Anul 2011, la modul general

de astrolog Rodica Purniche

Este posibil ca 2011 să ne găsească răniţi, fără speranţă, speriaţi de lipsa de perspectivă dar tocmai în aceste condiţii, în răul pe care de secole l-am acceptat să existe şi care ne-a alterat conştiinţa spirituală, se află şi propria noastră salvare. 2010 pare să fi fost paharul cu doza cea mai mare de otravă socială şi probabil că am ieşit epuizaţi din acest an nu pentru că viaţa a părut mai imposibilă ca oricând, ci pentru că noi am ajuns să avem astăzi neîmpliniri şi aripi frânte mai mult şi mai multe ca niciodată.
Dezastrul ecologic, deteriorarea stratului protector de ozon, genocidul alimentar mondial, ingineria genetică scăpată de sub control sau controlată de către minţi diabolice, experienţele nucleare şi violenţele de proporţii satanice sunt cele care au rănit adânc fiinţa sublimă a planetei dăruite nouă de către Dumnezeu, consemnând astfel îndeplinirea tuturor profeţiilor care ne-au fost lăsate moştenire de veacuri şi milenii. Numărul Fiarei este prezent pe orice produs comercial şi Fiara însăşi rânjeşte sub mii de chipuri în reclame sau şuieră în orice mesaje subliminale malefice. Nu este de mirare că, pe zi ce trece, a treia profeţie de la Fatima, ascunsă inclusiv acum, într-al doisprezecelea ceas, de către Biserică, este pe pragul de a se adeveri, în momentul în care nimeni nu va mai avea niciun dram de timp să facă ceva pentru salvarea noastră.
 
Şi totuşi, aşa cum arată astrograma la momentul Anului Nou, Dumnezeu încă vrea să ne ofere o şansă, încă mai are răbdare. Posibilele cataclisme planetare încă mai pot fi evitate sau ridicate de către Graţia Divină dacă  ne vom ruga fierbinte să fim iertaţi. Orientarea spontană către mila cerească, invocarea sau apelarea colectivă a acestei Graţii, programele spirituale planetare sunt unica şi cea mai eficientă salvare a rasei umane.
Faţă de această urgenţă, faţă de această singură acţiune uriaşă, realizată constant, la scară planetară, viaţa ar putea deveni un calvar sau chiar o pedeapsă pentru cei foarte puţini ce vor supravieţui tuturor urgiilor. Ne mulţumim a aminti ca NASA a confirmat deja, în primăvara lui 2010, amplificarea fără precedent a activităţii solare. Termenul-limită pe care NASA l-a stabilit a fost 2013, dar acest fapt se poate petrece absolut oricând: explozii cumplite ar putea să apară fulgerător, distrugând sistemul energetic mondial, toate acumulatoarele şi reţelele electrice, planeta fiind condamnată să rămână fără curent electric, în beznă, pentru cel puţin doi ani. În acest moment, când deopotrivă profeţiile, oamenii de ştiinţă şi cercetătorii au ajuns la acelaşi adevăr, doar proştii ar mai considera că Cerul nu există şi că iadul este o simplă metaforă, dormind liniştiţi “somnul cel de moarte”.

Alături de a treia profeţie de la Fatima, făcută în 13 octombrie 1917 (stil vechi), există şi multele profeţii despre viitorul spiritual al României şi despre centrul spiritual al planetei care va fi pe acest teritoriu. Asta ne face să credem că Dumnezeu încă mai are un dram de răbdare, iar noi încă ceva timp la dispoziţie să ne rugăm şi să ne integrăm în programele spirituale planetare care deja există şi al căror rol, în afară de angrenarea la unison a oamenilor, este acela de a aduce alături şi a pune la un loc toate mişcările, căile şi şcolile spirituale autentice, făcând din ele o unică forţă spirituală în acţiune.

2011, anul în care alegem să-l avem pe Dumnezeu de partea noastră

Intervalul 1 ianuarie – 31 martie poate fi dificil, marcat de multe răutăţi omeneşti, restrictiv, ca şi cum ne-ar împărţi în “cei cu Dumnezeu” şi “cei fără Dumnezeu”. Totuşi, luna februarie animă speranţa unităţii spirituale, mijlocul anului (lunile iunie şi iulie) ar putea fi marcat exact de această trezire spirituală mondială, oamenii putând fi fie bulversaţi, fie dinamizaţi de revelaţii spirituale ce vor aduce la lumină foarte multe adevăruri divine. Anul 2011 însă va avea cea mai mare intensitate în intervalul 1 octombrie – 31 decembrie, când ne putem aştepta la evenimente colective de proporţii, la conflicte mocnite de putere care vor fi date în vileag şi, mai ales, la tulburări etnice în toate părţile lumii, fie pentru că popoarele doresc să-şi refacă integritatea naţională, fie că ele, dimpotrivă, vor conştientiza că sunt ameninţate cu deznaţionalizarea.

