Tucker Carlson despre noua iobăgie și experimentele totalitare din Australia și Noua Zeelandă

„Cei favorizați și cei defavorizați. Cei salvaţi și cei condamnaţi. Cei vaccinați și cei nevaccinați. Așa văd țara asta arhitecții tuturor acestor aspecte”

Aveţi vreodată senzația că am mai trecut prin asta? Am mai trecut. La apogeul celei mai grave pandemii din istoria americană – gripa spaniolă din 1918 – orașele din toată țara au făcut ceva ce Americii moderne i s-ar părea cunoscut. Au emis ordine pentru purtarea obligatorie a măştii și au pedepsit pe oricine nu s-a conformat. „Bărbatul sau femeia sau copilul care nu poartă o mască acum este un ignorant periculos”, se putea citi pe un anunț tipic al Crucii Roşii.

Orașul San Francisco a luat regulile atât de în serios încât un agent de sănătate al orașului a împușcat un bărbat care a refuzat să poarte o mască – i-a atins pe cei doi trecători care se aflau în spatele omului. Acest fapt a părut cam mult pentru unii oameni, dar mulți alții au mers mai departe cu situaţia. Le era frică de virus. Au vrut să facă şi ei partea lor pentru a îl opri. Mai presus de toate, au avut încredere în liderii lor. Dacă liderii lor au instituit un ordin, au presupus că este dintr-un motiv întemeiat și au vrut să ajute.

Apoi, o singură imagine a răsturnat totul. Un fotograf care a participat la un meci de box din San Francisco a făcut o poză a mai multor oficiali de rang înalt din oraș – inclusiv primarul, un membru al congresului și un funcţionar de rang înalt din sănătate – care au participat la eveniment, nepurtând niciunul vreo mască. Fotografia a devenit cunoscută la nivel național. Americanii au fost șocați să descopere că oamenii care creează și aplică regulile n-aveau nicio intenţie să le respecte. Obligativitatea purtării măştilor în toată țara s-a încheiat la scurt timp. Publicul era dispus să suporte neplăcerile, dar nu ipocrizia.

America se confruntă cu o situaţie asemănătoare chiar acum. Încă o dată, oficialii din California au fost surprinși de camere dezvăluindu-şi disprețul față de măsurile de sănătate publică impuse de ei înşişi. Videoclipul este extras din filmarea de la o strângere de fonduri a democraţilor în Napa Valley, la nord de San Francisco. Nancy Pelosi era acolo. Are o proprietate în apropiere. La fel și alți oficiali democrați, precum și cei mai mari donatori ai partidului, care au plătit 30.000 de dolari pe un bilet de intrare la eveniment. Primul aspect pe care îl observați despre grup, în afară de cât de şocant de lipsit de diversitate este, e faptul că niciunul dintre ei nu poartă măști. Respiră tot aerul proaspăt pe care și-l doresc, ca și cum ar fi 2019. Singurii oameni de acolo cu măști sunt servitorii lor – iobagi bruneți fără chip, care îi dau zor înainte și înapoi pentru a le aduce lucruri. Nimic nu-i mai rău decât să respire pe tine ajutoarele. Dar nu e asta o problemă pentru Nancy Pelosi.

E greţos, dar revelator. Este destul de clar în acest moment că Nancy Pelosi – executorul nostru șef covid – nu crede niciun cuvânt pe care îl spune despre virus. Are 81 de ani, este în categoria de risc maxim. Se află la un eveniment aglomerat din Napa, care, conform hărții codificate prin culori a administrației Biden, este unul dintre cele mai riscante locuri din țară pentru transmiterea coronavirusului. Cu toate acestea, ea nu se distanțează social şi nu poartă un scut facial. Nici măcar nu are mască. Știe că nu este în pericol. Nu sunt republicani prezenți, deci nu există niciun motiv să pretindem altceva.

