiv de indulgente au creat deja o stare de haos pastoral.

Printre învățăturile Papei ce produc deja o mare supărare acestora menționăm: „Toate religiile sunt adevărate pentru că sunt adevărate în inimile acelora care cred în ele. Ce altfel de adevăr există? Dacă o persoană este homosexuală și îl caută pe Domnul Dumnezeu şi are bunăvoinţă, cine sunt eu ca să o judec? Astăzi nu mai are rost să judecăm pe nimeni. Biserica noastră este destul de mare pentru heterosexuali și pentru homosexuali, pentru viață și pentru alegeri. Biserica noastră este destul de mare pentru conservatori și pentru liberali, iar în cadrul ei chiar şi comuniştii sunt bineveniți și ni s-au alăturat. Cu toții îl iubim și ne închinăm la acelaşi Dumnezeu.“

Iată şi o imensă gugumănie pe care Papa Francisc o susţine cu aplomb: „Dumnezeu se schimbă și evoluează la fel ca și noi, deoarece Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când răspândim iubire și bunătate în lume, ne atingem propria divinitate şi o recunoaştem. Biblia este o carte sfântă frumoasă, dar ca toate cărţile vechi importante unele pasaje în această carte sunt depăşite. Unele chiar ne îndeamnă la intoleranță și la prejudecăți.

Iată o altă tâmpenie imensă a Papei Francisc: „Certaţi-L puțin pe Domnul Dumnezeu: Hei! Mi-ai promis asta şi iată că nu ai făcut-o! Rugăciunea trebuie să fie o negociere cu Dumnezeu.

Vă oferim în continuare o culme uluitoare, putem spune, a tâmpeniei acestui Papă. Iată ce mărturisește Papa Francisc într-o întâlnire privată cu ocazia Paștelui în martie 2018 jurnalistului ateu Eugenio Scalfari: „Iadul nu există. Ceea ce există este dispariţia sufletelor păcătoase. După moarte sufletele oamenilor care se căiesc sunt iertate de Dumnezeu şi I se alătură în contemplare. Însă sufletele acelora care nu se căiesc şi care din acest motiv nu pot fi iertați apoi dispar.

Iată o nouă năzbâtie bizară a Papei care, de Ziua Independenţei Israelului, a acţionat astfel încât a forţat pe față, ca să spunem așa, apariţia unei singure religii mondiale. Este însă straniu şi chiar revoltător că acest Papă nu forţează câtuşi de puţin unirea Bisericii Catolice cu Biserica Ortodoxă, aşa cum ar fi înțelept, așa cum ar fi normal, asa cum ar fi firesc, dar, spre uimirea noastră, această nouă inițiativă bizară urmărește să alinieze Biserica Catolică cu Islamul într-o singură religie mondială, care poate fi cea mai mare ameninţare de până acum pentru poporul evreu. Despre aceasta scrie Adam Eliyahu Berkowitz într-un articol ce a apărut pe un site.

Se menţionează că a avut loc un eveniment major pentru avansarea acestui proiect care a avut loc la aniversarea naşterii statului Israel, respectiv la 14 mai 2020, ceea ce potrivit rabinilor nu este ceva întâmplător dacă se ia în considerare că iudaismul este ultimul bastion complet incompatibil cu Noua Ordine Mondială.

Aceasta este însă opinia la care se face referire: „Într-un discurs către diplomați din luna ianuarie anul 2020, Papa Francisc a anunţat că Vaticanul va găzdui un eveniment global cu titlul Reinventarea pactului global asupra educației”. Citez cuvintele Papei: „Este necesar un pact educațional global pentru a ne educa în spiritul unei solidarități universale și a unui nou umanism“ și acestea sunt cuvintele pe care Papa le-a rostit atunci când a propus pentru prima dată respectivul summit.

Un website susținut de Vatican pentru a promova pactul a adăugat: „Pentru educarea tinerilor în spiritul fraternității, învățându-i să depășească diviziunile și conflictele, promovarea ospitalității, a dreptății și a păcii, Papa Francisc i-a invitat pe toți cei care se ocupă de educația tinerei generații să semneze un pact global pentru a crea prin educație o modificare globală de mentalitate.”

