Simțurile subconștiente pe care omul actual nu le folosește niciodată

 

Omul raționează egocentric, pornind de la sine către infinit. De pildă, dacă întrebăm pe un savant până unde se extinde Universul, el va răspunde cu promptitudine: „La infinit!” – expresie care pune punct gândirii noastre.

Pentru a extinde cunoștințele noastre despre Universul în care trăim, este necesar să privim și din exteriorul noțiunii „infinit”. Și atunci ne vom da seama că Universul este format din miliarde de galaxii și sisteme solare, cu mii de miliarde de planete cu civilizații tehnologice aflate în diferite faze de dezvoltare. Să ne îndepărtăm și mai mult de limita „infinit”. Vom constata că există mii de alte universuri ce interacționează energetic între ele și țin această megastructură cosmică indivizibilă. Mergând şi mai departe, calea duce către Dumnezeu, sub forma Energiei dumnezeieşti supreme care a manifestat întregul Macrocosmos. În spațiul cosmic, aparent totul se rezumă la materie, energie și informație; iar energiile universale sunt supuse procesului de transformare continuă și au o existență nelimitată în timp.

Egocentrismul uman constituie o piedică și în cunoașterea energiilor paranormale existente în subconștientul omenirii, ce au trecut în stare latentă (în adormire) datorită faptului că nu au fost folosite. Este demonstrat din punct de vedere științific, că simțurile care nu sunt folosite se atenuează și dispar în labirintul necunoscut al creierului uman. Aşadar este necesar să analizăm energiile omului și pornind din exterior spre interior, în raport cu biosfera terestră.

Iată câteva simțuri existente în stare latentă, pe care le are specia umană în subconștient, ce se transmit pe cale genetică din generație în generație și care pot fi activate:

Simțul detecției extrasenzoriale

Acest simț este intens folosit în domeniul militar pentru accesarea unor ținte strategice, ce nu pot fi detectate cu aparatura tehnică actuală.

 
Operator militar extra-senzitiv, detectând ținte ce nu pot fi accesate cu aparatura tehnică actuală

Instruirea militarilor în branșa detecției extrasenzoriale constituie un secret pus sub cod zero. Selecția viitorilor extrasenzoriali se face cu discreție, ținându-se cont de gradul de inteligență și sensibilitate psiho-biologică a acestora. Pentru a se evita situații nedorite, în care un viitor extrasenzorial să intre în contact telepatic neautorizat cu un omolog din tabăra inamică, psihologii militari verifică riguros loialitatea acestora. Prin detecția efectului Rudan se poate verifica operativ gradul de sinceritate al subiecților umani, ce se prezintă la selecții.

Simțul structurării cutremurelor de pământ

Prin detecția extrasenzorială a evoluțiilor focarelor geopatogene seismice la suprafața solului, există posibilitatea certă ca omul să poată face predicția cutremurelor de pământ, asemănător cu alte specii terestre evoluate.

Simțul comunicației telepatice

Prin contact telepatic se poate lua legătura operativ cu unele rase extraterestre, ce răspund la mesajele pământenilor. Undele telepatice se propagă instantaneu în spațiul cosmic, ceea ce permite comunicarea în timp real. Până în prezent au avut loc numeroase întâlniri de gradul III între oameni și rase umanoide din alte sisteme solare, asupra cărora guvernele păstrează un secret absolut. (

Simțul detecției efectului Rudan – o componentă energetică din biocâmpul uman, animal și vegetal, care reflectă în orice moment nivelul funcțiilor biologice ale organismului viu

Prin detecția extrasenzorială a efectului Rudan se poate determina în orice moment nivelul de sănătate organică și psihică a speciilor biologice terestre și se pot lua măsuri operative pentru remedierea sănătății acestora.

Simțul localizării în subsol a vestigiilor arheologice, indiferent la ce adâncime se află

Subsolul poate deveni „transparent” pentru omul care are activat acest simț. Se pot detecta cu o precizie de plus/minus 10 milimetri orice vestigii arheologice și alte neomogenități ale subsolului, indiferent la ce adâncime se află. Prin acest procedeu, cunoscutul cercetător în domeniul paranormal, Vasile Rudan, a localizat în subsol, împreună cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul M.Ap.N., zeci de kilometri de conducte antice din ceramică pentru aducțiunea apei potabile către cetățile și așezările fortificate dacice din Munții Orăștiei (România) și au descoperit opt cetăți necunoscute de către arheologi.

Simțul detecției resurselor subterane de apă

Este un simț uman cunoscut din vremi ancestrale, denumit rabdomanție sau radiestezie. Este folosit de căutătorii de resurse subterane de apă.

Simțul detecției resurselor de petrol

Prin activarea acestui simț din subconștientul uman, pot fi localizate cu precizie resurse petrolifere în anticlinal, delimitându-se în orice moment suprafețele variabile ale zăcământului de petrol, ale depozitul de apă și gazului de sondă.

