Secrete din viața lui Hitler

Revista franceză Știință și Adevăr a publicat un articol cu privire la tumultoasa viață a lui Adolf Hitler. Articolul a fost scris pe baza unor documente secrete descoperite în arhivele Wermarcht.
 
 

 
 
Cel de al doilea prenume al lui Hitler a fost Jacob. Toată viaţa sa, Hitler a ținut secret acest aspect pentru că a considerat că Jacob este un prenume de origine evreiască.

Adolf Jacob Hitler a fost nepotul lui Solomon Mayer Rothschild. Serviciile secrete austriece aveau dovezi în acest sens. Cancelarul austriac Dollfus a ordonat o anchetă cu privire la aceasta. Maria, bunica lui Hitler, a lucrat ca servitoare la baronul Rothschild și a rămas însărcinată cu acesta. În anul 1837, ea naște un băiat, Alois, care va fi tatăl lui Hitler. Pentru că Dollfus cunoştea acest secret, relațiile dintre el și Hitler au fost încordate. În anul 1934, Dollfus este asasinat la ordinul lui Hitler.

Un fost ofițer Gestapo, mâna dreaptă a lui Himmler a păstrat aceste documente care au fost date publicității, în anul 2009. În mod ciudat, în anul 1943, acest ofițer moare în condiții care nu au fost elucidate.

În anul 1938, Hitler a ordonat ca satul austriac în care se născuse să fie distrus pentru a se pierde orice urmă despre originea sa. În anul 1917, unul dintre fii legitimi ai baronului Rothschild a publicat o carte în care descrie aventurile amoroase ale tatălui său cu diverse tinere, printre care și multe servitoare.

Canalul 4 al televiziunii britanice a difuzat un documentar în care s-au prezentat probe cu privire la originea Evei Braun, iubita și viitoarea soție a lui Hitler. Probele ADN au fost prelevate după o perie de păr care a aparţinut Evei Braun și care a fost descoperită în reședința de la Berghof, susțin teoria conform căreia aceasta era evreică pe linie maternă.

Oficial, Hitler s-a sinucis în 30 aprilie 1945, la o zi după ce s-a căsătorit cu Eva Braun. În anul 1995, FBI-ul a publicat documente care demonstrau că Eva și Hitler au reușit să fugă în Argentina, unde au avut o fetiță.

Nu se știe care a fost cauza publicării acestor documente abia la zeci de ani după fuga celor doi. Poate că nu s-a dorit ca Stalin să fie contrazis atunci când a afirmat că sovieticii au descoperit cadavrele celor doi…

Citiți și:

Ascensiunea la putere a lui Hitler nu a fost o întâmplare, el a fost finanțat de către Federal Reserve și Bank of England

Un fost agent al CIA declară: Hitler a reușit să fugă în Argentina imediat după războiyogaesoteric

11 iulie 2018 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More