Sesiunea 13: Prezentarea conferinţelor, seminariilor şi a autorilor
[


W10] Doru Bodea, Angelika Hünefeld: Metoda holistică de terapie „constelaţia familială” dezvoltată de Hellinger

         Prezentarea seminarului: În cadrul seminarului se va explica în ce constă metoda  holistică de terapie familială Hellinger şi se va exemplifica punerea ei în practică pentru rezolvarea unei situaţii concrete. Cei care participă se pot oferi voluntari pentru a participa la terapie sau pentru a fi ei înşişi cei ajutaţi. În mod uzual această metodă implică participarea membrilor unei familii, dar aici se va proceda prin tragerea la sorţi, cu consacrare, a rolurilor asumate.
         Despre autori: Angelika Hünefeld, practicantă licenţiată a medicinei holistice, este specialistă în diferite ramuri ale medicinei altenative şi psihologiei. Predă YOGA în Germania de 12 ani pe linia Şcolii de YOGA MISA. Doru Bodea, doctor in fizica teoretică şi cercetător ştiinţific, este coordonatorul instructorilor din Maha Yoga Center, Berlin.
►Seminarul se va desfăşura sâmbătă, 16 octombrie, în cadrul sesiunii 13, care va începe la ora 14, la sala 2, Obor. Durata: 50 min.


[W11] Nikos Frangi, Eleni Anats: „YOGA” râsului
 

         Prezentarea seminarului: Se spune că „râsul este cel mai bun medicament” şi se pare că mulţi oameni de ştiinţă sunt de acord cu această afirmaţie, căci beneficiile râsului sunt multiple, pe diferite niveluri ale fiinţei umane. Prin râs depăşim barierele dintre noi şi ceilalţi, depăşim separarea EGO-ului. În timpul acestei şedinţe practice de „YOGA” râsului vom avea ocazia să explorăm stările minunate pe care ni le generează râsul. Vom râde cu libertatea unor copii, fără motiv, fiind relaxaţi, jucăuşi, fericiţi.  
         Despre autori: Eleni Anats, artistă, este cursantă YOGA în anul 11 în Londra. Coordonează un grup de comuniune cu entităţile angelice şi un grup de dans iniţiatic. Nikos Frangi este specialist IT, cursant YOGA în anul 11, instructor de YOGA şi coordonator al grupului de VIRA din Londra. (MAHAVIRA ANANDA). Ei au susţinut împreună numeroase seminarii de „YOGA” râsului.
►Seminarul se va desfăşura sâmbătă, 16 octombrie, în cadrul sesiunii 13, care va începe la ora 14, la sala 2, Obor. Durata: 90 min.

[L36] Ioan Mărginean: Despre puterile paranormale. O modalitate simplă de folosire a lobului temporal drept al creierului, releul de comuniune cu Dumnezeu

         Prezentarea conferinţei: Emisfera cerebrală dreaptă este „releul” de comuniune cu Dumnezeu. Activarea ei conduce la cea mai mare dintre puterile paranormale, SIDDHI – legătura cu Dumnezeu. Metoda simplă de folosire a lobului temporal drept pe care o propunem conduce la starea de vid mental şi poate fi o modalitate de verificare a eficienţei în meditaţii.
         Despre autor: Ioan Mărginean este inginer, predă YOGA de 12 ani, fiind preocupat de comunicarea cu Dumnezeu.
►Conferinţa va fi prezentată sâmbătă, 16 octombrie, în cadrul sesiunii 13, care va începe la ora l4:00, la sala 2, Obor. Durata: 50 min.Sesiunea 12 
                                                Sesiunea 14

yogaesoteric
12 octombrie 2010

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More