Se pare că n-am învățat nimic din trecut: Paralele eugenice dintre gripa spaniolă din 1918 și cea de astăzi

Numai cei vaccinați au murit.” Aceasta este lecția învățată din pandemia „gripei spaniole” din 1918, care a ucis mai mulți oameni decât cei care au murit din cauza bombelor și gloanțelor pe întreaga durată a Primului Război Mondial (1914-1918).

Multe minciuni și jumătăți de adevăruri au fost răspândite despre pandemia mortală din 1918, care a ucis peste 50 de milioane de oameni. Cu toate acestea, încă din 2008, dr. Anthony Fauci, consilierul medical șef al președintelui SUA în timpul pandemiei covid-19, a recunoscut că pneumonia bacteriană, și nu un virus gripal, a fost responsabilă de pandemia de gripă spaniolă. După cum concluzionează Fauci și coautorii săi:

Majoritatea deceselor din pandemia de gripă din 1918-1919 au rezultat probabil din pneumonia bacteriană secundară cauzată de bacteriile comune ale tractului respirator superior.”

Cei care n-au purtat mască i-au îngropat pe cei care au purtat mască în timpul pandemiei de gripă spaniolă din 1918.

Urmăriți acest videoclip informativ și realizați că istoria, așa cum ni s-a spus, este o mare minciună. De generații am fost doar pionii de unică folosință ai unei elite autoproclamate.

Fortul Riley din Nebraska, nu din Spania, a fost locul în care a început pandemia mortală din 1918 după ce un vaccin experimental le-a fost dat soldaților care urmau să plece în Europa pentru a lupta în tranșee. Soldaților și populației civile li s-a spus că au nevoie de vaccin din cauza răspândirii probabile a bolilor din tranșeele mocirloase și murdare în care soldații și-au petrecut cea mai mare parte a războiului.

Paralelele dintre atunci și acum sunt înspăimântătoare. Sursa vaccinului din 1918 a fost Institutul Rockefeller, iar rezultatul – morți în masă – a fost probabil o consecință intenționată deoarece, atunci ca și acum, o elită globalistă era preocupată de „eliminarea efectivului” umanității, datorită credințelor ei eugeniste recunoscute, că oamenii sunt o ciumă pe această planetă – pământul „lor”, nu al nostru.

Dacă pandemia din 1918 ar fi fost cu adevărat provocată de un virus gripal, atunci ar fi ucis mai întâi persoanele în vârstă și pe cele slabe. Dar, de fapt, cei mai mulți morți au fost în rândul celor tineri și sănătoși și al celor care au fost vaccinați!

Fundația Rockefeller a finanțat mișcarea Eugenistă din America

Știați că Rockefeller-ii sunt susținători acerbi ai eugeniei?

În 1975, congresmanul Larry P. Mcdonald a spus despre Rockefeller: „Scopul Rockefellerilor și al aliaților lor este să creeze un guvern unic care să combine super-capitalismul și comunismul sub același acoperiș, totul sub controlul lor… Ma refer la o conspirație? Da, așa este. Sunt convins că există un astfel de complot, de anvergură internațională, planificat cu generații în urmă și cu intenții uluitor de rele.”

Moștenirea Fundației Rockefeller pentru finanțarea eugeniei

Potrivit lui Edwin Black de la Cleveland Jewish News, „Mai mult de 27 [mai exact, până în 1936, 35] de state s-au alăturat rușinoasei campanii utopice de zeci de ani pentru a proiecta supremația rasială prin inginerie medicală”.

Obiectivul lor final era de a elimina până la 90% din populația reproductivă a Americii.”

Aceste cuvinte profetice ale congresmanului McDonald din 1975 ar fi necesar să ne sune astăzi tuturor drept un avertisment îngrozitor.

Citiți și:
Ucigașul tăcut – Epidemia de gripă (spaniolă) din 1918 a fost cauzată chiar de vaccin
De la gripa spaniolă la covid-19. Lecţiile unei pandemii uitate

 

yogaesoteric
18 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More