Pentru a vă reaminti, iată cum vorbeşte când e la Washington:

Nancy Pelosi: „Membrii și personalul vor fi obligați să poarte măști tot timpul. Aceasta este o mască (îşi pune masca). Din toată țara primesc aceste măști. Bărbații adevărați poartă măști și măștile sunt de cea mai mare importanţă. Preşedinţia consideră că a nu purta o mască este o încălcare gravă a etichetei. Nu am sfaturi pentru ei, le spun doar că, atunci când vin aici, trebuie să poarte o mască. Dar, în orice caz (se preface că îşi pune mască), cred cu tărie în purtarea măştii şi în a nu împrăştia niciun pic de aer inutil.”

Adevărata justificare pentru obligativitatea măștii a fost atunci când a spus: „Nerespectarea purtării unei măști este o încălcare gravă a etichetei” și vorbeşte serios. De aceea, în Napa, servitorii poartă măști în timp ce îi aduc vinul lui Pelosi. Eticheta o cere.

A existat vreodată o fereastră mai clară către societatea pe care încearcă să o construiască? Fosta noastră națiune de clasă mijlocie are acum o clasă de iobagi. Ei sunt cei care poartă măștile, fiind obligați să ia medicamente pe care nu le doresc, spunându-li-se să nu comunice între ei, cu excepția canalelor digitale pe care le controlează Partidul Democrat. Acum avem două grupuri de americani, nu o largă clasă de mijloc. Cei favorizați și cei defavorizați. Cei salvaţi și cei condamnaţi. Cei vaccinați și cei nevaccinați. Așa văd țara asta arhitecții tuturor acestor aspecte.

Michael Hayden a condus odată cele mai puternice două agenții de spionaj din țară – CIA și NSA. Ieri, un utilizator Twitter i-a pus această întrebare: „Putem să-i trimitem pe non-vaccinaţii susţinători ai lui Trump în Afganistan?” „Da”, a răspuns Hayden. „Bună idee.” Atât de mult vă disprețuiesc. Taci și adu un alt pahar de Riesling, iobagule. Și asigură-te că nu respiri pe mine, altfel vei fi deportat.

Michael Hayden

Acestea sunt atitudini greşite și se accentuează. Te întrebi cât de departe poate merge asta?

Gândiţi-vă la Noua Zeelandă, un avanpost celebru pentru liniştea sa în Anglosfera care se micșorează rapid. Un singur caz covid pe insulă – nu o moarte din cauza covid, ci un caz de covid – a închis întreaga țară. Neozeelandezilor li s-a spus că nu mai au voie să vorbească cu vecinii lor:

Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern: „Rămâneți în zona de proximitate şi nu vă adunați. Nu vorbiți cu vecinii. Vă rog să staţi în cercul intim. Totul se reduce din nou la aceste principii foarte simple. Știm din străinătate despre cazuri ale variantei delta ce poate fi răspândită de oamenii care trec pur și simplu unul pe lângă celălalt. Așadar, reduceţi mișcările în afară la minimum. Purtați o mască și asigurați-vă că păstrați distanța fizică.

Apropo, Ardern este foarte populară printre oameni precum Michael Hayden. Este super impresionantă, cu adevărat vizionară. Nu vorbiți cu vecinii dvs. – rămâneți la voi în bulă! Aceasta este Noua Zeelandă. Dar e mai multă libertate decât în Australia.

În Australia, guvernul a implementat blocaje totale la nivel național și a impus legea marțială pentru a le aplica. Care este justificarea acestui fapt? Iată cifrele: de la mijlocul lunii iulie până la mijlocul lui august, întreaga țară a Australiei – cu o populație de 25 de milioane – a înregistrat în medie aproximativ 1,5 decese covid pe zi. Aceasta a fost suficient pentru a justifica sfârșitul Australiei și totalitarismul. Într-un caz recent, autoritățile au executat câini din adăposturi – i-au ucis prin împuşcare – pentru a împiedica iubitorii de câini australieni să călătorească pentru a-i adopta. Este interzis să ieşi din casă, așa că pur şi simplu au ucis câinii. Și populația a tolerat chestia asta. Li s-a spus că aşa trebuie.

