Sistemul de control total prin care elita conduce omenirea versus trezirea noastră urgentă – Care dintre ele va câștiga?

În acest timp pivot din istorie, epoca trezirii noastre prin adevăr și transparență nu a fost niciodată mai uimitoare de trăit. Unii dintre noi știu că mizele sunt mari în lupta pentru libertatea noastră: pe de o parte, avem un sistem de control parazitar din ce în ce mai distructiv; o mașină bine lubrifiată, proiectată cu răceală de elita conducătoare și de asociații săi, care să ne înșele cu paradigmele false și limitative. Apoi, pe de altă parte, trecem printr-o trezire în masă, cu salturi la nivelul conștiinței, care are potențialul de a co-crea o planetă transformată. Deci, cine va câștiga, sistemul de control al elitei conducătoare sau trezirea noastră?
O întrebare foarte deschisă care ar putea da multe răspunsuri diferite, dar iată un răspuns venind din perspectiva inimii.

Sistemul de control

Tot ceea ce există este energie. Fiecare aspect al sistemului de control parazitar a fost conceput pentru a distruge energia inimii noastre. El servește deconectării de puterea inteligenței intuitive a inimii. Membrii elitei pur și simplu vor să fim ca ei, fără inimă. Ne-au programat și spălat creierul pentru a crede multe minciuni, astfel încât să putem fi lăsați în propriile noastre înțelegeri eronate, pentru a ne demonstra unii altora că suntem ,,fără inimă”. Luați, de exemplu, cazul luptei împotriva războaielor fabricate în secret pentru putere, profit și câștiguri politice. În aceste războaie interminabile, singurul dușman adevărat pentru „ei” suntem „noi” – poporul împotriva elitei dominante – orice altceva este doar o iluzie.

Același lucru se poate spune și despre alte conflicte fabricate în secret, cum ar fi cele care implică tulburări civile, războaie rasiale și crize economico-financiare.

Din leagăn și până în mormânt, energia intuitivă a inimii noastre se ciocnește cu curriculum-ul îngust, profund înduioșător al sistemului educațional bazat pe memorare, și apoi la locul de muncă: în ambele cazuri am fost programați și spălați pe creier să ne închinăm profitului, să ne dăruim întreaga viață corporațiilor și consumerismului, cu atitudini gen „cel care moare cu cele mai multe jucării câștigă” sau „supraviețuiește cel mai puternic și abil”.

Apoi avem mass-media deținută și controlată de elita conducătoare. Divertismentul este antrenament: mass-media este proiectată să afecteze comportamentul nostru după ce vizionăm ore nelimitate la televiziune / filme, în care oamenii se tratează unul pe celălalt oribil, în timp ce suntem făcuți să devenim insensibili. Să nu uităm de știrile false care provoacă frică, vânzând terorismul sponsorizat în secret, cu demonii săi externi sau cu falșii băieți răi.

Ocultismul

Un alt asalt asupra inimii există sub forma ocultismului. Elita dominantă se întâlnește în secret în încăperi subterane, prin diferite zone energetice ale planetei, despre care se spune că au geometria potrivită pentru a înfăptui ritualurile energetice malefice. Ritualul lor energetic malefic sau simbolismul ocult, ca de exemplu în logoul corporativ, este conceput pentru a avea efecte contraproductive asupra umanității prin afectarea psihicului nostru în domeniul morfogenetic.

Transumanism

Calitățile noastre umane sunt grav amenințate de agenda transumanismului. Folosind tehnologii cum ar fi nanotehnologia, ingineria genetică, medicamentele, robotica și bionica… pentru a ne „îmbunătății”, suntem în pericol grav de a ne pierde legătura cu inima și, astfel, de a deveni neputincioși pentru a face ceva împotriva sistemului de control al elitei conducătoare.

Pământul și neconectivitatea noastră energetică

Energiile inimii noastre se află în legătură cu energiile Pământului (inima noastră este în rezonanță vibrațională cu inima planetei, noi suntem ai acestei planete, n.b.). Elita dominantă distruge armonia energetică a Pământului prin poluarea solului, a aerului, a alimentelor și a apei, prin geo-inginerie, fracturare, poluare chimică, radiații, modificări genetice, folosirea tehnologiei HAARP… iar noi de cele mai multe ori participăm orbește sau suntem ignoranți.

