Șerban Nicolae, întrebare cheie: „De ce toți marii reformiști ai politicii au biografii cețoase?”

„Cum se face că toți marii «reformiști», «noii politicieni» și «luptători anticorupție» au biografii cețoase și trecut mocirlos? Toți «apărătorii statului de drept» își încep biografia după 30 de ani, au tot soiul de «adeverințe» și «certificate» de studii în loc de diplome și trăsnesc a impostură. Sunt capitaliști «de dreapta» pe seama bugetului de stat. Se laudă grețos între ei și ajung să creadă în propriile minciuni. Îi leagă «omerta» trecutului fiecăruia” remarcă pe Facebook fostul senator PSD Șerban Nicolae.

„Nu e grav că îi aflăm că sunt impostori, turnători, delatori și profitori de joasă speță. Ceea ce este greu suportabil este că pentru toți aceștia există stăpâni din umbră. Există aceia care le cunosc toate rușinile trecutului și țin bine de capătul lesei. Cineva a știut tot timpul că Băsescu, chiar și când era președintele României, e mizerabilul «Petrov», cineva a știut că Voiculescu n-a avut vreme pentru școală, cineva a știut că procurorii «de elită» ai DNA au studii dubioase și au sărit toate treptele experienței profesionale etc. Lista este lungă pentru că îi cuprinde pe aproape toți fericiții posesori ai unor biografii grosolan romanțate. Belciugul în nas cu care sunt ținuți de stăpâni îi face agresivi și zgomotoși. Când trag prea tare de laț, ori când stăpânii se mai ceartă între ei, află și publicul părticele din mizeria trecutului acestor «luptători».

Când mai vedeți «providențiali» cărora nimeni nu le știe trecutul, «zeițe» și «slujiri», vedete «apolitice» care reformează periodic clasa politică din România și diverși decorați cu chintale de tinichele, fiți siguri că la capătul lanțului e o mână perversă și un creier periculos. Așa veți avea explicația carierelor lor miraculoase, a «entuziasmului» mediatic ce-i înconjoară, a ușurinței cu care-și schimbă radical opiniile de pe o zi pe alta și a anti-românismului feroce pe care-l manifestă în tot ceea ce fac. Doar dacă vreți să vedeți și să înțelegeți, firește…” conchide Nicolae.

Citiți și:
USR-PLUS, alianța vechilor și noilor securiști
Acum partidele sunt PROPRIETATEA serviciilor secrete
Dezvăluiri din laboratoarele secrete ale puterii mondiale… află de la un renumit jurnalist cine guvernează România!

yogaesoteric
12 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More