De ce unii oameni mor după vaccin, în timp ce alții sunt bine?

De ce unii oameni mor sau devin handicapați pe viață, în timp ce alții par a fi bine după ce au fost vaccinați?

Dr. Jane Ruby a explicat faptul că nu toate fiolele au aceleași dozaje.

ClinicalTrials.gov arată că există diferite faze ale experimentului de vaccinare, cu doze diferite de ARNm care sunt administrate la diferite persoane. Un procent necunoscut de injecții sunt chiar placebo!

Aceasta ar însemna că unora li se injectează o substanță inofensivă, în timp ce alții primesc o injecție cu 5, 10, 20 sau 30 de micrograme de ARNm.

Dr. Ruby a avertizat că în injecțiile de rapel unele fiole conțin până la 100 sau chiar 250 de micrograme de ARNm. Așa se explică de ce în anumite zone cei vaccinați par a fi bine, în timp ce în alte zone oamenii mor după ce au fost injectați. Este ca la ruleta rusească: nimeni nu știe ce se injectează în trupul său. Nu există consimțământ informat. Dacă oamenii fac totuși rapeluri, vor primi doze diferite. Acolo unde injecțiile anterioare ar fi putut fi inofensive, următoarea ar putea fi letală.

Profesioniști din domeniul medical din întreaga lume au mărturisit că au fost presați de către superiorii lor să raporteze fiecare pacient ca fiind covid și să înregistreze fiecare deces – indiferent de cauză – ca fiind un deces de covid. Internetul a fost inundat de mii de mărturii ale unor oameni indignați care au spus că au mers la un medic sau la un spital pentru probleme care nu aveau legătură cu covid-19 și, spre uimirea lor, au fost înregistrați ca pacienți covid.

Dr. Elke de Klerk, fondatoarea organizației Doctors for Truth (Medici pentru Adevăr) din Olanda, a declarat că a primit mesaje secrete în dosarele pacienților în fază terminală, în care se cerea ca aceste persoane să fie înregistrate ca decese covid.

National File a obținut o înregistrare a unei videoconferințe Zoom între medicii și un director de marketing de la Novant Heath New Hanover Regional Medical Center, un grup de 20 spitale, clinici și cabinete care tratează pacienți din Carolina de Nord și Carolina de Sud. În înregistrare, Mary Rudyk, MD, îi spune directorului de marketing Carolyn Fisher și unui alt angajat al spitalului că dorește ca spitalele să devină mai „înfricoșătoare pentru public” prin umflarea numărului de pacienți cu covid-19 și prin utilizarea de mesaje care le spun oamenilor: „dacă nu te vaccinezi, știi  vei muri”.

Orice director de pompe funebre cu un gram de onestitate  va spune  toți cei care mor în jurul nostru au fost vaccinați. Nu există o pandemie de covid și eu sunt dovada vie a acestui fapt. Totul este conceput pentru a te face  iei vaccinul. În rețeaua mea de pompe funebre nu a murit niciun copil din cauza covid. Așadar, nu există niciun motiv pentru a aplica aceste terapii genice copiilor. Aici avem o agendă de depopulare. Vaccinurile sunt cele care omoară oamenii, iar eu văd aceasta la fața locului ca director de pompe funebre.

Urmăriți online întreaga mărturie a lui John O’Looney, care dezvăluie mult mai multe decât am citat aici. De exemplu, cum autoritățile medicale din cadrul NIH i-au spus că varianta Delta este provocată de vaccin.

Multe alte exemple despre modul în care a fost orchestrată pandemia pot fi găsite în Raportul complet al StopWordlControl.

Peste tot în lume, medicii care tratau cu succes pacienți covid s-au confruntat cu ceva de neimaginat: au fost intimidați și blocați de guvern.

America Frontline Doctors a informat lumea despre tratamentele sigure și eficiente pentru covid la primul lor Summit White Coat din 2020. Înregistrarea întâlnirii a fost vizionată de peste douăzeci de milioane de ori în câteva ore, dar apoi a fost cenzurată pe toată linia: Facebook, Youtube, Twitter și chiar și site-ul lor a fost eliminat de Squarespace.

Dr. David Brownstein din Michigan, un important practician holistic, a tratat cu succes peste 120 de pacienți covid, dar întregul său blog medical a fost eliminat.

Dr. Rob Elens, care și-a tratat cu succes toți pacienții covid în Olanda, a fost amenințat de guvern cu pierderea licenței dacă va continua să îi trateze.

Dr. Joseph Mercola, una dintre cele mai importante voci din lume în materie de viață sănătoasă, a publicat informații despre cum să trateze boala covid și a fost obligat să își retragă conținutul, după ce Google îl interzisese deja.

Profesorul Raoult, care este unul dintre cei mai respectați oameni de știință din lume, a fost intens calomniat pe internet.

Dr. Vladimir Zelenko, care a tratat cu succes peste 6.000 de pacienți, printre care doi președinți și ministrul israelian al Sănătății, este, de asemenea, calomniat pe internet și chiar a fost nevoit să-și părăsească comunitatea din cauza reacțiilor agresive.

Biofizicianul Andreas Kalcker a fost eliminat de pe toate rețelele de comunicare virtuală importante, cartea sa a fost retrasă de pe Amazon și chiar și contul său științific de pe ResearchGate a fost șters.

Toate acestea sunt doar câteva dintre exemplele de medici și oameni de știință care au tratat cu succes pacienți covid și care s-au confruntat cu o opoziție masivă. Niciodată în istoria omenirii nu s-a mai petrecut ca un medicament dovedit a fi eficient și sigur pentru o boală să fie ascuns lumii, printr-un efort coordonat la nivel internațional. Este clar că ceea ce s-a dorit a fost ca oamenii să nu se vindece de covid, ci să fie înspăimântați pentru a accepta noile așa-zise vaccinuri letale.

Toate dovezile privind această cenzură a medicilor pot fi găsite aici.

Citiţi şi:
La Quinta Columna: „98% până la 99% din flaconul de vaccin este oxid de grafen
Ca  înțelegeți de ce se găsește grafen în vaccinurile anti-covid și în măști

 

yogaesoteric
17
martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More