Șeful Pfizer recunoaște că poate modifica ADN-ul omului cu tehnologia ARNm

Albert Bourla, directorul Pfizer, a fost acoperit cu onoruri pentru vaccinul anticovid. În aceeași săptămână a primit premiul Theodor Herzl și premiul fundației globaliste Atlantic Council.

Înainte de festivitate, a acordat un interviu în care a lăsat să îi scape câteva informații bombă. Cum ar fi că lucrează cu CIA și FBI să combată „dezinformările”. Dar și informații despre vaccinul împotriva covid, care dacă nu ar fi venit din gura lui ar fi fost imediat taxate de „verificatoarele de adevăr” ca „știri false”.

Redăm mai jos câteva idei lansate în acest interviu:

Discuția începe cu politețuri despre „omul Bourla”, viața lui de familie, sacrificată pentru binele omenirii. Ca și la premiul primit de la Congresul Mondial Evreiesc, a povestit despre copilăria în Grecia. Cum părinții săi au fost dintre cei 2.000 de evrei care au rămas în oraș, dintr-o comunitate de 50.000. Apoi câteva amintiri despre cum a trăit începutul pandemiei.

Aflăm, de pildă, și că Albert Bourla e veterinar la bază. Ceea ce nu pare să-i deranjeze pe milioanele de români și nici pe zecile de milioane de oameni de pretutindeni care au ales să-i fie cobai.

Miezul discuției începe atunci când spune că în vaccinul ARNm poți pune orice fel de proteină, nu doar virală.

Pfizer a ajuns la tehnologia ARNm folosind un parteneriat cu BioNTech, care era avansată în domeniu și care și-a propus mai întâi să trateze astfel cancerul. (Exact ce încerca și Moderna să facă, încă de la înființare.)

Aflăm de asemenea că Pfizer pregătește un vaccin pentru gripă tot cu tehnologie ARNm. (Chit că deocamdată li s-a spus „abonaților” că gripa a dispărut, ar fi dintr-o dată mulți bani de făcut prin dublarea vaccinurilor pentru boli sezoniere.) Descusut de reporter, indică 3 direcții în care s-ar putea folosi tehnologia ARNm pe viitor: cancerul, alte infecții virale (cum ar fi gripa) și bolile genetice.

Iată şi e cea mai importantă dintre afirmații, așa că o redam integral, fără adăugiri:
Există și o a treia aplicație a tehnologiei ARNm: pentru oameni care se nasc cu o greșeală în codul ADN. Și sunt multe boli rare, care le apar oamenilor pentru că undeva în genele lor este o mică eroare. Și din cauza asta ar putea nici să nu trăiască prea mult sau să sufere enorm. Sunt multe tehnologii care încearcă să folosească editarea genetică, deci încearcă să folosească aceeași tehnologie pentru a putea schimba, repara greșelile ADN-ului tău. Ca să îi vindeci pe acei oameni.

Acestea sunt doar 3 fronturi noi și fierbinți ale tehnologiei, la care lucrăm acum.”

Afirmațiile lui Albert Bourla de la Pfizer sunt explozive doar pentru cei care ascultă orbește „doar sursele oficiale”. Mijloacele alternative de informare au semnalat de multă vreme că aceleași idei se desprind limpede din materiale publice ale firmei Moderna, de dinainte de pandemie.

O altă idee interesantă enunțată de Albert Bourla: „Scriem noi reguli pentru economia globală și ne protejăm democrațiile”.

Conducătoarea Uniunii Europene și șefii de la Pfizer și BioNTech, răsfățați la premiile globaliștilor

Interviul de mai sus a fost prilejuit de o ceremonie ținută de Atlantic Council, una din organizațiile foarte influente ale elitei mondialiste.

Atlantic Council este un grup de reflecție și interconectare, care militează deschis în favoarea noii ordini mondiale, alături de CFR (Consiliul pentru Relații Externe), Comisia Trilaterală, Institutul Aspen, Fundația pentru o Societate Deschisă (a lui George Soroș), Forumul Economic de la Davos (Klaus Schwab), Clubul de la Roma, Clubul Bilderberg, Fundația Konrad Adenauer, German Marshall Fund și altele.