De altfel, alături de problema religioasă, se conturează şi o problemă etnică foarte importantă. Practic, aproape toate marile popoare ale planetei sunt în bejenie. Nici o etnie nu mai este la ea acasă. Oameni de toate naţiile sunt în toate cele patru vânturi. O omenire pestriţă există peste tot şi nicăieri, şi asta poate da naştere la probleme foarte grave absolut peste tot, consecinţa fiind o decizie spontană a marilor grupuri etnice să se întoarcă la patria-mamă, să-şi reafcă şi să-şi protejeze fiinţa naţională.
“Cineva” a acţionat cu bună ştiinţă în ultima jumătate de secol să se ajungă aici, într-o situaţie care capătă deja aspectul unui conflict planetar. În basme i se spune “lupta dintre Bine şi Rău”. Iar noi ştim că Binele învinge întotdeauna, însă, dacă vă mai amintiţi, cel ce luptă în numele Binelui Îl are de partea sa pe Dumnezeu. Ne-am întors, aşadar, de unde am plecat: “secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc”. Noi spunem că va fi ceva mai mult, adică: “SECOLUL XXI VA FI SPIRITUAL SAU NU VA FI DELOC!”

2011 ESTE, DECI, ANUL ÎN CARE ALEGEM SĂ-L AVEM PE DUMNEZEU DE PARTEA NOASTRĂ.

Despre un posibil război și rolul presei în 2011

O altă chestiune despre care vorbesc, de asemenea, toate profeţiile, este aceea că România va trece printr-o baie de sânge datorită unui război la care nu va participa, dar din cauza căruia va fi traversată de trupe militare ce vor cauza adevărate dezastre. Conflictul dintre Iran şi Statele Unite ameninţă să afecteze grav Europa răsăriteană şi, mai ales, România, care se vede astfel implicată într-un război care nu e al ei şi în care ea nu are niciun interes.
Referitor la această chestiune – la posibilitatea unui război care să fie încă o rană vie în carnea acestui popor – astrograma întocmită pentru 1.01.2011, 00h00, 26E06/44N24 (+2:00 GMT) atrage atenţia, prin relaţia foarte dinamică dintre Marte şi Saturn, că noul an calendaristic avertizează România supra unor duşmani puternici şi forţe militare care pot ocupa teritoriul naţional, sau care chiar au pus la cale deja programe politice de asuprire ori de colonizare a ţării. La mijlocul anului 2010, se discuta în cercurile politice europene ca statele insolvente (care se confruntă cu probleme  bugetare mari) să fie forţate să accepte o guvernare externă care să le decidă politica economică, scopul real urmărit fiind însă acela ca astfel de state să-şi piardă suveranitatea. Dacă la toate nenorocirile îndurate din 1990 încoace o adăugăm şi pe aceasta, avem de ce să simţim fiori pe şira spinării când ne gândim la ziua de mâine şi la viitorul acestui popor.

Ne rămâne unica soluţie, cea discutată mai sus, să alegem să-L avem pe Dumnezeu de partea noastră, şi să credem în rezerva naţională de inteligenţă şi de regenerare a ţării. Ultimele trei luni ale lui 2011, intervalul 1 octombrie – 31 decembrie, sunt cele mai fierbinţi. În acest interval se poate petrece o minune care să zgâlţâie Cerurile sau un dezastru care să pună naţiunea noastră sub semnul întrebării. Fie România va fi distrusă din interior pentru o perioadă lungă de timp, fie ea va renaşte din propria-i cenuşă.
La răul de pe urmă sau la Binele suprem, în 2011, cea mai mare greutate o va avea presa, infinit mai înrobită în clipa de faţă decât strămoaşa ei comunistă, în sensul că ea va constitui surpriza anului – ori va deveni pârghia prin care, fără ruşine şi fără măsură, cercurile de orientare satanică îşi vor afirma crezul, ori, dimpotrivă, va alege să fie, cu orice preţ, alături de poporul pe care l-a minţit şi l-a manipulat fără milă din 1989 încoace. Iată de ce, la momentul redactării acestor rânduri, ne întrebăm nu cum, ci dacă vom avea Sărbători de iarnă creştineşti în 2011, ţinând cont că decembrie reprezintă un moment de răscruce, atât pentru fiecare dintre noi ca fiinţe umane, atât pentru noi ca naţiune, cât şi pentru noi ca rasă umană.


Citiți partea a doua a acestui articol.

Citiți și:

COMENTARII LĂMURITOARE CU PRIVIRE LA MOMENTUL OCULT DE HIATUS ANUAL 2010

Legea rezonanţei

yogaesoteric
6 ianuarie 2011

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More