Știrile de seară din Australia arată acum ca un SF. Un comunicat recent se referă la un fugar de 27 de ani. E un ucigaș în masă? Nu. A îndrăznit să se aventureze în afara complexului său de apartamente. Pentru că a făcut asta, mass-media a arătat imagini de pe camerele de supraveghere ale blocului cu tânărul intrând în lift și strănutând fără să-şi acopere fața. În acel moment nu era nimeni altcineva în lift. Pentru aceasta, există acum o vânătoare de oameni la nivel național. Tocmai a fost emis un mandat de arestare. Nu inventăm asta.

Și acel om nu este singura persoană pe care o vânează mass-media și poliția australiană. Un comunicat de presă australian tocmai a raportat: „Un pont dat celor de la Crime Stoppers a dat în vileag o slujbă religioasă în Blacktown, la care au participat 60 de adulți și copii. Adunarea a fost descrisă ca egoistă și arogantă”.

Ce altceva este egoist și arogant în Australia? Nu este doar să mergi la biserică sau să pleci din apartamentul tău sau să încerci să adopți un câine vagabond. Să priveşti apusul este, de asemenea, egoist și arogant:

Daniel Andrews, premierul Victoria: „Un grup de oameni s-au gândit aseară pe plaja Rye că cel mai bine este să privească apusul soarelui. Sunt sigur că a fost un apus de soare frumos. Dar asta nu este în spiritul sau în litera acestor reguli.”

Mustrat că urmărește apusul. Executarea câinilor din adăposturi. O vânătoare de oameni la nivel național pentru un tip care strănuta singur într-un lift. Nimeni din Australia nu râde de asta. Nimeni nu se dă în spate încât să privească situația de la distanţă pentru a vedea nebunia în desfăşurare – sunt prea duşi cu capul.

Acest sistem funcționa în Australia de mult timp, cu mult înainte de covid. În 2016, guvernul Australiei a limitat aproape toate permisele de desfăşurare pentru protestele publice. La vremea aceea, oamenii au tolerat asta; au avut încredere în guvernul lor. Sâmbătă, în timp ce protestatarii s-au adunat la Melbourne, guvernul și-a folosit noua autoritate pentru a-i reduce la tăcere:

Poliția australiană a lovit violent protestatarii anti-lockdown. (Protestatarii se ciocnesc cu poliția și o mulțime de protestatari fug). (Poliția trage cu gloanțe de cauciuc și spray lacrimogen asupra protestatarilor). Un protestatar este arestat și țipă: „De ce mă arestați? De ce mă arestaţi? Ce lege am încălcat?”. Protestatorul este împins violent și arestat de mai mulți polițiști în timp ce un martor țipă. Femeia îmbrăcată în steagul australian este împinsă și arestată în timp ce poliția strigă: „Mâinile la spate!” (Poliția arestează și împinge un protestatar în timp ce sirenele pornesc).

Dacă s-ar petrece asta la Teheran, am da din cap dezaprobator cu toţii și am spune: „Ăştia sunt mullahii, nu sunt ca noi”. Dar nu este Iranul, nu este Coreea de Nord, ci Australia. E ceea ce credeam a fi o societate bazată pe reguli.

Ce lege am încălcat?”, întreabă protestatarul. Aceasta ar fi fost o întrebare bună acum câțiva ani. E prea târziu acum. Vedem în prezent ce se petrece când țările tolerează autoritariştii, chiar și pentru o clipă. Puteți să vă răzvrătiți imediat, așa cum a făcut-o San Francisco în 1918. Sau puteți să tăceţi și să ajungeţi ca Australia și să-i priviţi cum vă împușcă câinii.

Citiți și:
Tucker Carlson spune: „Cine nu se vaccinează este omul lui Putin. Cine pune întrebări despre vaccin este trădător”
Jurnalistul Tucker Carlson spune: „Şi dacă ne lăsăm forţaţi să ne vaccinăm, ce urmează? Urmează orice! Acesta este răspunsul la această întrebare. Vor avea o putere totală asupra trupului şi a conştiinţei tale, pentru totdeauna”

 

yogaesoteric
7 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More