Sfârșitul democrației: „Marea resetare” (I)

Marea resetare este o schemă inventată de oameni nu foarte inteligenți, dar putred de bogați, care-și imaginează că banii pot cumpăra natura, populația, atmosfera, dar ca toate să fie posibile, mai întâi au cumpărat presa, serviciile de informații și politicienii.

Un forum aparte

Marea diferență dintre Forumul Economic Mondial din 2021 și edițiile precedente nu rezidă în faptul că în 2021 evenimentul s-a petrecut online, ci în faptul fără precedent că, de data aceasta, a existat un „ghid de utilizare”, anume cartea scrisă de Kalus Schwab: Covid-19 Marea resetare.

Aceasta se adaugă celor două lucrări scrise în prealabil, The Fourth Industrial Revolution, Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution (A patra revoluție industrială, modelarea viitorului celei de-a patra revoluții industriale) și celei recent lansate: Stakeholder Capitalism – A Global Economy that Works for Progress, People and Planet (Capitalismul părților interesate – O economie globală care funcționează pentru progres, oameni și planetă).

Schwab este cunoscut ca președinte al Forumului Economic de la Davos, fondat cu 1 milion de dolari primiți „premiu” din partea Israelului în 2004. Soția, Hilde, conduce Fundația Schwab. Klaus Schwab este membru al Grupului Bilderberg și a făcut chair parte din comitetul de conducere al acestuia.

Klaus Schwab are un doctorat în economie la Fribourg (Elveția), un alt doctorat în inginerie la Zurich, dar și un master în administrație publică obținut la Harvard. Are nu mai puțin de 17 alte doctorate onorifice. El a predat afaceri la Universitatea din Geneva și a lucrat pentru Națiunile Unite.

Problema survine în momentul în care cineva începe să-i lectureze cărțile. Dincolo de analizele ce glosează între pueril și vizionar, răzbate o incapacitate de a depăși tezele propagandistice ale „progresismului”, cărora li se adaugă o doză de ticăloșie pură și de aserțiuni manipulatoare ce jignesc intelectul oricărui cititor cât de cât trecut prin școală.

Odată dezvăluite intențiile „resetării” post-covid, întregul Forum Economic poate fi privit din perspectiva celor diseminate prin scrierile lui Schwab. Probabil acesta este și motivul pentru care cancelarul german Angela Merkel se întreba dacă avem sau nu nevoie de resetarea propusă, iar ministrul Afacerilor Externe al Braziliei se declară net contra „Marii resetări”, spunând sesiunii speciale a Organizației Națiunilor Unite pe covid-19 că în mod cert „controlul social totalitar nu este remediul pentru nicio criză”.

Cei cărora nu le place libertatea încearcă întotdeauna să beneficieze de momente de criză pentru a predica reducerea libertății. Să nu cădem în această capcană”, zice așadar Ernesto Araujo.

Vladimir Putin a fost și mai tranșant, spunând textual că viziunea lui Schwab (din care a și citat) este naivă, adăugând: „Responsabilitatea noastră comună de astăzi este de a evita o astfel de perspectivă, similară cu o distopie mohorâtă, pentru a asigura dezvoltarea pe o traiectorie diferită, benefică, armonioasă și creativă”.

Wall Street Journal comentează în felul următor: „Într-o carte a cărei teză este că liderii de afaceri fac lumea mai bună urmărind obiective sociale în plus față de profit, ne-am aștepta la o discuție despre cel mai important contra-argument – și anume că liderii de afaceri ar putea de fapt să înrăutățească lumea (…) făcând exact ceea ce cere domnul Schwab”.

Așadar, „capitalismul părților interesate poate fi, în cele din urmă, o versiune mai profitabilă a capitalismului clasic – pentru că lumea e păcălită și terenul spălat”.

