Şi mai e ceva…

Întotdeauna mai e ceva! Mereu rămânem surprinşi să vedem cum un alt elefant face dezastru în magazinul de porţelanuri, dar niciodată nu ne întrebăm cum de suntem surprinşi. Elefantul e ceva mare, n-are cum să nu-ţi sară în ochi. Şi, cu toate acestea, iată-l că din nou ne surprinde! Ce să mai fie de această dată?

Mămicuţele şi copilaşii. Vă e cunoscut narativul utilizat de agenţiile ucrainene de PR? Sigur că vă e cunoscut, doar zilnic ni se înfăţişează câte-o fătucă mai isterică tăvălindu-se de grija „mămicuţelor şi-a micuţilor”! E o tăvăleală pe TV de ai impresia că-n Ucraina nu erau decât „mămicuţe şi micuţi”. Culmea, fix despre asta vom vorbi azi.

Dincolo de resursele naturale, Ucraina mai este lider mondial într-un domeniu despre care se tace, respectiv cel al copiilor născuţi din mame surogat. După ce principalii concurenţi ai Ucrainei – Nepalul, India şi Thailanda – şi-au modificat legislaţia interzicând această practică barbară, Ucraina a urcat pe primul loc la nivel mondial. Preţul unui pachet care are ca finalizare un copil născut dintr-o mamă surogat este între 40.000 şi 60.000 euro, mult sub preţul practicat în SUA. Business-ul e atât de profitabil încât nu s-a oprit nici în timpul covidului şi nu se opreşte nici acum când, pentru securitate, maternităţile au fost mutate în buncăr. Deh, linia de producţie nu se dorește să stagneze. Întreaga poveste e documentată într-un material al Spiegel publicat în luna martie.

La cum arată situația, observaţi limpede cam câtă sensibilitate pentru „micuţi” este pe-acolo. În special pentru comercializarea lor. Doar că nu aveţi întreaga imagine. Asta deoarece Ucraina e mai mult de-atât. Conform unui raport al Departamentului de Stat din 2014, „Ucraina este o țară sursă, de tranzit și de destinație pentru bărbați, femei și copii supuși muncii forțate și traficului sexual”. Atunci, desigur, vinovat era Ianukovici, adică cel care luase primele măsuri în direcţia combaterii practice a traficului de persoane. Însă, remarcabil este că, după schimbarea de direcţie, rapoartele Departamentului de Stat sunt identice, fapt pentru care Ucraina se situează în aceeaşi clasă 2 privind traficul de persoane.

După ce ani la rând în respectivele rapoarte evidenţiaseră „implicarea autorităţilor”, în 2020 se strecoară în raport următoarele: „Corupția endemică a afectat poliția și sistemul judiciar, iar cazurile de funcționari complici la traficul de persoane au persistat”. Păi cum au persistat, doar în anii trecuţi nici nu fuseseră evidenţiate. Înţelegeţi probabil care-i situaţia reală. Raportul pe 2020 îl găsiţi aici.

În cel mai recent raport, cel din 2021, la acelaşi capitol avem: „Corupția a rămas în poliție și justiție și au fost semnalate două cazuri de complicitate oficială la traficul de persoane. Guvernul a continuat să raporteze anchetele unor oficiali presupuși complici la trafic; cu toate acestea, pentru al patrulea an consecutiv, guvernul nu a raportat nicio condamnare a oficialilor complici”. E un tablou, zic eu, lămuritor!

Desigur, rapoartele Departamentului de Stat sunt extrem de politizate, iar asta se vede transparent în tonul moale utilizat, în condiţiile în care Ucraina e identificată ca o ţară principală a traficului de persoane. Nu e ciudat că media o consideră un bastion al civilizaţiei? Nimic nu mai e ciudat în ziua de azi, credeţi-mă!

Însă mult mai radicale sunt rapoartele organizaţiilor independente care atrag atenţia de mult prea mult timp că banii daţi pentru misiuni caritabile în Ucraina sunt de fapt şterpeliţi, timp în care acolo se desfăşoară cel mai barbar trafic şi abuz de persoane.

Spre exemplu, Disability Rights International, un ONG care sprijină persoanele cu dizabilităţi, prezintă o imagine dezastruoasă a orfelinatelor din Ucraina. Violenţa este omniprezentă, atât în ceea ce priveşte relaţiile supraveghetori-copii cât şi cea referitoare la relaţiile dintre copiii instituţionalizaţi. La fel în ceea ce priveşte abuzul sexual care, de asemenea, e o constantă. Fetele sunt violate începând cu 13 ani, atât de personal, cât şi de cei mai mari. La fel şi în ceea ce priveşte băieţii: încep ca violaţi şi continuă ca violatori. Asta e doar pepiniera întrucât, pe măsură ce cresc, copiii alimentează bordeluri clandestine sau sunt „răpiţi” în operaţiuni care au ca scop alimentarea pieţei sexuale sau de sclavi a Orientului Apropiat. Aşa-i că n-aţi auzit despre sclavagism? Există. Studiaţi şi-o să rămâneţi surprinşi!

În ceea ce priveşte răpirile, sursele autorilor raportului spun că doar în orfelinatul din Odesa sunt aproximativ 20 de dispariţii anual. Anumiţi copii sunt găsiţi morţi şi nimeni nu investighează care-a fost cauza. Acolo se vorbeşte deschis despre trafic de organe, lăsându-se să se înţeleagă că e o practică extrem de frecventă în ceea ce priveşte copiii cu dizabilităţi. Autorii raportului vorbesc despre o femeie a cărei fiică era autistă şi care se oferea s-o vândă pentru organe! Este o cruzime de nedescris care e ţinută la secret. Evident, media nu suflă o vorbă despre asta! Raportul Disability Rights International (cu update-ul din 2017) îl puteţi consulta aici.

Imaginea aceasta n-o cunoşteaţi. Este acea imagine care se ţine la secret, alături de celelalte „mici secrete ale lor”. Punând cap la cap, veţi înţelege exact de ce Ucraina e atât de importantă pentru Occident sau, mai bine spus, pentru toţi mizerabilii care susţin un sistem de-a dreptul diabolic. Apărarea îndârjită a redutei ucrainene face parte din sistemul de protejare a mizeriei de-acolo: trafic de carne vie, dezvoltare de arme biologice, experimente etnice ciudate ș.a.m.d. Nimeni nu vi le spune. Toţi vă spun cât de luminoasă e Ucraina, doar că noi este necesar să fim conştienţi ce anume ne ispiteşte luând chip de înger de lumină.

Şi pentru că tot am spus că „mai e ceva”, la final vă dau o temă de gândire: gândiţi-vă la Ucraina de acum ca la o ţintă, ca la o oglindă a ceea ce va ajunge lumea atunci când întregul sistem diabolic va stăpâni arogant şi tiranic întreaga lume. Despre asta este vorba!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Batalionele Azov și Aïdar – Formațiuni paramilitare ucrainene de extremă dreapta naziste. Cu ei Ucraina vrea în UE și NATO
Hunter Biden: Ce făcea în China și în Ucraina?

 

yogaesoteric
26 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More