Secretul vaccinării

Pentru cei care vor să priceapă care este situația, un aspect este necesar să fie clar. Scopul principal al vaccinării nu are nimic în legătură cu vreun virus sau vreun covid, 19 sau altul. Vaccinarea are ca scop realizarea unei standardizări a portului identității digitale de către fiecare cetățean.
Se va permite astfel controlul automat al drepturilor de acces al oamenilor în diferite locuri (restaurante, magazine, bănci, localuri publice și administrative etc.), ceea ce va deschide o piață imensă pentru diferitele corporații globalizate și globalizante, și anume piața obiectelor conectate la sistem și interconectate între ele – o piață atât de gustoasă și de savuroasă pentru extracția de profit maxim, încât este capabilă să-i preschimbe pe informaticieni în virologi iar pe săracii oameni în obiecte. De asemenea, se va permite astfel introducerea unei monede digitale deja pregătită prin eliminarea treptată a numerarului (banii sub forma pe care o cunoaștem noi astăzi).

Există două cazuri de luat în considerare:
– portul identității digitale care nu este strâns legat de trup: mobil, brățară, ceas, geantă de mână și
– portul identității digitale strâns legat de trup: inel, cip sub piele, identificarea genelor umane prin scanare cuantică…
În al doilea caz va fi imposibil, cu excepția intervenției chirurgicale, să scăpați de identitatea digitală.

La început, se va aplica primul scenariu. Abia atunci când utilizarea unei identități digitale este normalizată de obiceiul ,,de a trăi diferit”, al doilea caz va apărea în mod „natural” pentru a consolida securitatea utilizării. Astăzi, acest port al identității digitale este deja realizat prin intermediul telefoanelor noastre mobile, dar nu se folosește, cu excepția marginală a aplicației StopCovid.

Oricine are dreptul să intre în orice magazin și să călătorească fără a avea nevoie de un telefon mobil. Pe de altă parte, urmărirea mișcărilor permisă de un mobil este foarte dificilă, precizia acestuia fiind cuprinsă între 1 și 10 metri. Se poate considera că pentru moment, a avea un telefon mobil este aproape inofensiv. Toate acestea s-ar putea schimba radical odată cu controlul automat al statusului vaccinal și generalizarea obiectelor conectate prin 5G. În special, urmărirea nu va mai fi efectuată prin GPS, ci prin analiza și triangularea semnalelor emise de obiectele înconjurătoare conectate și va fi în cele din urmă de 100 până la 1000 de ori mai precisă, pe măsură ce tehnologia evoluează.

Portul identității digitale care nu este legat de trup, într-un mediu populat de obiecte conectate (case, mașini, borne, camere, drumuri, orașe etc.), ar permite de exemplu, colectarea următoarelor date de către un agent AI (bazat pe inteligență artificială):
– Verificarea autorizației de acces pentru vaccinați,
– Controlul vitezei și parcării (mașină conectată);
– Identificarea tuturor tipurilor de infracțiuni de conducere;
– Identificarea persoanelor cu care luăm masa;
– Memorizarea tuturor călătoriilor;
– Calculul timpului de lucru sau al timpului de participare;
– Detecție neobișnuită a deplasării…

Este important de remarcat faptul că nicio lege nu ar putea împiedica implementarea algoritmilor corespunzători, ci doar să interzică utilizarea acestora. Cu toate acestea, ar fi extrem de dificil să detectăm că nu se face o astfel de utilizare. S-ar putea reglementa doar ca utilizarea acestor algoritmi să fie făcută vizibilă, dar acest aspect lasă mult spațiu pentru exploatarea lor nerecunoscută, de exemplu, de către o companie de asigurări unde calculul drepturilor se face deja pe computer.

Acum luați în considerare al doilea caz și extindeți lista anterioară:
– Casa inteligentă (interacțiuni, comenzi, dialoguri etc.);
– Analiza activităților private (dormit, citit, dragoste…);
– Monitorizarea activității copilului;
– Analiza interacțiunilor familiale;
– Analiza situației (odihnă, activitate, cădere…);
– Analiza comportamentului (gest brusc, activitate sportivă etc.);
– Detectarea și memorarea obiceiurilor.
Cu siguranță lista nu este completă, știind că este dificil să ne imaginăm dinainte tot ce ar putea inventa a patra Revoluție industrială pentru noi.

Vorbim aici doar despre transumanismul foarte blând, fără să ne referim la nimic intruziv, cum ar fi un cip din creier, nanoroboți în venele noastre sau viziunea artificială, conectată. Dar este de la sine înțeles că acceptarea acestor tehnologii intruzive este condiționată de acceptarea utilizării identității digitale. Întrebarea dacă intrăm într-adevăr în această nouă lume sau nu, va depinde, așadar, de nivelul de acceptare a vaccinului.

Este într-adevăr puțin probabil să forțăm fiecare cetățean să poarte o identitate digitală atunci când călătorește dacă 50% din populație nu este vaccinată, deoarece nu vom limita libertatea de circulație în această măsură. Pe de altă parte, dacă doar 5% din populație nu este vaccinată, este foarte probabil să intrăm în această nouă lume. Realitatea va fi evident mult mai complexă decât această simplificare binară, care nu are alt scop decât să ne trezească la problemele reale.
Deci, așa cum spuneam la început, nu ne confruntăm nicidecum cu o problemă de sănătate legată de un virus. Această problemă este sau ar fi una minoră, alături de alegerea societății care se prefigurează în fața noastră, pe care o politică de guvernanță globală pare să o fi făcut deja pentru noi.

Iată ce și cum se explică această dictatură sanitară, care nu are în mod logic altă rațiune de a fi. Mai există încă speranță că nu vom intra în această Minunată Lume Nouă pe care nici A. Huxley, autorul cărții cu acest titlu nu și-a putut-o imagina atât de înfricoșătoare, cu toată imaginația sa și cu toate informațiile culese pe ascuns de la părinții săi, care o pregăteau ideatic cu mai bine de 100 de ani în urmă. A fost necesară, se vede bine, apariția informaticii și a electronicii pentru ca acum aceste idei teribile să poată fi și puse în practică, cu buna știință a unora dar mai ales cu neștiința, incompetența și indiferența celor mai mulți…

Citiți și:
Covid-19, doar un punct pe agenda Noii Ordini Mondiale. Ce surprize mai ascunde Marea Resetare
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19

yogaesoteric
11 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More