Senatul SUA: „Narațiunea establishmentului despre covid-19 este o minciună”

În luna iunie, membri ai Senatului Statelor Unite, conduși de senatorul din Tennessee, Marsha Blackburn, s-au alăturat pentru a se pronunța împotriva falsei narațiuni covid-19. Nu este surprinzător că mass-media nu a raportat despre acest eveniment extrem de semnificativ.

Un videoclip cu anunțul senatorilor de a investiga oficial scurgerea din laboratorul Wuhan și, mai precis, acoperirea acesteia – ceea ce a fost denumit în mod adecvat „Batgate” – a fost postat pe Rumble. Rumble, o platformă video online canadiană, a crescut în popularitate din cauza cenzurii uimitoare practicată de rivalul său YouTube. Conținutul este captivant. Printre vinovați se numără Anthony Fauci, China, Big Tech și mass-media.

Senatorul Marsha Blackburn despre cenzura Big Tech:

„S-au spus multe despre cenzurarea de către marile companii de tehnologie a ceea ce s-a petrecut în legătură cu originile virusului covid-19 și de unde a apărut, cum s-a ajuns la o pandemie. Și apoi există, de asemenea, întrebări cu privire la ceea ce i s-a spus poporului american și la oportunitatea sau lipsa de oportunitate a ceea ce i s-a spus. Știm că Facebook a revenit recent asupra deciziei de a retrage orice fel de informație care spunea că virusul provine de la laboratorul din Wuhan, [și] că Beijingul ar fi necesar să fie tras la răspundere. YouTube anunțase anterior că va cenzura orice conținut care contrazice Organizația Mondială a Sănătății condusă de Beijing și finanțată de China.

YouTube a eliminat chiar și un videoclip al unor medici care puneau la îndoială valoarea acestor închideri și se întrebau ce efecte au asupra populației și mai ales asupra copiilor noștri. Twitter a blocat contul unui virusolog, un virusolog chinez, care spunea [că] asta este ceea ce fac ei, cercetări de «câștig de funcție», asta este ceea ce fac la Institutul de Virologie Wuhan – trăgând la răspundere Partidul Comunist Chinez.

Vă spun în mod răspicat: marea tehnologie a depășit cu adevărat limita în acest caz. Cu toții avem sugestii cu privire la modul în care noi, ca Senat, ar fi necesar să mergem mai departe și la ceea ce ar fi necesar să facem pentru a ne asigura că așa ceva nu se va mai petrece niciodată poporului american.”

Senatorul Braun a spus de unde să începem pentru a expune adevărul despre covid-19 și povestea sa oficială:

„Vă voi spune de unde este necesar să începem. Cred că săptămâna trecută [începutul lunii iunie – n.n.]s-a petrecut ceva unic – când, prin consimțământ unanim (fapt care nu se petrece aproape niciodată într-o problemă critică, cu excepția cazului în care poate că este vorba de redenumirea unui oficiu poștal sau ceva de genul acesta), am reușit să obținem prin Senat să cerem propriilor noastre agenții de informații să facă publice informațiile pe care le deținem și – la cât de mult haos a creat această situație nu numai pentru țara noastră, [ci] în întreaga lume – de ce nu am începe de acolo. Cu președintele Biden, [care] a vorbit cu secretarul Blinken, [și] l-a întrebat – a spus: «Nu există niciun motiv întemeiat pentru care să nu faceți publice aceste informații». Este necesar să începem de acolo pentru a ajunge la fondul problemei.

Și când vorbești despre Big Tech; fiind tăcere pe această temă, practic, când ai fiecare senator american care vrea să înceapă cel puțin de acolo – este necesar să avem responsabilitate. Și cred că ei se cuvine să facă un pas în față și să conducă această sarcină. Ei sunt punctul central spre care oamenii se uită, pe care îl ascultă – unde se află? Și este necesar să începem de acolo. Să ne tragem la răspundere propriile agenții de informații. Eliberați aceste informații, declasificați-le!”

Senatorul Marshall despre mușamalizare (numită pe bună dreptate Batgate):

„Senator Blackburn, vă mulțumesc foarte mult pentru că ne-ați dat ocazia să fim aici și să vorbim despre scurgerea din laboratorul Wuhan și despre mușamalizarea acesteia, ceea ce numim pe bună dreptate Batgate. Mi-am dat seama – în timp ce citeam e-mailurile recente ale doctorului Fauci – că tot ce am învățat despre știință în clasa a X-a, tot ce am învățat ca medic despre metoda științifică, despre ipoteze și teorii în curs de dezvoltare – tocmai am aruncat afară pe fereastră toate acestea. Știi, am fost șocat când m-am întors și am analizat câteva dintre scrisori.