Profitând de criza covid, cumulat, primii 10 bogați ai lumii și-au adăugat aproape 2 trilioane averilor inițiale! Iar până aici, nota de plată au plătit-o, ca de obicei, oamenii mărunți. Ca fapt divers, Bill Gates și-a achiziționat cca. 1.100 de kilometri pătrați de teren (în principal) agricol în 19 state din SUA.

Deci, dacă obiceiul era ca după Davos să se publice spicuiri din visele Gretei privind răcirea planetei, povești despre cum ne salvează corporațiile viitorul, cum devine economia circulară, despre minunile Guvernanței de mediu, socială și corporativă (ESG), în 2021 pare evident faptul că realitatea ar fi necesar să primeze unor astfel de relatări!

Cu atât mai mult cu cât există o agendă ascunsă despre care presa corporatistă nu vorbește niciodată, iar giganții tehnologici o cenzurează copios.

Ceea ce trebuie știut este că prin vocea șefei Comisiei Europene, UE se angajează să respecte European Green Deal, va combate „hate speech”-ul, știrile „false”, a făcut apel la companiile tehnologice să fie mai atente cu diseminarea unor astfel de informații neconforme cu linia ideologică.

Desigur, lupta cu covidul și conlucrarea cu Fundația Gates sunt în centrul atenției Comisiei cum sunt, la fel, și „schimbările climatice”.

Șocant a fost Emmanuel Macron care a afirmat că este nevoie să ne concentrăm pe inegalitățile sociale generate de capitalism și pe schimbările climatice, astea fiind și „soluțiile” ieșirii din „pandemie”, mai ales în situația în care „capitalismul modern nu mai poate funcționa”! Macron a criticat ideea de economie de piață!

Davos este un show eco-horror cu accente totalitariste apte să-i facă pe Stalin, Mao sau Goebbels să pară duioși lucrători sociali. Deși Schwab și ai lui vorbesc despre post-pandemie, nicăieri nu se arată sfârșitul acestei „pandemii”, dimpotrivă! Studiile Pfizer BioNTech pentru vaccin se preconizează a se termina abia în 2023, până atunci traversând doar perioada experimentală!

Așadar, o primă variantă de „resetare” descrisă de Schwab ar fi cea pașnică, în care națiunile obediente îi urmează pe cei din „elită” care se ocupă de preluarea tehnocrată a întregii lumi, sau ar putea exista o a doua versiune, violentă, cu conflicte între națiuni, revoluții etc.

Care SARS-CoV-2?

Virusul nu a fost niciodată izolat în conformitate cu Postulatele lui Koch sau ale lui River, singurele două protocoale acceptate la nivel mondial. CDC (The Centers for Disease Control and Prevention) din SUA a declarat că nu a fost disponibil virusul izolat cuantificat. CDC a recunoscut și că au realizat un virus digital din 30.000 de perechi de baze folosind 37 de perechi de baze reale ca probă.

Cu alte cuvinte, CDC a recunoscut că SARS-CoV-2 este un virus digital generat de computer, nu un virus viu, real.

Într-un studiu din luna iunie 2020 al CDC, scrie negru pe alb: „Secvențierea întregului genom: Am proiectat 37 de perechi de PCR-uri care se întind pe genom pe baza secvenței de referință a coronavirusului (numărul de acces GenBank nr. NC045512). Am extras acidul nucleic din izolate și l-am amplificat folosind cele 37 de PCR individuale”.

Metoda se numește „asamblare de novo” care este utilizată pentru construirea genomurilor dintr-un număr mare de fragmente de ADN (scurte sau lungi), fără cunoștințe apriorice despre secvența sau ordinea corectă a acestor fragmente.

Apoi, lucrarea originală (europeană) Corman-Drosten admite că au folosit o metodă numită „in silico” adică o secvență teoretică de virus pentru toată munca și calculele lor. Ei, la fel ca și CDC și orice guvern și agenție, susțin că acest fapt s-a petrecut doar pentru că nu a existat un virus izolat disponibil.

Un al doilea document conținând sofisme a fost pus în circulație pentru a diminua impactul primelor constatări!