Papa a descris necesitatea alianței globale. Iată ce a spus el: „Niciodată înainte nu a existat o astfel de nevoie de a ne uni eforturile într-o alianță educațională generală pentru a forma persoane mature capabile să depăşească diviziunea și antagonismul și să restabilească structura relaţiilor în numele unei umanități mai frățești.

Papa a menţionat, de asemenea, proverbul: „Este nevoie de un întreg sat pentru a crește un copil”, explicându-şi în felul acesta poziţia în viziunea sa globală.

Iată ce a spus el: „Toate transformările sau schimbările, precum și schimbarea epocală pe care o trăim acum, necesită un proces de educare și de creare a unui sat educaţional, ce este capabil să formeze o rețea de relații deschise și interumane.”

În discursul său din ianuarie, Papa a spus: „Educația nu se limitează doar la sălile şcolii și ale universității.“ El a mai adăugat: „Educaţia este asigurată în principal prin întărirea și consolidarea dreptului fundamental al familiei de a educa, precum şi prin dreptul bisericilor și al comunităților sociale de a sprijini şi de a ajuta familiile în creşterea copiilor lor.

Inițiativa educaţiei este o continuare a viziunii globale a Papei așa cum aceasta reiese din documentul despre Fraternitatea umană pentru pacea mondială și viața comună, semnat împreună de Papa Francisc și de Şeicul Ahmed al-Tayeb, Marele Imam al al-Azhar, în luna februarie a anului 2019, la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe.

Acordul celor doi lideri religioși a fost criticat pentru poziția sa asupra diversităţii religiilor. Se constată cu uşurinţă că acest demers al Papei ce nu vizează câtuşi de puțin unirea Bisericii Catolice cu Biserica Ortodoxă nu este întâmplător, căci ascunde o anumită tendinţă evidentă, ce este bizară.

Omerta – legea cea neoficială a Vaticanului?

Este cu putință ca unii dintre voi care ascultați toate aceste citate să exclamaţi neîncrezători: „Nu! Nu îmi vine să cred toate acestea! Aşa ceva nu poate să existe!”, dar vă asigurăm că tot ceea ce am expus cu această ocazie sunt cuvinte ce au fost rostite de Papa Francisc.

Mai în glumă, mai în serios, dacă el susţine în mod cretin că Iadul nu există, tragem concluzia abracadabrantă că Iisus Hristos nu a coborât după crucificarea Sa în Infern şi sigur s-a dus în altă parte, nu se ştie unde, pentru că iată, în conformitate cu punctul de vedere al acestui papă dement, pentru că altfel nu îi putem spune, Iadul nu există.

Concluzia firească este că un astfel de papă ce poate fi considerat mai în glumă, mai în serios, un sărman papă-lapte, un papițoi, ar fi urgent necesar să fie huiduit și apoi să fie înlocuit până când nu va ajunge să spună noi şi noi tâmpenii ce sunt zguduitoare pentru un creștin cu o minimă inteligenţă, dar şi cu bun-simț.

Actualmente este deja notoriu faptul că cetatea Vaticanului este, ca să spunem aşa, împânzită de homosexuali. Indirect, aceasta este o dovadă edificatoare că nu te naşti homosexual, aşa cum susţin liderii homosexualilor, ci devii un homosexual.

Iată ce a declarat cardinalul american Raymond Burke: „Cred că trebuie să existe o recunoaștere deschisă a faptului că avem o problemă foarte gravă. Este vorba de o cultură homosexuală în Biserică în special în rândul clerului şi al ierarhiei.”

Iată ce spune cardinalul Walter Brandmüller: „Ciuma acestei agende homosexuale a fost răspândită în cadrul Bisericii, a fost promovată de rețelele organizate și chiar a fost protejată de un climat de complicitate și de o conspirație a tăcerii.”

Fostul nunțiu papal Carlo Maria Vigano nu ezită să arate cu degetul într-un mod acuzator către suveranul pontif. Iată ce spune acesta: „De ce păstrează Papa Francisc și chiar numeşte printre colaboratorii săi apropiaţi oameni care sunt homosexuali notorii? De ce a refuzat să răspundă unor întrebări legitime și sincere referitoare la aceste numiri?

