Sesiunea 14: Prezentarea conferinţelor, seminariilor şi a autorilor[L37] Cristian Alexandru: Misterul Punctului de Asamblare


         Prezentarea conferinţei: Din cuprins: Meditaţia de revelare a Sinelui prin introspecţie asupra zonei inimii – metodă esenţială de fixare a punctului de asamblare în poziţia sa de echilibru perfect; Punctul de asamblare din zona inimii, epicentru al sistemului energetic uman, un factor care determină uşurinţa sau dificultatea propriei călătorii spirituale; Diagrame şi descrieri ale zonelor unde se poate deplasa punctul de asamblare şi stările de sănătate sau de boală asociate acestora; Modalităţi pentru repoziţionarea punctului de asamblare.
         Despre autor: Cristian Alexandru, inginer în automatică şi calculatoare, este instructor YOGA de 18 ani. Studiază domeniul activităţii undelor cerebrale în corelaţie cu stările extatice de conştiinţă.
►Conferinţa va fi prezentată sâmbătă, 16 octombrie, în cadrul sesiunii 14, care va începe la ora l0:00, la sala Pipera 1. Durata: 50 min.


[L38] Prof. dr. Sanjev Sood: Semnificaţia spirituală a salutului indian „NAMASKAR”

         Prezentarea conferinţei: Atunci când se salută, hinduşii rostesc „NAMASKAR” cu cele două palme unite în zona inimii şi o uşoară înclinare a capului. În acest fel, salutul este simultan un gest şi o rostire, o MANTRA şi o MUDRA. Această poziţie a mâinilor ca pentru rugăciune este numită „ANJALI” şi provine din rădăcina „ANJI” care înseamnă „a onora”, „a omagia”. Palmele unite semnifică unitatea într-un univers aparent dual, reunirea spiritului cu materia sau a sinelui cu Sinele. Se spune că palma dreaptă  reprezintă natura noastră spirituală sau divină, iar palma stângă reprezintă natura noastră inferioară sau lumească.
         Despre autor: Prof. Dr. Sanjeev Sood, Profesor şi Şef al Departamentului  de Panchakarma (Ayurveda) la Colegiul de Ayurveda Dayanand, Jalandhar, India, Profesor asociat al colegiilor: EISRA-Olanda, ICAU-Belgia, Preşedinte al Asociaţiei Astrologilor Amatori din India.
►Conferinţa va fi prezentată sâmbătă, 16 octombrie, în cadrul sesiunii 14, care va începe la ora l0:00, la sala Pipera 1. Durata: 50 min.


[W12]  József Boda: Îngerii sunt cu noi 


         Prezentarea seminarului: În cadrul acestui scurt seminar, autorul va realiza lansarea albumului muzical intitulat „Îngerii sunt cu noi”. Vor fi audiate piese inspirate, din cuprinsul albumului, se va realiza o meditaţie de comuniune cu entităţi angelice. Autorul va împărtăşi publicului câteva din experienţele şi trăirile sale, care l-au inspirat să compună acest album.
         Despre autor: În 2003, Jozsi Boda a înfiinţat Asociaţia de YOGA ATMAN în orasul Bekescsaba,  Ungaria. Predă YOGA din 1992. Compune muzică şi are editate patru albume de muzică ezoterică. 
►Seminarul se va desfăşura sâmbătă, 16 octombrie, în cadrul sesiunii 14, care va începe la ora 10, la sala Pipera 2. Durata: 30 min.

[L39] Lea Sava: Miracole dumnezeieşti realizate de fiinţe umane excepţionale


         Prezentarea conferinţei:
Uimiţi în faţa unei minuni, ne întrebăm: ce este aceasta? Este cu certitudine un semn misterios care vine de la Dumnezeu. Este ceva cu totul nemaipomenit care stârneşte uimirea tuturor oamenilor. Este o dovadă a Atotputerniciei dumnezeieşti, o acţiune sau un fenomen ce este plin de o mare putere divină. Prin fiinţele umane care au o credinţă de nezdruncinat în Dumnezeu, dublată de o mare puritate şi de umilinţă, Dumnezeu Tatăl poate face o mulţime de minuni dumnezeieşti.
         Despre autoare: Lea Sava practică YOGA de 21 de ani în cadrul Şcolii de YOGA MISA şi este instructor YOGA de 17 ani.
►Conferinţa va fi prezentată sâmbătă, 16 octombrie, în cadrul sesiunii 14, care va începe la ora l0:00, la sala Pipera 1. Durata: 50 min.
Sesiunea 13
                                               Sesiunea 15

yogaesoteric
12 octombrie 2010

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More