Rand Paul: „Republicanii nu sunt perfecți. Dar nu-ți împing copilul să fie operat pentru a-și îndepărta organele genitale”

Senatorul Rand Paul a avertizat că, sub guvernul democrat, tinerii din America cad pradă unei crize de sănătate psihică care se agravează rapid.

Rand Paul

Într-o apariție la The Ingraham Angle, Paul a ridicat problema doctorilor care sugerează efectuarea de intervenții chirurgicale transgender pe copii și propaganda care a determinat o creștere masivă a americanilor care simt că nu au trupul „potrivit”.

Cine este responsabil să-i spună unui copil de patru ani că e necesar să vorbim despre sexul lui și dacă se află sau nu în trupul potrivit?”, a întrebat Paul.

Cine vorbește despre oferirea unor cărți ilustrate copiilor de șase ani cu ilustrații de intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea organelor genitale?”, a continuat senatorul.

Este vorba de politicienii democrați și de oamenii woke de stânga”, a afirmat Paul.

Nu există niciun republican  uite, republicanii nu sunt perfecți, dar republicanii nu-ți împing copilul să se opereze pentru a-și îndepărta organele genitale încă din școala primară. Niciun republican nu face aceasta”, a reiterat Paul.

Aceștia sunt democrații nebuni de stânga. Tot democrații nebuni de stânga au fost cei care au militat pentru lockdown în toată America”, a continuat Paul.

Nu există niciun secret cine a fost implicat în instituirea lockdown-ului și a avut un impact”, a mai remarcat Paul, adăugând că la trei luni după pandemie, când a devenit clar că de fapt copiii nu se îmbolnăvesc grav de covid, el a susținut redeschiderea școlilor.

În același interviu, Paul a comentat amenințările tulburătoare apărute în luna decembrie la adresa sa și a elevilor de la școala din Kentucky, menționând că a cerut FBI-ului să „nu lase nicio piatră neîntoarsă”, pentru a preveni un alt potențial atac armat în masă.

Citiți și:
Stonewall, principala organizație britanică LGBT+: „Copiii de doi ani își pot da seama dacă sunt transgenderi”. Organizația a primit finanțări de 1,25 milioane de lire sterline din bani publici
România va fi obligată să încurajeze ideologia transgender la copii

 

yogaesoteric
30 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More