Considerăm că este necesar să menționăm că homosexualul Frederic Martel a scris o carte ce este intitulată în mod semnificativ Marele secret – Homosexualitatea la Vatican. Are ca subtitlu „Patru ani de anchetă la vârful Bisericii”. Dezvăluirile acestui homosexual sunt devastatoare. Cartea sa a fost deja publicată în mai multe limbi. Traducerea în limba engleză are ca subtitlu formularea „Putere. Homosexualitate. Ipocrizie”.

În finalul acestei succinte treceri în revistă, se cuvine să menționăm despre bizara omertă a papilor, care s-au ferit să dezvăluie cel de-al treilea secret de la Fatima, chiar dacă Fecioara Maria a cerut ca acest zguduitor secret să fie dezvăluit. Nici până în ziua de azi respectivul secret, care ar fi fost necesar să fie revelat, nu a fost totuşi dezvăluit. Acest aspect evidenţiază ipocrizia şi minciuna papilor, care au ignorat şi încă aleg să ascundă Cel de-al treilea secret, pe care Fecioara Maria l-a dezvăluit cu ocazia apariţiei ei la Fatima. Aceste aspecte ce se bazează pe fapte incontestabile evidenţiază starea tragică în care se află Biserica catolică actualmente.

Până în prezent, nici Biserica ortodoxă nu a luat o atitudine fermă, eroică, plină de curaj referitoare la marcarea izotopică a finţelor umane care au îmbrăţişat credinţa ortodoxă. În cadrul Bisericii catolice domneşte actualmente o tăcere bizară referitoare la marcarea izotopică despre care se poate spune că deja bate la uşă.

În cadrul acestor conferințe am decis să dezvăluim în premieră tot ceea ce aceste două Biserici nu au curajul să dezvăluie. Lașitatea, ipocrizia domnesc, ca să spunem aşa, în aceste Biserici.

La o analiză atentă, lucidă, ce este plină de bun-simț și înțelepciune, ne putem da seama cu uşurinţă că niciodată Iisus nu a dorit câtuşi de puţin să existe două Biserici distincte, care sunt, așa cum știm cu toții, Biserica catolică și Biserica ortodoxă.

Dacă alegem să studiem învățătura cea plină de înțelepciune dumnezeiască a lui Iisus ce este revelată in extenso în cadrul Marii Evanghelii a lui Ioan, ce a văzut deja lumina tiparului în cadrul acestei şcoli spirituale esoterice în 12 volume, descoperim o mulțime de învăţături pline de înţelepciune dumnezeiască ale lui Iisus care compensează golurile şi cenzura ce există în Noul Testament.

În cadrul acestei lucrări monumentale descoperim că Iisus vorbeşte despre reîncarnare și dezvăluie o mulțime de taine ce fundamentează un veritabil creştinism esoteric. Avem imens de câştigat din punct de vedere spiritual atunci când alegem să studiem cu o mare răbdare această lucrare fundamentală. În cazul în care nu ați știut despre această carte fundamentală, este binevenit să alegeţi să o studiați cu atentie pentru a descoperi o mulțime de taine dumnezeieşti pe care Iisus le-a dezvăluit. Respectiva lucrare monumentală poate fi considerată pe bună dreptate o imensă comoară ce este plină de diamante dumnezeieşti. Desigur, studiul atent al acestei lucrări implică o imensă răbdare.

Un drum fără întoarcere spre abisul demoniac

Revenind la tema acestei conferințe, considerăm că este esențial să dezvăluim că, printre altele, marcarea izotopică ce este acceptată controlează apoi total conștiința ființei umane care consimte să fie marcată fără ca ea să-și dea seama de aceasta. Ceea ce se petrece este un proces tainic, asemănător cu posesia de către anumite categorii de demoni a ființelor umane care lunecă în stări demoniace cumplite și care se confruntă cu o bizară stare de orbire lăuntrică.