Dar în realitate, ceea ce mi-a trezit suspiciunea a fost undeva în ianuarie 2020. Chinezii spuneau că nu există transmisie de la persoană la persoană, OMS a fost de acord și CDC nu le-a înfruntat. Și asta m-a determinat să am o convorbire telefonică cu CDC. Și toți jurnaliștii naționali raportau că oamenii de știință din Statele Unite investigau acest nou virus. Și când am vorbit cu CDC, mi-au spus; «Ei bine, avem oameni de știință la Beijing, dar sunt la mii de kilometri de Wuhan – așa că într-adevăr nu avem nimic să vă spunem.» Și apoi următorul element pe care îl văd este această scrisoare semnată de un grup de oameni de știință care au ignorat chiar și posibilitatea ca acest virus să fi apărut din laborator.

Au ignorat-o total. Au exclus ipoteza științifică că așa ceva ar fi fost măcar posibil. Și apoi să descoperi că majoritatea acelor oameni de știință, dacă nu toți, primeau un fel de finanțare în acel moment, iar mai apoi, să vezi cum NIH și CDC-ul nostru stăteau acolo și dădeau din cap în semn de acord. Și apoi jurnaliști naționali, companii Big Tech – au lucrat împreună pentru a cenzura această poveste, au lucrat împreună pentru a-i cenzura pe aceia dintre noi care credeau că acest virus ar fi putut scăpa de acolo. Și nu numai că au cenzurat, ci au atacat și au blamat persoanele care au crezut că acest virus ar putea proveni din laborator. Ca în cele din urmă, să vedem în e-mailurile doctorului Fauci o înțelegere secretă; dr. Fauci și Big Tech lucrează împreună pentru a suprima această poveste.

Iată-ne. Suntem 17 luni mai târziu. Încă nu știm nimic (mult) mai mult despre acest virus. Cred că este necesar să tragem la răspundere PCC. Și dacă Statele Unite sunt în vreun fel responsabile, au ajutat la finanțarea laboratoarelor care au dezvoltat acest virus, atunci este necesar să fim și noi trași la răspundere. Și avem nevoie de o cercetare aprofundată în ceea ce privește reglementările cercetărilor de câștig de funcție, inclusiv cu privire la viitor. Nu vom ajunge niciodată la fondul acestei situații până nu oprim mușamalizarea scurgerii din laboratorul Wuhan, până când nu oprim Batgate.”

Senatorul Johnson despre vinovăția Chinei și complicitatea mass-media și a rețelelor de comunicare virtuală:

„Vreau să subliniez faptul că dovezile privind teoria unei posibile scurgeri de laborator au fost ascunse la vedere luni de zile. Știți, faptul că agențiile noastre federale, sub conducerea lui Anthony Fauci, au finanțat acest tip de cercetare timp de ani de zile a fost ascuns la vedere luni de zile. Rușine pentru mass-media, rușine pentru rețelele de comunicare virtuală pentru că nu au acordat atenție, pentru că au ignorat complet aceste informații. Rezultatul acestui decalaj de 18 luni în care nu s-a explorat complet adevărata origine a virusului covid înseamnă probabil că nu vom ajunge niciodată la fondul problemei. China a avut la dispoziție 18 luni pentru a distruge aceste dovezi.

Fără îndoială, China este vinovată. Sunt vinovați. Ei știau că au un coronavirus. Știau că au un virus mortal de tip pandemic în Wuhan. Nu au permis zborurile din Wuhan către restul Chinei, dar au lăsat ca acel virus să infecteze întreaga lume. Deci, știm deja că China este vinovată. Știm deja că este necesar să dea socoteală.

Cred că, de asemenea, este necesar să tragem la răspundere și mass-media și rețelele de comunicare virtuală. Acesta nu este singurul domeniu de suprimare. Aș putea să enumăr o lungă listă de narațiuni false, povești false pe care media le promovează și apoi niciodată nu le urmărește în mod adecvat. Dar în ceea ce privește covid, am o experiență personală cu cenzura și suprimarea care cred că a costat viața a zeci de mii de americani. Ghidul NIH în ceea ce privește tratamentul covid rămâne un ghid lipsit de compasiune, care practic recomandă să nu faceți nimic. Mergeți acasă, izolați-vă, fiți speriați – și dacă vi se petrece să vă îmbolnăviți suficient de tare încât să fie nevoie să vă internați în spital, internați-vă în spital, poate vă putem salva viața.

