Senatorul Rand Paul îl cheamă la judecată pe Fauci, după ce s-a demonstrat că a finanțat Institutul de Virusologie din Wuhan cu 3,1 milioane de dolari

Senatorul Rand Paul a declarat recent că doctorul Anthony Fauci a „mințit din nou” și „este necesar să fie tras la răspundere”, în urma unui raport potrivit căruia Institutul Național de Sănătate (NIH) a acordat o subvenție în valoare de 3,1 milioane de dolari către Institutul de Virusologie din Wuhan, informează Breitbart.

Surpriză, surpriză – Fauci a mințit din nou. Și am avut dreptate în legătură cu faptul că agenția sa a finanțat cercetări noi privind Coronavirusul la Wuhan. Citiți aceste rânduri și documentele publicate”, a declarat senatorul Paul, după aflarea veștii despre raport.

Am cerut deja Departamentului de Justiție să revizuiască mărturia lui Fauci pentru că a mințit Congresul. Acest raport ar fi necesar să arate foarte clar că el se cuvine să fie tras la răspundere”, a adăugat senatorul într-o altă postare:

Documentele obținute de The Intercept, care conțin peste 900 de pagini de material, detaliază activitatea grupului numit EcoHealth Alliance și o subvenție pe care au primit-o, intitulată „Înțelegerea riscului de apariție a coronavirusului liliacului”. Potrivit The Intercept, documentele „ridică întrebări suplimentare cu privire la teoria conform căreia pandemia ar fi putut începe în urma unui accident de laborator, o idee pe care Daszak a respins-o agresiv”.

Unul dintre detaliile cheie relevă faptul că subvenția de 3,1 milioane de dolari acordată de EcoHealth Alliance pentru cercetarea coronavirusului a inclus „599.000 de dolari pe care Institutul de Virusologie din Wuhan i-a folosit în parte pentru a identifica și modifica caracteristicile coronavirusului susceptibil să infecteze oamenii”.

Chiar înainte de pandemie, mulți oameni de știință erau îngrijorați de potențialele pericole asociate cu astfel de experimente. Propunerea de subvenție recunoaște unele dintre aceste pericole: „Munca pe teren implică cel mai mare risc de expunere la SARS sau la alte CoV-uri, în timp ce se lucrează în peșteri cu o densitate mare de lilieci deasupra capului și cu posibilitatea inhalării prafului fecal.”

Alina Chan, biolog molecular la Institutul Broad, a declarat că documentele arată că EcoHealth Alliance are motive să ia în serios teoria scurgerilor din laborator. „În această propunere, ei subliniază, de fapt, că știu cât de riscantă este această muncă. Ei continuă să vorbească despre oameni care ar putea fi mușcați – și au ținut evidența tuturor celor care au fost mușcați”, a spus Chan. „Are EcoHealth aceste înregistrări? Și dacă nu, cum pot exclude un accident legat de cercetare?

Citiți și:
Teribilul secret pe care îl ascunde dr. Anthony Fauci
Dr. Fauci: Să vaccinăm întreaga lume

 

yogaesoteric
2 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More