În ultimul timp, Facebook și guvernul Marii Britanii sunt citați ca donatorii cei mai mari ai Altantic Council.

La ceremonia din noiembrie 2021, vedetele premiate au fost, între alții: Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Uniunii Europene, Albert Bourla, director Pfizer, Ozlem Tureci și Ugur Sahin, cei doi turci fondatori ai BioNTech.

A fost așa cum vă imaginați, un festival de ipocrizie, cuvinte sforăitoare, fraze goale despre climă, democrație, sănătate, egalitate. Totuși, printre găunoșeniile globaliste, s-au strecurat și informații grave.

O singură poză de la eveniment face cât 10.000 de cuvinte:

Atâta tandrețe între Ursula și Bourla, ce nu s-a pomenit. Să sperăm că nu-i vede Codruța Koveși pe cei doi porumbei îmbrățișați, că s-ar putea să-i trântească un dosar penal Ursulei. Pentru că, tehnic, ce să vezi: e un ditamai conflictul de interese.

Madam Ursula cumpără produse de miliarde de euro de la compania distinsului veterinar. Și, așa cum am dezvăluit deja, contractele de achiziție și clauzele de imunitate penală între Comisia UE și firmele farmaceutice sunt secretizate. Recent, chiar și europarlamentari, în frunte cu Cristian Terheș arătau indignați că nici măcar lor nu li se arată ce clauze sunt în acele contracte.

În fine, euro-americanii au o slăbiciune specială pentru Kosovo și pentru proiectele separatiste în genere, ca metodă de erodare a statelor naționale.

Cele mai notabile indicii vin de la Ursula von der Leyen, care a insistat pe parteneriatul SUA-UE. Președinta Comisiei Uniunii a avut tupeul să vorbească de democrație și societăți deschise, când tocmai UE e promotoarea liberticidului „certificat verde”, care ne aruncă în cea mai dură dictatură inventată vreodată: dictatura biometrică. Aproape tot ce spune e o răstălmăcire a adevărului sau minciuni ridicole.

Următorul punct de pe agendă a fost „încălzirea globală”. Cum am mai spus, „agenda verde” va continua farsa covid cu noi și noi restricții întinse la infinit. Ursula a vorbit de „decarbonizarea economiilor noastre” (adică dezindustrializare și taxe pentru mașini și traiul de zi cu zi).

Șefa UE a ținut să folosească formula „o societate deschisă” (numele fundației lui Soroș) și „build back better” – care pare-se e un fel de parolă a noii cabale. Dar și „economii deschise” – adică accelerarea globalizării în beneficiul marelui capital.

Dați-mi voie să mă refer și la rețelele de care avem nevoie pentru economia globală. Noi, la Uniunea Europeană, urmează să prezentăm o nouă strategie de conectare a lumii, o numim Poarta Globală (global gateway), ca strategia președintelui Biden de reconstrucție mai bună pentru lume (Build Back Better for the world). Poarta Globală va fi un multiplicator de investiții în întreaga lume.”

Evident, baliverne. De unde să aibă UE bani pentru restul lumii, când purceaua e moartă-n coteț și țările membre sunt ele însele supra-îndatorate sau se laudă că împrumută bani când vorbesc de „bani de la UE”? Poate i-au zis programului Gateway în speranța că le dă Bill Gates ceva mărunțiș.

Tot şefa UE, spune „Când SUA și UE se adună, avem puterea să modelăm lumea de mâine. De la 6G la finanțele verzi”.

Apoi a delirat despre cum luptă ea pentru democrație, cum la 6 ianuarie era să dea lovitură de stat fanii lui Trump, cum „iliberalii” (gen Ungaria și Polonia) subminează valorile UE. (Doar pentru că își apără granițele inclusiv zilele acestea de invazie.) Sau cum alte regimuri nu sunt democratice (dar sunt cele care nu își mai primesc majoritatea cetățenilor în instituțiile statului – cazul României; ori îi șantajează să ia parte la terapia genetică experimentală, ca să aibă un loc de muncă – Italia, Franța.)

Citiţi şi:
Revoluția borfașilor farmaceutici
Vaccinul „multivalent” și prețul cedărilor

 

yogaesoteric
17 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More