Sesiunea 11: Prezentarea conferinţelor, seminariilor şi a autorilor[W06] Simona Popescu, Dan Spătariu: 21  de secrete amoroase prin care continenţa sexuală devine o modalitate naturală de a face dragoste


         Prezentarea seminarului: Scopul acestui seminar este de a aduce la lumină tainele continenţei amoroase şi de a demonstra că practicarea continenţei sexuale conduce fiinţa umană de la stadiul de tehnică la  non- tehnică, sau mai corect spus, dincolo de tehnică. Seminarul include vizionarea filmului „Arta de a face dragoste perfect”.
         Despre autori: Medicii Simona Popescu şi Dan Spătariu au organizat cu succes din partea Asociaţiei Dacica şase ediţii succesive ale festivalului timişorean „Iubeşte viaţa”, în cadrul căruia au susţinut numeroase conferinţe şi seminarii pe tema continenţei sexuale.
►Seminarul se va desfăşura sâmbătă, 16 octombrie, în cadrul sesiunii 11, care va începe la ora 14, la sala 1, Obor. Durata: 50 min.

[L35] Mirela Chiroiu: Continenţa sexuală – la confluenţa dintre tradiţia orientală şi sexologia modernă

         Prezentarea conferinţei: Procesele declanşate în fiinţa noastră graţie continenţei sexuale pot deveni o cale naturală şi totodată mereu misterioasă de regăsire a împlinirii ancestrale, a androginului primordial. Continenţa sexuală în cadrul unui cuplu plin de iubire şi aspiraţie este, am putea spune, „semnul” ce ne aminteşte în permanenţă că iubirea vine de la Dumnezeu şi se dăruieşte continuu lui Dumnezeu…
         Despre autoare: Mirela Chiroiu este medic psihiatru, psihoterapeut de analiză existenţială şi logoterapie şi sexolog clinician la Spitalul „Henri Duffaut” din Avignon. Practică yoga şi este instructor de tantra.
►Conferinţa va fi prezentată sâmbătă, 16 octombrie, în cadrul sesiunii 11, care va începe la ora l4:00, la sala 1, Obor. Durata: 50 min.

[W07] Sofian Krüger: De la rădăcinile la fructele continenţei sexuale – dezvăluirea şi depăşirea obstacolelor ascunse

         Prezentarea seminarului: Mulţi dintre cei care încep să înveţe continenţa sexuală se confruntă cu felurite obstacole, din cauza cărora este dificil pentru ei să beneficieze de roadele amorului tantric. În special bărbatul se confruntă cu multe dificultăţi, iar susţinerea pe care i-o oferă iubita este esenţială. Continenţa sexuală înseamnă cu mult mai mult decât menţinerea controlului la nivel sexual. Seminarul va prezenta, pe baza experienţei proprii, aspectele importante care favorizează cristalizarea unei relaţii de cuplu spiritual.
         Despre autor: Sofian Krüger a început să practice yoga acum 7 ani în Germania, pe linia Şcolii de YOGA MISA şi este instructor YOGA de 3 ani.
►Seminarul se va desfăşura sâmbătă, 16 octombrie, în cadrul sesiunii 11, care va începe la ora 14, la sala 1, Obor. Durata: 90 min.Sesiunea 10 
                                                Sesiunea 12

yogaesoteric
12 octombrie 2010

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More