Am ținut două audieri privind tratamentul precoce. Dr. Peter McCullough a prezentat cei patru piloni ai răspunsului la o pandemie. Primul este reprezentat de măsuri pentru a opri răspândirea – China este vinovată pentru că nu a făcut aceasta. Al doilea pilon este tratamentul precoce; practic, așa cum aplicăm medicina la orice altă afecțiune, detectarea precoce, tratamentul precoce, apoi tratamentul în spital și, în final, vaccinul. De ce agențiile noastre de sănătate, de ce Anthony Fauci, de ce mass-media mainstream au suprimat și cenzurat medicii care au avut curajul și compasiunea de a trata pacienții din timp cu medicamente ieftine, generice și reproduse? De ce s-a petrecut astfel? Există dovezi din ce în ce mai numeroase – care nu sunt raportate de mass-media – [că] Mexicul are un mare succes cu Ivermectina, anumite provincii din India au un mare succes cu Ivermectina. Unde este raportarea despre asta? Am văzut studii în care 50% până la 85% din vieți ar fi putut fi salvate – previne atât de multe decese.

Aplicați acest procent la cei 600.000 de americani care și-au pierdut viața – acesta este motivul pentru care cred că mass-media nu-și va recunoaște niciodată complicitatea și nu va recunoaște niciodată că a greșit în acest caz. Dar nu este prea târziu. Vieți pot fi salvate. Vom avea totuși nevoie de un tratament timpuriu. Indiferent cât de eficient este vaccinul, indiferent cât de eficientă este imunitatea dată de trecerea prin boală, alți oameni se vor infecta – alți oameni vor avea nevoie de tratament timpuriu. Așa că vă implor, implor mass-media – acordați atenție unor oameni precum dr. Corey, dr. Peter McCullough, ceilalți medici care au avut curajul și compasiunea de a trata pacienții. Nu este prea târziu. Este necesar să începem și să sprijinim cu adevărat și cu fermitate tratamentul precoce acum.”

Senatorul Wicker despre puterea nejustificată și periculoasă a platformelor Big Tech:

„Ultimul sfert de secol a cunoscut o creștere enormă a internetului și o mare parte a acestuia a fost benefică, după cum știm cu toții. Dar rezultatul acestui sfert de secol a fost că a permis ca o mână de platforme de internet, platformele Big Tech, să crească enorm de mult, să se îmbogățească enorm și să devină extrem de puternice, până în punctul în care ele decid care sunt știrile. Ele decid ce informații va primi publicul și ce informații vor fi blocate. Și nu este vorba doar de virusul Wuhan, care este un scandal, așa cum tocmai au descris colegii mei. Am putea cita capitole și versete, iar și iar și iar, despre aceste mari platforme care decid ce vom afla și ce nu putem afla.

Așadar, permiteți-mi să vă ajut spunând că senatorul Johnson are dreptate și voi cita câteva exemple; Google a amenințat că va tăia accesul la mai multe site-uri conservatoare, inclusiv la The Federalist. Cum de au puterea de a face aceasta? Cum pot justifica așa ceva? Companiile restricționează sau închid conturile și conținutul utilizatorilor conservatori pe rețelele de comunicare virtuală. Facebook a anunțat că suspendă contul unui fost președinte al Statelor Unite. Este prea multă putere pentru ei să decidă cine poate și cine nu poate face știri și cine nu poate fi citat.

Twitter a luat măsuri pentru a cenzura orice acoperire a coronavirusului care, în opinia lor, ar putea provoca panică pe scară largă. Cum poate o platformă de internet multi-bogată și puternică să ia o astfel de decizie? Și aș putea continua la nesfârșit. De aceea m-am alăturat unor senatori precum senatorul Blackburn în demersul de a corecta lacunele din secțiunea 230, dar și de aceea introduc o legislație care să clarifice faptul că aceste mari platforme tehnologice de internet nu pot face discriminări pe baza propriilor opinii și pe baza a ceea ce cred că publicul ar trebui sau nu ar trebui să aibă voie să audă. Aceasta este o amenințare serioasă și gravă la adresa libertății și a schimbului deschis de idei în conformitate cu Constituția noastră. Mă bucur să fiu alături de acești senatori în această misiune.”

Citiți și:
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19
Marea Resetare: Conspirația ‘BBB – COVID’ iese la lumină

yogaesoteric
3 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More