Secretul tinereții veșnice – cum arată o britanică după ce a băut 3 litri de apă pe zi

 

O britanică nu a schimbat decât un singur lucru în alimentația sa și în scurt timp a ajuns să arate cu zece ani mai tânără. După ce a băut trei litri de apă pe zi timp de o lună, ea are o sănătate mai bună și un aspect mai tânăr.

Sarah Smith a luat această decizie la recomandarea unui neurolog și a unui nutriționist, pe care i-a consultat pentru durerile de cap și problemele de digestie de care suferea, iar rezultatul a fost spectaculos.

După prima săptămână, Sarah Smith a spus că s-a simțit mai dinamică, reducându-se senzația de moleșeală. În a doua săptămână, a pierdut un kilogram și durerile de cap au început să dispară. În a treia săptămână, metamorfoza a devenit vizibilă la nivelul pielii, care a devenit mai fermă.
„Mă simt mai în formă, mai sănătoasă, iar soțul și prietenii mei spun că arăt cu zece ani mai tânără”, se bucură ea.

Efectele binefăcătoare ale apei asupra organismului sunt numeroase: o mai bună hidratare și oxigenare a țesuturilor, reducerea celulitei și a retenției de apă și eliminarea toxinelor.


Citiți și:

O cură de excepţie: terapia cu apă de izvor

Apa – 7 utilizări medicinale nebănuite

Postul numai cu apă – o uimitoare metodă terapeutică

 

yogaesoteric
22 ianuarie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More