Sorin Ovidiu Vântu acuză Occidentul și SUA că au acaparat România


„Americanii au impus o taxă de protecție de 2% din PIB. Occidentalii au cerut drept șpagă pentru aderarea la UE tot sistemul bancar”


Sorin Ovidiu Vântu a realizat pe blogul său un proiect de țară care, spune omul de afaceri, ar duce la o revenire în România a celor plecați să muncească acum în Occident și ar aduce o creștere economică sănătoasă. Totodată, SOV mizează pe plan economic pe China, căreia i-ar ceda părți importante din Aeroportul Otopeni, portul Constanța, Tarom sau construcția de autostrăzi.

Fostul patron al Realității TV este de părere că insuccesul României de astăzi este cauzat de neînțelegerea consecințelor lipsei unui plan de țară după integrarea țării în UE, din acest motiv milioane de români alegând să plece, cu tot cu familii, în Europa de Vest: „Au preluat cel puțin două milioane de muncitori mediu și superior calificați, aflați la a doua sau chiar la a treia generație de muncitori din tată în fiu, în aceeași profesie. Costurile de calificare de la simplu instalator la mari medici fiind suportate de nația română și făcând astfel ca orice încercare de relansare industrială, indiferent de domeniu, să fie practic imposibilă”.

SOV este de părere că Vestul european are interesul ca România să nu se dezvolte: „Au impus un deficit economic de 3%, deficit care face imposibilă dezvoltarea economică a unor țări aflate în situația României”.

Pentru a putea controla cât mai bine țara, Vântu mai spune că mai multe domenii-cheie au ieșit din proprietatea statului și au ajuns pe mâini străine: „Au cerut drept șpagă pentru această aderare (în limbaj cinic denumită privatizare) tot sistemul bancar, toată industria petro-chimică cu tot cu resurse, toate rețelele de distribuție, cu prețuri derizorii”.

Alocarea a 2% din PIB doar pentru apărare pare a fi o taxă de protecție, spune SOV. Mare parte din bani ajung la firme din SUA: „Americanii au impus o taxă de protecție de 2% din PIB (Corleone era un îngeraș pe lângă ăștia). Împotriva cui ne protejează, rămâne în continuare un mare mister. Idioțenia aia cum că ne invadează rușii sau că ne bombardează iranienii nemaifiind înghițită nici măcar de cei care o colportează ca sarcină de serviciu”.


Citiți și:

Mesaj pentru români: «Găsiți o mână de patrioți și se va întoarce țara! Nu vă fie frică!»

Multinaţionalele străine scot anual zeci de miliarde de euro din România

Neocolonialismul, antanta anti-românească și planul de distrugere sistematică a țării folosind ciomagul «paradelii» instituționalizate
 

yogaesoteric
11 iunie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More