Scurgere senzațională de informații de la Bilderberg: secretosul grup a discutat despre introducerea «pașaportului» de internet

 

Secretosul grup Bilderberg a discutat asupra unor planuri de a implementa un act de identitate pentru folosirea internetului, cu scopul de a înlătura anonimatul pe web, precum și asupra unei taxe globale pe tranzacțiile financiare și transportul aerian, potrivit unei surse din interior, care a vorbit cu un reporter al site-ului american de știri alternative Infowars.

Organizația clandestină și-a ținut întâlnirea anuală din 2016 în luna iunie, la hotelul Kempinski Taschenbergpalais din Dresda, Germania. Potrivit sursei citate de Infowars: „Crearea unui pașaport virtual de care utilizatorii site-urilor web vor avea nevoie pentru a putea utiliza mai multe servicii de internet este în fruntea subiectelor de pe ordinea de zi.

Introducerea actului de identitate pentru internet va fi justificată sub masca de «securitate cibernetică» și de creare a unei metode convenabile pentru cetățeni pentru a putea să acceseze serviciile guvernamentale. Totuși, susținătorii libertății de exprimare vor privi această măsură cu o adâncă suspiciune, întrucât ar amenința anonimatul online, cât și disidența în spațiul virtual.

Servicii precum Facebook, YouTube și Twitter ar putea folosi, de asemenea, pașaportul online pentru a revoca permisiunea de a posta în cazul în care un utilizator încalcă termenii din acordul de exprimare pe internet. Aceasta este o altă amenințare evidentă pentru fluxul liber de informații care a făcut ca internetul să fie ceea ce este astăzi.”

Un proiect al Comisiei Uniunii Europene condus de fostul oficial comunist Andrus Ansi urmărește impunerea unui sistem de identificare pe internet care să monitorizeze ceea ce cumpără și ceea ce spun oamenii online.

Anul trecut a apărut dezvăluirea că guvernul comunist chinez a fost implicat în crearea unei imense baze de date de „credit social” care ar clasifica cetățenii în funcție de cât sunt ei de… „demni de încredere”. Un proiect pilot numit de Sesame Credit, condus de giganta corporație chineză Alibaba, monitorizează deja activitatea media socială pentru a le oferi cetățenilor un „scor de credit social” bazat pe ceea ce obișnuiesc să cumpere și, potrivit unor critici, de opiniile lor politice.

Globaliștii Bilderberg sunt, de asemenea, hotărâți să revigoreze impulsul din spatele unui alt obiectiv pe termen lung – un sistem de impozitare la nivel mondial condus de ONU.

Eforturile de a introduce o taxă globală – ceea ce Bilderberg încearcă de ceva vreme – sunt concentrate în jurul a trei posibilități: un impozit pe petrol la sondă, o taxă suplimentară pentru tranzacțiile financiare internaționale, precum și o taxă verde pe tot traficul aerian și maritim.

Documentele Panama Papers au fost, de asemenea, citate ca motiv pentru a impune taxa globală asupra marilor corporații, deși costurile vor fi în mod inevitabil transmise publicului. Prima formă a proiectului va fi aceea a unui „organism global privind cooperarea fiscală” care va fi supravegheat de către Organizația Națiunilor Unite.

Impozitul va fi impus publicului ca fiind un mijloc de a răspunde preocupărilor legate de mediu și de a ajuta oamenii săraci din lumea a treia, cu toate că rămâne de văzut dacă aceste motive sunt suficiente pentru a convinge cetățenii.

Tema Brexit-ului – votul Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană – a fost, de asemenea, un punct cheie al discuțiilor Bilderberg la întâlnirea anuală din luna iunie. Mai exact, Bilderberg a explorat ce opțiuni are în continuare pentru a-și pune în aplicare planurile globaliste criminale în cazul unei victorii a taberei care susține ieșirea Marii Britanii din UE (victorie care a și fost obținută în urma referendumului, așa cum știm). Uniunea Europeană a anulat anterior referendumuri naționale cu privire la integrarea politică viitoare a UE, fie printr-o schimbare a numelui și rechemarea cetățenilor la vot, fie pur și simplu ignorând votul lor.

Citiți și:

Germania şi grupul SATANIC Bilderberg. Angela Merkel a fost invitată la conferința Grupului Bilderberg de la Dresda din 2016

China vrea să creeze un nou sistem opresiv: fiecăruia este necesar să i se aloce un punctaj despre «cât de bun cetățean este»!

Noul consens politic: SRI şi Cyberint pentru controlul total al internetului


 

yogaesoteric
16 septembrie 2016

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More