Sesiunea 21: Prezentarea conferinţelor, seminariilor şi a autorilor[W18] Mira Munteanu: Fă din viaţa ta o Aventură Divină!


         Prezentarea seminarului: În această miraculoasă călătorie care este viaţa, avem posibilitatea şi ne este dăruit de Dumnezeu dreptul de a fi expresia directă a tuturor calităţilor Sale Divine. Aceasta apare odată cu asumarea şi înţelegerea jocului Creaţiei şi prin raportarea spontană şi nemijlocită a fiinţei umane la Voinţa Divină. Acest seminar îl ajută pe participant să devină conştient de limitările care îl împiedică să manifeste spontan acest Model Divin şi oferă celui interesat metode de autodepăşire. 
         Despre autor: Mira Munteanu este în anul 13 la cursul de YOGA. Din 1998, este instructor YOGA şi ţine cursuri în cadrul NATHA, în Finlanda, Estonia si Danemarca. 
►Seminarul se va desfăşura duminică, 17 octombrie, în cadrul sesiunii 21, care va începe la ora 14, la sala Pipera 2. Durata: 90 min.

[L54] Irina Childs: Dumnezeu ne face semn, despre necesitatea de a înfiinţa o Universitate Spirituală Integrală Planetară

         Prezentarea conferinţei: În contextul unei dezvoltări accelerate a ştiinţei, se impune necesitatea de a integra fiinţa umană cât mai corect în noul cadru creat de această expansiune a cunoaşterii, mai ales printr-o trezire a conştiinţei spirituale. Educaţia integrală – tendinţe şi direcţii emergente în educaţia secolului nostru, de ce este acum necesar ca aceste cunoştinţe care unesc cercetările ştiinţei cu trezirea spirituală să ia forma unei universităţi.
         Despre autor: Irina Childs, MBA, dublu licenţiată în management şi geodezie, predă YOGA din 1999. În prezent coodonează o echipă multidisciplinară care cercetează metodele de învăţământ.
►Conferinţa va fi prezentată duminică, 17 octombrie, în cadrul sesiunii 20, care va începe la ora l0:00, la sala Pipera 2. Durata: 30 min.


[W19] Virgiliu Turcu: LASERMIND ® Puterea subliminală de materializare a gândurilor

         Prezentarea seminarului: LASERMIND ® PUTEREA SUBLIMINALĂ DE MATERIALIZARE A GÂNDURILOR prezintă rezultatele spectaculoase obţinute cu un program de calculator pentru auto-educaţie prin stimulare subliminală audio-vizuală cu texte şi voce (idei forţă), imagini (materializare), culoare (cromoterapie), muzică (relaxare).
         Despre autor: Virgiliu Turcu este inginer hardware şi software, dublu inventator în domeniul electronicii, manager al unei firme cu activitate de cercetare-proiectare.
►Seminarul se va desfăşura duminică, 17 octombrie, în cadrul sesiunii 21, care va începe la ora 14, la sala Pipera 2. Durata: 30 min.
 Sesiunea 20


yogaesoteric
12 octombrie 2010

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More