Citim aici: „În cazul actual al 2019-nCoV, izolatele de virus sau probele de la pacienții infectați nu au devenit până acum disponibile comunității internaționale de sănătate publică”. Acest model s-a bazat pe presupunerea că noul virus este foarte similar cu SARS-CoV din 2003.

În Marea Britanie, Australia, Canada, Noua Zeelandă, au fost adresate interpelări de către oamenii de știință pentru a se afla dacă a fost sau nu izolat virusul. Răspunsurile au fost negative. Aceeași întrebare s-a adresat apoi altor peste 40 de instituții din domeniu la nivel mondial, cu același rezultat.

Revista spaniolă de sănătate Salud a publicat un articol în noiembrie 2020 intitulat „Fraude și falsuri în domeniul medical”, în care expune lipsa de dovezi nu numai pentru izolarea SARS-CoV-2, ci și pentru izolarea altor coronavirusuri din trecut.

Cum a început totul? Oamenii de știință chinezi au prelevat probe de lichide pulmonare de la un pacient cu pneumonie și au susținut că au descoperit un virus nou. OMS-ul finanțat de fundațiile Gates și Rockefeller, a susținut în Raportul de situație 1 al OMS pe coronavirus 2019-nCov:

Autoritățile chineze au identificat un nou tip de coronavirus, care a fost izolat la 7 ianuarie 2020 (…) La 12 ianuarie 2020, China a împărtășit secvența genetică a noului coronavirus pentru ca țările să o utilizeze în dezvoltarea unor seturi de diagnostic specifice”.

Adică afirmațiile OMS sunt complet nefondate. Este o fraudă! Epidemiologul șef al Centrul pentru Controlul Bolilor din China, dr. Wu Zunyou, a recunoscut pe NBCNews la 24 ianuarie 2021 că nu au izolat virusul.

De aici, avem o serie de alte întrebări: la ce folosesc măștile, testele, izolarea, carantinarea celor sănătoși, vaccinarea, ce tulpini britanice sau sud-africane se descoperă? De ce se nenorocește economia mondială în numele unui virus pe care nu l-a văzut nimeni?

World Freedom Alliance este o organizație alcătuită din medici și cercetători din întreaga lume care urmărește să aducă în fața opiniei publice adevărul în privința falsei pandemii covid-19. Președintele WFA este Prof. Dolores Cahill, specialistă în biologie moleculară și imunologie.

Asociația numără deja mii de medici, cercetători, imunologi, virusologi etc. și urmărește să publice date despre presupusa pandemie și să acționeze în instanță toți susținătorii scenariului covid-19. FFA are un canal pe Telegram (Telegram: Contact @worlddoctorsalliance), contul Ask The Experts pe Brand new tube și susțin conferințe în toată lumea.

Scenariul „Marii Resetări” pe scurt:

1) Blocări pandemice perpetue și controale economice până când populația se supune tiraniei medicale
2) Pașapoarte medicale și urmărirea contactelor interpersonale, ca parte a vieții de zi cu zi
3) Cenzurarea tuturor vocilor care se opun agendei
4) Activitate economică redusă în numele stopării „schimbărilor climatice
5) Pauperitate și pierderea proprietății private

6) Introducerea „venitului de bază universal” pentru o generație de persoane dependente și disperate
7) O societate fără numerar și un sistem de monedă digitală în care confidențialitatea tranzacțiilor de orice fel este complet ștearsă
8) Crearea unei „economii comune” în care nimeni nu va deține nimic (afară de „elite”) și producția independentă este scoasă în afara legii
9) Ștergerea frontierelor naționale și sfârșitul suveranității și autodeterminării
10) Centralizarea puterii politice globale în mâinile „elitei”

Citiți a doua parte a articolului

Citiți și:
Covid-19: Marea resetare, sau Papa Karla transmite ștafeta lui Santa Claus
Klaus Schwab, tătukul Marii Resetări: «Nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți pentru asta!»

 

yogaesoteric
26 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More