Protestele făcute în legătură cu instalarea conductei petroliere de la Standing Rock – Dakota au reprezentat un punct de sprijin pentru energia inimii: A fost o situație în care, pe de o parte, protestatarii onorau o bucată de pământ ca pe o entitate vie, sacră, dată de Dumnezeu, apreciind solul fertil și apa proaspătă… Pe de altă parte, au existat o serie de persoane fără inimă: politicieni mituiți care reprezentau corporații ce au condus la lăcomie, ce s-au dovedit a intimida protestatarii și au fost chiar și forțe de poliție militarizate brutale, care trebuiau să se ocupe de protestatarii pașnici dacă aceștia împiedicau construirea conductei și degradarea terenurilor.

Cazuri de acest gen sunt cunoscute în toate zonele planetei, dar mai ales în țări sărace sau slabe din punct de vedere politic (aici putem aminti cazurile din România cu Roșia Montană – extragerea aurului cu milioane de tone de cianuri, sau ,,bătălia” de la Pungești cu fragmentarea hidraulică, unde oamenii erau bătuți de jandarmi sau amenințați dacă ieșeau din casă, pe timpul guvernării Ponta, un alt trădător lipsit de orice morală).

Trezirea noastră

În această epocă a trezirii noastre prin revelarea adevărului și prin transparență, după ce am ales calea „de a sluji altora”, mai mult ca niciodată este necesar să manifestăm mai multă recunoștință, compasiune, empatie, generozitate, bunătate și grijă reciprocă, ca modalități de a rămâne conectați cu inima. Acceptarea de sine, împăcarea cu noi înșine ne permit să rămânem centrați în inimă, un loc unde sistemul de control parazitar nu poate găsi nicio modalitate de a se atașa pentru a ne folosi sau manipula.

De acum înainte este necesar să mergem pe calea inimii; rațiunea ne-a fost bună, aici, pentru a supraviețui ca indivizi, însă calea inimii ne îndrumă spre conștientizarea faptului că suntem ființe infinite, nemuritoare, iar energiile care ne vor fi de folos în primul rând sunt energia iubirii și cea a adevărului pur.

Nu mai este vorba de supraviețuire ci de susținere reciprocă și de transformarea noastră. Aceasta este calea pentru formarea comunităților locale armonioase. Fiecare comunitate trebuie să aibă unitate, să fie capabilă să se susțină și să aibă discernământ pentru a supraviețui și a prospera. O viață comunitară care se va concentra pe o distribuție echitabilă a bogăției, mai degrabă decât pe concentrarea acesteia în mâinile unui mic număr de indivizi egotici.

Este necesar să redefinim sistemul educațional în ceea ce privește informațiile oferite și elementele practice, pentru a depăși paradigma actuală. Pe lângă deschidere, trebuie să demonstrăm mai multă onestitate și integritate în abordările noastre. Noi, ca rasă, ne-am prins în această mizerie acceptând orbește consensul general al maselor și opiniile așa-numiților experți. Acum este de datoria noastră să ne co-creăm în mod conștient. Conștiința este cheia transformării lumii. Este mult mai simplu decât și-ar putea imagina cineva. Vom face această transformare simțind, gândind și acționând din inimă.

Deși conștiința colectivă va fi zdruncinată, este necesar să experimentăm această realitate curentă pentru a ne transforma. Aceasta ne va permite să ne îndreptăm intenția conștientă în masă pentru a crea o nouă paradigmă, o lume armonioasă pentru toată lumea. Ne va permite să înțelegem că în esență eu sunt tu și tu ești eu, iar toți suntem Unul, și atunci de ce să ne mințim, să înșelăm sau să rănim?

În concluzie

Fiecare realitate, fie ea falsă sau reală, se manifestă ca o consecință a gradului în care suntem conștienți în viața noastră. Trezirea noastră în număr tot mai mare va atrage transformarea conștiinței maselor, care se vor deschide către energia inimii. Aceasta va face să fie manifestată realitatea necesară pentru a învinge sistemul de control.


Citiți și:

Iluzii anesteziante în care cred românii şi care blochează evoluţia şi dezvoltarea poporului român, a societăţii româneşti, a României
Ne îndreptăm către un salt de conştiinţă la nivel planetar (I)

yogaesoteric
28 noiembrie 2017

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More