Senatorul Rand Paul, față în față cu directorul Moderna: „Aveți copii? V-ați vaccinat copiii?”

Senatorul republican din Kentucky, Rand Paul, l-a interogat pe directorul general al Moderna, Stéphane Bancel, cu privire la siguranța vaccinului pentru adolescenți, invocând un risc crescut de miocardită, transmite Daily Caller.

Rand Paul și Stéphane Bancel

Bancel a depus mărturie în fața Senatului cu privire la creșterea costului vaccinurilor covid-19.

Senatorul Rand Paul: Există o incidență mai mare a miocarditei în rândul adolescenților de sex masculin cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani după administrarea vaccinului dumneavoastră?

Stéphane Bancel: Ne pasă foarte mult de siguranță și lucrăm îndeaproape cu CDC pentru a …

R.P.: Mai degrabă un da sau un nu. Există o incidență mai mare a miocarditei în rândul băieților de 16-24 de ani după ce au luat vaccinul dumneavoastră?

S.B.: Datele … au arătat că există un [risc] mai mic pentru persoanele care primesc vaccinul față de persoanele care au contractat infecția covid.

R.P.: Spuneți că, pentru vârstele 16-24 de ani în rândul băieților care iau vaccinul covid, riscul lor de miocardită este mai mic decât al persoanelor care contractează boala?

S.B.: Așa am înțeles eu.

Nu este adevărat”, a ripostat Paul, adăugând la dosar șase lucrări revizuite care au arătat un risc crescut și susținând că președintele Moderna a recunoscut recent riscul crescut în cazul miocarditei.

R.P.: Faptul că nu o puteți spune în public este destul de deranjant. Credeți că este solid din punct de vedere științific să impuneți trei vaccinuri pentru băieții adolescenți?

Bancel a încercat să evite să răspundă la întrebare înainte ca Paul să riposteze și să remarce că Bancel „a pledat pentru asta”.

Paul a remarcat apoi că este probabil ca miocardita să apară după a doua doză de vaccin și a întrebat de ce nu există niciun dialog cu privire la reducerea recomandării la o singură doză. În prezent, CDC recomandă obținerea a trei doze de Moderna pentru cei cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, numind vaccinurile „sigure și eficiente”.

R.P.: Vă voi pune următoarea întrebare: copilul dumneavoastră de 16 ani a avut covid, copilul dumneavoastră de 16 ani se simte mai bine și acum s-a recuperat de covid. Îl vaccinați și face miocardită, îi veți mai face încă două vaccinuri? Copilului tău, îi mai faci încă două vaccinuri?

S.B.: Eu nu sunt medic, ar trebui să discut.

R.P.: Aveți copii! V-ați vaccinat copiii?

S.B.: Am făcut-o.

Citiți și:
Senatorul Rand Paul îl desființează pe Fauci. Când l-am întrebat despre imunitate naturală, a zis: Oh, este o idee interesantă, nu m-am gândit niciodată
Rand Paul: „Republicanii nu sunt perfecți. Dar nu-ți împing copilul să fie operat pentru a-și îndepărta organele genitale”

 

yogaesoteric
13 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More