SEXGATE homosexual la vârful BOR! Nume grele pe lista celor cu apucături nefirești

Film de 22 de minute în care Episcopul Huşilor i-o ia în gură altuia

Procurorii DNA, Serviciul Teritorial Iaşi, au finalizat în timp record ancheta în dosarul supranumit „Sexgate în sutană”, în care un înalt prelat al Bisericii Ortodoxe Române, Preasfinţitul Corneliu, Episcopul Huşilor, a reclamat faptul că este şantajat de trei preoţi.Preasfinţitul Corneliu Episcopul Huşilor

Trei preoţi din judeţul Vaslui au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, fiind acuzaţi că l-au şantajat pe episcopul Huşilor cu un film în care acesta apare în ipostaze compromiţătoare alături de un bărbat. Cei trei clerici l-ar fi ameninţat pe Episcopul Corneliu că vor divulga în mass-media un filmuleţ în care acesta apare întreţinând relaţii sexuale orale un un alt bărbat, dacă nu vor primi funcţii sau bani.

22 de minute de relaţii intime cu un alt bărbat în sutană

Filmuleţul controversat cu care a fost şantajat episcopul Huşilor a circulat printre preoţii din Vaslui de mai mulţi ani şi nu ar fi fost pentru prima dată când ar fi fost folosit în scop de şantaj. Imaginile video au fost realizate chiar de bărbatul care apare în înregistrarea video, alături de Episcopul Huşilor.

De altfel, la începutul înregistrării acesta apare în imagine pentru pentru câteva secunde, în timp ce, cel mai probabil, aşează camera pe o poliţă. Imaginile sunt realizate color, cu o claritate aproape perfectă şi sunet. Timp de 22 de minute, cei doi bărbaţi, îmbrăcaţi în sutană, apar în ipostaze extrem de intime: se sărută languros, se îmbrăţişează, se întind pe pat şi îşi fac unul altuia sex oral, dezvăluie Adevărul.

Fostul episcop homosexual al Hușilor s-a retras pentru penitență la o mănăstire de maici

În urma scandalului, fostul Episcop al Hușilor a fost nevoit să se retragă din funcția pe care o deținea. Jurnaliştii de la cotidianul Mesager de Neamţ au găsit locul unde îşi execută „greaua” penitență fostul episcop homosexual Corneliu Onilă. Acesta se află într-o casă aparţinând Mănăstirii Văratec, casă căreia localnicii îi spun „Palatul” şi unde a locuit ÎPS Bartolomeu Anania, Mitropolitul Clujului, atunci când s-a retras în anul 1982 şi s-a dedicat scrisului. Pedeapsa cea mai mare pentru călugărul homosexual Onilă nu este că a fost „exilat”, scos din funcţie şi că a ajuns oaia neagră a BOR, ci faptul că el locuieşte acum la o mănăstire cu 300 de călugărițe! Este de notorietate că fostul episcop al Huşilor ura de moarte femeile. De aceea probabil şi-a adus un şofer (fratele lui) şi doi călugări, dintre care unul este Iorest, „mâna” dreaptă a fostului episcop Corneliu Onilă. De observat că luxul i-a intrat în sânge lui Onilă, care nu pare a da semne că îi pare rău pentru ce a făcut.

„Vă pot spune doar că Patriarhia Română nu poate avea o poziţie oficială în legătură cu gradul de smerenie, pocăinţa si bun-simț din viaţa nimănui. Decizia Sf. Sinod în legătură cu acceptarea retragerii din funcţie a fostului episcop de Huși nu îi stabilea acestuia un domiciliu. Atunci, însă, s-a menţionat faptul ca Episcopia Devei si Hunedoarei se oferise să-i pună la dispoziţie o locuinţă. Fostul episcop a refuzat-o ulterior, dorind, se pare, să rămână în zona Moldovei, ceea ce vedem că s-a şi întâmplat. Singurii care pot oferi detalii şi, eventual, o poziţie oficială, sunt aşadar cei în jurisdicţia cărora se află fostul episcop, ei fiind si cei care l-au sprijinit în demersurile sale de schimbare a domiciliului”, a afirmat pentru presa nemţeană Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Încă trei nume, doi ARHIEPISCOPI și un EPISCOP, pe lista celor cu «apucături nefirești»

Surse din cadrul bisericii spun că alte trei nume de episcopi sunt pe lista celor investigați pentru „apucături nefirești”.

Cei trei sunt Arhiepiscopul Casian al Dunării de Jos (suspectat încă din perioada când preda la Seminarul din Buzău), Arhiepiscopul Ciprian al Buzăului și Vrancei, care a fost coleg cu Corneliu al Hușilor, și Episcopul Sofronie al Oradiei, suspectat de activități necurate la mănăstirea Izbuc.Arhiepiscopul Casian al Dunării de JosArhiepiscopul Ciprian al Buzăului și VranceiEpiscopul Sofronie al Oradiei


Citiţi şi:

Sex pervers şi bani în Biserică

Un minor a fost abuzat sexual de Teodosie – «Ar fi vrut chiar să-l ling în fund, dar nu am acceptat așa ceva!»

Dezvăluiri cutremurătoare din interiorul BOR! Sunt mănăstiri la noi în care se află homosexuali și lesbiene!

 

 

yogaesoteric
17 februarie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More