Singapore va dezincrimina sexul între bărbați

Singapore va dezincrimina sexul între bărbați, a declarat premierul Lee Hsien Loong, adăugând că societatea din orașul-stat a devenit din ce în ce mai tolerantă față de persoanele gay, informează Mediafax.

Prim-ministrul a adăugat, însă, că guvernul nu intenționează să schimbe definiția legală a căsătoriei în orașul-stat, adică între un bărbat și o femeie, notează Reuters.

Cred că acesta este demersul corect de făcut și ceva ce majoritatea singaporezilor vor accepta acum”, a declarat premierul Lee Hsien Loong în discursul anual de la mitingul de ziua națională, adăugând că guvernul va abroga secțiunea 377A din Codul Penal, o lege din epoca colonială care incriminează sexul între bărbați.

Chiar dacă vom abroga Secțiunea 377A, vom susține și proteja instituția căsătoriei… Conform legii, doar căsătoriile dintre un bărbat și o femeie sunt recunoscute în Singapore”, a adăugat Lee.

Citiți și:
Germania cedează ideologiei trans: vrea să permită copiilor de 14 ani să-și schimbe în mod legal sexul
Dr. Galina Răduleanu, fost deținut politic: Trăim în amoralitate. În școli este nevoie de educarea caracterului, nu de educație sexuală

 

yogaesoteric
8 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More