Atunci când o fiinţă umană consimte să fie marcată izotopic, ea lunecă într-un cumplit abis demoniac. Acest proces de sui generis prăbuşire lăuntrică se realizează pe parcursul a 6 sau chiar 12 luni calendaristice.

Efectele dezastruoase de factură satanică ale marcării izotopice nu apar imediat. Aceste efecte dezastruoase, eminamente malefice, diavolești survin din aproape în aproape pe parcursul unei perioade de 6 până la maxim 12 luni calendaristice. Atunci când o fiinţă umană consimte, prin intermediul unei alegeri libere, ce implică utilizarea deplină a liberului ei arbitru, să fie marcată izotopic, ea nu mai este apoi, în finalul acestui proces de regres, un om. O astfel de făptură ce acceptă marcarea izotopică începe apoi să moară sufleteşte în mod gradat după acel moment.

Fenomenul cu care fiinta umană se confruntă este asemănător cu ceea ce se petrece cu o fiinţă umană care alege să se drogheze, spre exemplu, cu heroină. Dar spre deosebire de o astfel de experiență din care fiinţa umană își revine apoi sau chiar poate, dacă alege aceasta, să se dezintoxice prin unele modalități adecvate, în cazul marcării izotopice revenirea la normal nu mai este niciodată posibilă. Este cu alte cuvinte un proces cumplit de prăbuşire, de lunecare într-o cumplită stare demoniacă, insidioasă care nu mai are leac.

Prin urmare, fiinta umană care a consimţit să fie marcată izotopic nu mai are nicio şansă să își revină la starea de normalitate în care s-a aflat anterior. O astfel de revenire la normalitate devine imposibilă pentru ființa umană care consimte, exercitându-și liberul ei arbitru, să fie marcată izotopic.

Se poate spune, deci, că marcarea izotopică este un proces ireversibil de scufundare în abisul satanic, din care fiinţa umană nu-şi mai poate reveni. După ce părăsește definitiv această lume, în momentul morţii trupului, o asemenea fiinţă umană ajunge în mod necesar într-unul dintre infernurile ce există în zonele net inferioare ale Universului Astral.

Nu există niciun dubiu cu privire la locul în care ființa umană ajunge după ce își părăsește definitiv trupul în momentul morții și apoi ajunge după cum merită într-unul dintre Iaduri.

În felul acesta, făptura umană respectivă își primește răsplata pe care o merită; în cazul unei astfel de făpturi care încetează să mai fie o fiinţă umană prin alegerea ei, se poate spune că Dumnezeu își întoarce fața de la ea.

Ipostaza cumplită a unui zombi face cu putinţă o paralelă edificatoare între ceea ce se petrece cu omul care acceptă prin consimţământ marcarea izotopică. Revelația cu privire la această prăbuşire cu care se confruntă ființa umană ce consimte să fie marcată izotopic este descrisă succint într-un anumit pasaj ce figurează în textul Apocalipsei.

Iată ce se spune despre suferinţele cu care se confruntă făptura umană ce consimte să fie marcată izotopic: „Iar fumul cel înecăcios al chinului lor se răspândeşte acolo în vecii vecilor și de aceea nici ziua și nici noaptea nu au deloc odihnă aceia ce se închină Fiarei şi icoanei ei şi tot așa va fi afectat și pedepsit oricine primeşte pe trup semnul numelui ei.

De altfel, merită să ne amintim că în folclor există următorul dicton semnificativ: „Ce îți este scris (sau altfel spus ceea ce îți este predestinat) în frunte îți este pus”. Descoperim în felul acesta o conexiune tainică între acest dicton folcloric și marcarea izotopică.

Ne putem da seama astfel că, în realitate, marcarea izotopică este o acţiune în mod vădit satanică, ce se realizează prin consimţământ, într-o manieră diavolească, la nivelul frunţii omului.

Citiți continuarea articolului

Citiți și:
Cel de-al treilea secret revelat de Fecioara Maria la Fatima dezvăluit
Jurnalistul Frederic Martel: Există o legătură «complexă» între homosexualitatea de la Vatican şi abuzurile sexuale
Istoria crimelor papalităţii (1)

yogaesoteric
21 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More