Propunere sinistră: Cei nevaccinați să nu mai beneficieze de îngrijiri medicale gratuite din partea statului

În România s-a vaccinat doar 17% din populație!

Guwernerul PrimSinistrului Cîțu propune limitarea drepturilor celor nevaccinați. A tuturor celor nevaccinați, fără deosebire!

Ultima dintre propuneri este ca cei nevaccinați să nu mai beneficieze de îngrijiri medicale gratuite din partea statului, deși plătesc aceleași impozite.

Pentru prima oară în istoria recentă majoritatea este considerată un pericol pentru minoritate, motiv pentru care li se abolesc rând pe rând toate drepturile fundamentale.

Înțelegeți că avem o minoritate privilegiată?
Înțelegeți că suntem în plină dictatură?
Înțelegeți că avem un guvern bolșevic?
Înțelegeți că este necesar să ne recâștigăm libertatea și suveranitatea?
Înțelegeți de ce e nevoie să susținem toți cei 83% #LegeaSuveranității?

Iată cum ne apără și ne întărește drepturile noastre, ale celor 83%, Legea Suveranității:

Capitolul III – Măsuri pentru întărirea stării de drept și protejarea interesului superior și suveran al poporului și cetățeanului român

13. Limitări ale drepturilor și libertăților fundamentale ale omului nu se pot stabili prin Ordonanță de Urgență sau acte administrative normative.

14. Se abrogă Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

15. Tratamentele și dispozitivele medicale pot fi administrate, respectiv aplicate cetățenilor români doar prin obținerea în prealabil a acordului și consimțământului informat și scris al pacienților sau al reprezentanţilor legali ai acestora, în urma unei prealabile şi obligatorii informări făcute verbal şi pe baza prospectelor-documentaţiilor oferite de producătorul medicamentelor sau dispozitivelor propuse, exceptate fiind urgenţele medicale care pun viaţa pacientului în pericol şi necesită un tratament imediat. Niciun cetățean nu poate fi discriminat pozitiv sau negativ ca urmare a acceptării sau refuzului unui tratament sau dispozitiv medical.

16. Nu se pot comercializa medicamente sau dispozitive medicale sau aplica tratamente medicale pentru care producătorul nu oferă garanții şi nu îşi asumă responsabilitatea deplină a reacțiilor sau/și efectelor adverse, interacțiunilor medicamentoase, efectele pe termen scurt şi îndelungat, efectele asupra sarcinii, alăptării şi fertilităţii și nu oferă remedii și/sau soluţii dovedit viabile împotriva acestora precum şi despăgubiri. Totodată, este interzisă comercializarea medicamentelor, vaccinurilor, dispozitivelor medicale și a altor produse farmaceutice pentru care nu s-au efectuat studii clinice complete și nu există avizări naționale potrivit metodologiei stabilite prin Legi.

17. Este interzisă orice formă de reclamă comercială la televiziune, radio și pe rețelele de socializare pentru medicamente autorizate sau neautorizate, vaccinuri, dispozitive medicale și alte produse farmaceutice.

18. Se modifică art. 297 cod penal – Abuzul în serviciu – după cum urmează:

1. Se modifică al. 1 care va avea următoarea formulare: „Fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, nu îndeplinește un act sau îl îndeplinește cu încălcarea legii în scopul obținerii unui folos necuvenit și prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.”

2. Se modifică alineatul 2 care va avea următoarea formulare: „(2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează și fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, îngrădește exercitarea unui drept al unei persoane ori creează pentru aceasta o situație de inferioritate pe temei de rasă, naționalitate, origine etnică, limbă, religie, sex, orientare sexuală, apartenență politică, avere, vârstă, dizabilitate, acceptare sau refuz al unui tratament sau dispozitiv medical, boală cronică necontagioasă, sau infecție HIV/SIDA, Covid-19 sau altele asemenea.”

Autor: Avocat Dan Chitic

Citiţi şi:
Avocatul Dan Chitic propune Legea Suveranității, ce interzice defrișările până în 2040, cenzura pe internet, implicarea serviciilor în justiție
Pașaportul Covid împarte populația în cetățeni de mâna întâi – Imuni – și de mâna a doua – Non-Imuni

yogaesoteric
20 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More