Simțul detecției obiectelor aflate în spațiul extraterestru, indiferent la ce distanță astronomică se află față de Terra

Omul are posibilitatea să detecteze operativ ținte situate la distanțe astronomice. De pildă, în luna august 2013, domnul Vasile Rudan a localizat prin teledetecție extrasenzorială vestigii arheologice în subsolul planetei Marte. Descoperirea a fost publicată în Jurnal Paranormal la 27 august 2013. În anul următor, descoperirea vestigiilor arheologice de pe planeta Marte a fost confirmată de către NASA.

 
Fotografie realizată de NASA la suprafața planetei Marte, prin care se confirmă existența vestigiilor arheologice. Fotografia a fost retușată de către NASA, pentru a se ascunde unele detalii tehnice

Simțul detecției undelor gravitaționale

Dacă omul are activat simțul detecției energiei gravitaționale, poate localiza cu ușurință undele gravitaționale, ce se manifestă peste tot la suprafața Terrei. De ce nu recurg cercetătorii civili la acest procedeu de detecție în cercetarea gravitației terestre, constituie o enigmă.

Orizontul rațiunii umane se îngustează în mod sistematic

Este știut că energiile și abilitățile biologice umane, dacă nu sunt folosite, se atenuează și dispar din zona conștientului, trecând în subconștient, în stare latentă. Orizontul conştiinţei omului „modern” se îngustează în mod sistematic, în funcție de dezvoltarea tehnologică și crearea unor facilități pentru a face viața terestră mai comodă. Până la urmă vom ajunge hibrizi tehnici cu urme biologice, stăpâniți în totalitate de tehnologia pe care am creat-o și pe care am scăpat-o de sub control. Simțurile omului slăbesc pe zi ce trece din varii cauze, în special cele de care se face responsabilă specia umană: poluarea în exces a aerului, a apelor de suprafață și apelor subterane, a solului și a subsolului, a biosferei, din punct de vedere chimic, fizic și bacteriologic.

Savanții preconizează că așa va arăta specia umană în viitorul nu prea îndepărtat

Simțul văzului uman se atenuează constant și este corectat, într-o oarecare măsură, prin purtarea ochelarilor de vedere cu dioptrii ce cresc, în general, la fiecare doi ani. Astfel, omul este obligat să privească lumea înconjurătoare printr-un câmp vizual restricționat și atenuat de lentile ochelarilor de vedere.

Şi totuşi, simțul văzului poate fi corectat pe cale psihică, astfel ca omul să aibă o vedere optimă toată viața. Dar acest aspect este în contradicție cu interesele financiare meschine ale industriei ochelarilor de vedere și ale cabinetelor oftalmologice de pe mapamond. Specia umană a ajuns în robia banilor, neglijându-şi sănătatea, cât și pe cea a generațiilor viitoare.

Simțul văzului la unele specii de animale este cu mult mai performant decât cel uman. De exemplu, omul are în fiecare ochi trei tipuri de senzori pentru perceperea culorilor. Crevetele cu mantie beneficiază de 16 senzori, având o acuitate vizuală de peste cinci ori mai bună decât ființa umană. Vede și în lungimile de undă ultraviolete, infraroșii și în lumină polarizată.

 
Crevetele cu mantie. Potrivit estimărilor făcute de oameni de știință, crevetele cu mantie are simțul văzului cel mai performant de pe planeta noastră

Sunt și animale cu vedere panoramică. De pildă, unele specii de păianjeni au ochi multipli amplasați circular în jurul capului, cu retină ce se regenerează în permanență, ce îi permite animalului să vadă și pe întuneric absolut.

 
Păianjen cu ochi multipli, cu simțul văzului panoramic

În Natură nimic nu este întâmplător în manifestarea materiei vii, totul este programat în funcție de necesitățile speciilor. Orice organism viu își perfecționează evolutiv simțurile, potrivit cu trebuințele sale existențiale.

Calea de acces către simțurile adormite ale omenirii trece printr-un curs de activare a energiilor paranormale ce se află în stare latentă în subconștient, ceea ce ar permite simțurilor noastre să revină pe făgașul lor natural. Aceasta este posibil pentru toţi oamenii, cu condiţia ca şi conducătorii vremelnici ai omenirii să fie de acord cu acest deziderat. Altfel, ne rămâne alternativa opusă, agreată de guverne, să ne considerăm în continuare cea mai evoluată specie de pe Pământ sub raport biologic și psihic și să considerăm beteșugurile noastre ca fiind virtuți definitorii, ce ne deosebesc de celelalte specii terestre.

Citiţi şi:
Practica yoga și trezirea feluritelor puteri supranaturale, SIDDHIS, și a anumitor puteri paranormale secundare, RIDDHIS (I)
Psihometria, capacitatea paranormală de a «citi» obiectele (1)
Puteri Paranormale. Asul din mâneca serviciilor secrete

 

yogaesoteric
20 septembrie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More