Sorin Faur spune: „Totuși, de ce se menține frica vaccinatului de nevaccinat câtă vreme primul și-a rezolvat problema?”

După aproape 15 luni de ospiciu, lumea poate fi împărțită în două categorii: cei cărora le este frică de covid și cei cărora le este frică de vaccinul anticovid.

Oricât m-aș strădui, nu pot pricepe, totuși, de ce se menține frica vaccinatului de nevaccinat câtă vreme primul și-a rezolvat problema, deci nu mai este periclitat de cel de-al doilea. Pe lângă emblema de superioritate (auto)atribuită unei noi categorii sociale – cea informată, luminată științific, responsabilă prin vaccinare pentru sănătatea umanității, deci și a planetei, pe care o salvează încă o dată etc. –, răspunsul posibil este că, cel puțin în România, gradul de frică indusă de campaniile care au creat această nouă categorie foarte superioară(!) a populației a depășit cu mult dozele rezonabile ale unui război psihologic fake.

Bine ar fi ca isteria acumulată cu mare presiune în cele două bule să nu degenereze într-o explozie socială reală. Habar n-am de ce îmi amintesc acum doar generosul exemplu al unei țări africane în care, suficient de recent, de la microfonul unui singur post de radio niște foarte puțini demenți superiori au reușit foarte repede să convingă foarte mulți alți demenți superiori că pentru a supraviețui este necesar să omoare între 8.000 și 10.000 de inferiori pe zi. Operațiunea de succes s-a implementat în cea mai mare parte cu maceta.

Autor: Sorin Faur

Citiți și:
Propunere sinistră: Cei nevaccinați să nu mai beneficieze de îngrijiri medicale gratuite din partea statului
Informaţii de maximă importanţă în contextul actual: Cum putem refuza în mod legal un vaccin

 

yogaesoteric
21 mai 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More