Șocant – Planul secret pentru România: Vor să ne aducă între 350.000 și 1.000.000 de imigranți

Om finanțat de Soros a devoalat strategia pe TVR!

România este într-un real pericol! O armată de naivi își imaginează că dacă refugiații și imigranții economici care invadează Europa au ca obiectiv Vestul continentului, aceasta este suficient pentru a ne feri de o colonizare masivă a țării. Ce nu înțeleg acești naivi, care din acest motiv nu reacționează, este faptul că, odată ajunși pe teritoriul României, imigranții pot rămâne aici pentru totdeauna, deoarece nimeni nu garantează faptul că vor fi primiți în alte țări. Cu alte cuvinte, România poate deveni o tabără pentru mase mari de refugiați, ceea ce se poate termina cu naturalizarea lor.

Și pentru că mulți români au nevoie de probe ca să iasă din starea de prosteală neomarxistă care le-a fost indusă, îi invităm să urmărească un fragment video dintr-o emisiune de pe TVR, realizată pe 1 noiembrie 2017, unde Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens și colaborator la Fundația Soros-România, a vorbit despre cifra de 350.000 de refugiați pe care ar putea să îi primească România, însă a făcut referire și la un studiu care vorbește despre un milion de „refugiați”!!!

Mai mult decât atât, individul a avut uriașul tupeu să pretindă că, nici mai mult, nici mai puțin … CASELE ROMÂNILOR PLECAȚI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE ar trebui să îi găzduiască pe imigranți, pentru a se putea integra în România.

După cum vedeți, toți acești agenți ai intereselor soroșiste nu vorbesc despre soluții de aducere în țară a românilor plecați, ci de soluții de înlocuire definitivă a acestora cu musulmani.

Și să nu uitați nicio clipă că George Soros, marele islamizator al Europei, a transferat relativ recent nu mai puțin de 18 miliarde de dolari în rețeaua sa de ONG-uri, pentru a susține cu și mai multă forță politicile neomarxiste ale multiculturalismului, desființarea identităților culturale ale națiunilor, discriminarea majorităților etnice, religioase și sexuale în fața minorităților, totul în folosul „Noii Ordini Mondiale” la care visează el…

Vizionați videoclipul și minunați-vă!

Citiți și:

George Soros: «Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum»

Viktor Orban: «Imigrația necontrolată nu ține deloc de drepturile omului, ci e o chestiune de securitate»

Viclenia planului Kalergi: genocidul popoarelor europene

 

yogaesoteric
17 februarie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More