Scoția: Decesele după 6 luni de vaccinări împotriva covid au depășit numărul total de decese după 15 luni de covid în toată Anglia

Potrivit cifrelor oficiale compilate de The Daily Expose, între 8 decembrie 2020 și 28 mai 2021, un total de 3.752 de persoane au murit în termen de 28 zile de la administrarea vaccinului împotriva covid-19 în Scoția.

Aceasta înseamnă că numărul persoanelor care au murit din cauza covid-19 în doar 6 luni în Scoția după ce au fost vaccinate împotriva covid depășește acum cu 163 numărul persoanelor care au murit de covid-19 în spitalele englezești în ultimele 15 luni. Dar numai în Scoția, numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinului covid în decurs de 6 luni este de aproape 7 ori mai mare decât numărul persoanelor care au murit din / cu covid-19 în Scoția în decurs de 11 luni.

Daily Expose:

Putem confirma oficial că numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinurilor covid depășește numărul persoanelor care au murit din cauza de / cu covid-19.

Cu toate acestea, cifrele sunt cel mai probabil mult mai grave decât apar deoarece datele despre decesele provocate de vaccinurile covid au fost preluate din datele oficiale publicate de Public Health Scotland, iar numărul morților depășește numărul persoanelor care se presupune că au murit de covid-19 în Anglia.

Numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinurilor în Scoția s-a acumulat în 6 luni, în timp ce numărul persoanelor despre care se crede că au murit din cauza covid-19 în Anglia s-a acumulat în 15 luni.

Potrivit datelor oficiale ale NHS, au existat 87.213 decese de la covid în timpul celor 28 de zile ulterioare unui test pozitiv în spitale din Anglia până pe 2 iunie 2021. Dintre acestea, 83.624 au murit din cauza altor boli grave preexistente, dar au fost incluse în statisticile covid deoarece au fost teste pozitiv în termen de 28 de zile de la deces.

Având în vedere că testarea în spitale este practic obligatorie, deși nu este prevăzută de lege, și că se folosește testul PCR, care nu poate detecta infecții și poate găsi orice vrei să găsești dacă este făcut la un ciclu ridicat, ceea ce duce la rezultate fals pozitive, nu este greu de înțeles de ce zeci de mii de oameni care au murit din alte cauze au fost incluși în statisticile privind decesele covid.

Din fericire, datele NHS ne informează că, între martie 2020 și 2 iunie 2021, doar 3.589 de persoane au murit din cauza covid-19 în spitalele din Anglia în termen de 28 de zile de la un rezultat pozitiv. O cifră care nu justifică 15 luni de tiranie dictatorială și fascism medical.

Deci, poate cineva să explice de ce agențiile farmaceutice nu au oprit imediat misiunea agenției de a vaccina toți bărbații, femeile și copiii cu o injecție experimentală care se presupune că reduce doar șansa de complicații grave de la covid-19?

Pentru că, potrivit unui raport publicat de Public Health Scotland, numărul persoanelor care au murit în termen de 28 de zile de la primirea vaccinului covid în Scoția depășește deja numărul persoanelor care au murit de covid-19 în Anglia.

Raportul spune: „Între 8 decembrie 2020 și 28 mai 2021, un total de 3.752 de persoane au murit în Scoția în termen de 28 de zile de la primirea vaccinului covid-19”.

„Între 8 decembrie 2020 și 28 mai 2021, un total de 3.752 de persoane au murit în Scoția în termen de 28 de zile de la primirea vaccinului covid-19 (numărul de zile dintre vaccinare și deces este 0-27, unde 0 este ziua vaccinării pentru toate vârstele). Defalcarea acestor decese pe zi și tipul de vaccin poate fi găsită în acest tabel. Folosind media lunară a deceselor pe 5 ani.

Asta înseamnă că numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinului împotriva covid în doar 6 luni în Scoția este cu 163 mai mare decât numărul persoanelor care au murit din cauza covid-19 în spitalele din Anglia în 15 luni.

Dar dacă uităm numărul de decese din covid în Anglia și ne uităm doar la Scoția, numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinului covid în 6 luni este de aproape șapte ori mai mare decât numărul persoanelor care au murit din cauza covid- 9 în 11 luni în Scoția.

Acest număr este 596, potrivit unei întrebări adresate guvernului scoțian:

Dacă vom vedea o rată similară de decese din cauza vaccinului covid în Anglia, atunci numărul de morți ar putea ajunge la 25.123.

Potrivit unui document Excel atașat la raportul Public Health Scotland, pe care îl puteți găsi aici, 1.289 de persoane au murit în termen de 28 de zile de la primirea vaccinului ARNm Pfizer, 2 persoane au murit în termen de 28 de zile de la primirea vaccinului ARNm de la Moderna și 2.461 de persoane au murit în termen de 28 de zile de la administrarea vaccinului cu vector viral de la AstraZeneca.

Având în vedere cele de mai sus și faptul că 86% dintre copiii din foarte scurtul studiu clinic au experimentat o reacție adversă la vaccinul Pfizer care a variat de la ușoară până la severă, ar îndrăzni cineva cu adevărat să le injecteze copiilor săi un vaccin experimental de care nu au nevoie?

Citiți și:
Mai multe decese covid la românii vaccinați decât la cei nevaccinați? Dr. Răzvan Constantinescu trage semnalul de alarmă
De ce victimele vaccinurilor au datoria să vorbească. Vaccinații mor sau se îmbolnăvesc grav pe capete. Realitatea este deja în sicriu, cu capacul dat la o parte

 

yogaesoteric
2 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More