Taine dezvăluite de profesorul Iamandescu: lipsa sării din sânge şi prostia

 

La televizor vedem zilnic aceeași campanie pseudo-medicală: „Excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii!”. Profesorul Iamandescu: „Scopul lor real este să devenim legume”.

Profesorul universitar doctor Ioan Bradu Iamandescu, unul dintre cei mai mari alergologi europeni, somitate a cercetării medicale, dispărut dintre noi anul trecut, a acordat numeroase interviuri şi a publicat numeroase articole, printre care şi cel legat de secretul lipsei sării din sânge.

O taină ținută cu mari eforturi și mulţi bani departe de urechile și ochii „prostimii”: lipsa sării din sânge

Interesant, dar logic. Aceeași problemă ca în cazul tensiunii arteriale: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioară a „normalului”. Să aibă aceeaşi justificare?

„Excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii!” Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces, nu ne explică însă nimeni! La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia! Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme… este o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunți exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.

Între omul de la munte, care bea apă puternic magnetizată, aproape pură, şi cel de la șes sau de la oraş care primeşte apa cea mai infectă, cel de la munte va „dizolva” şi elimina mult mai repede chimicalele!

Nu uitați că nu suntem la fel, că nu avem aceeași grupă sanguină, că diferă şi RH-ul – purtătorul de oxigen din sânge! Unii au în sânge predominant cuprul (RH negativ) alţii, cei mai mulţi, au fierul (RH pozitiv)!

Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă: orice reacţie a apei cu sarea produce… căldură! Iar sarea formează principalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11.000 de ori viteza transferului informaţional către creier! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge… prosteşte! Intuiţia spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume! La muncă şi înapoi acasă, la televizor, unde ni se repetă zilnic: „Excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii!”.

Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor? Nu este vorba de boală şi moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba şi de bani, de mulţi bani, atât de mulţi încât viaţa copiilor şi a tinerilor nu mai contează! Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi, în fond, este bine să ai multe „legume” în sistem! Pentru că legumele îşi plătesc taxele la zi!

Amintiţi-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în trup. Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii!

Dar zahărul? Zahărul este purtător de un cu totul alt tip de informaţii! Nu vorbim de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maximum! Vorbim de zahărul natural din fructe, sintetizat de natură cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Vitalitatea dvs. şi a copiilor dvs., atenţia, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Şi evoluţia dvs.!

Genetica! Grăsimile?! Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovar! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, comportamentului violent, tendinţelor suicidare, creşterii riscului de infarct miocardic şi mai ales la o slabă funcționare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când cei de la OMS (Organizația Mondială a Sănătății) au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de „bolnavi”şi 4,3 de miliarde de dolari pe an, câștig, dintr-un foc!

Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia! Tot cu slănina, pită, ceapă şi palincă trăieşte! Nu face exces şi trăiește mult şi bine… cum aţi vrea să-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani… cu un cojoc miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bâta în mână? Acum, trageți dumneavoastră concluziile.

Citiţi şi:

Populația României – singura din lume care este obligată să înghită zilnic sare iodată. Dezvăluirile medicului Pavel Chirilă

Extractul de lămâie cu bicarbonat, alternativă naturală la chimioterapie!

 

yogaesoteric
20 septembrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More