Spitalizările și decesele covid în rândul persoanelor vaccinate complet s-au triplat într-o lună, anunță CDC

Decesele și spitalizările survenite în urma infectării cu covid-19 au crescut mai mult de trei ori în rândul persoanelor complet vaccinate din SUA într-o lună.

Numărul deceselor cauzate de covid în rândul celor care au fost complet vaccinați împotriva bolii a crescut de la 160, cât era la 30 aprilie, la 535, până în 1 iunie, potrivit datelor publicate de Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC), citate de Life Site News.

Un total de 10.262 de cazuri de infectare cu noul coronavirus la persoane complet vaccinate au fost raportate la CDC din 46 de state și teritorii din SUA, în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2021, potrivit unui raport publicat de CDC pe 28 mai.

Aproximativ 10% (995) dintre pacienții care s-au îmbolnăvit după ce au fost vaccinați înainte de 30 aprilie au fost spitalizați, iar agenția a declarat că a primit informații potrivit cărora 160 de pacienți complet vaccinați au murit din cauza infecției.

Câteva zile mai târziu, pagina de internet a CDC a raportat că 3.016 pacienți complet vaccinați cu un vaccin covid-19 au dezvoltat boala împotriva căreia se vaccinaseră și au fost spitalizați sau au murit. Decesele în urma infectării post-vaccinare au ajuns la 535 la 1 iunie, față de 160 de decese raportate cu o lună înainte.

În presă au fost relatate tot mai multe cazuri de persoane depistate pozitiv la testul covid-19 după vaccinare. Dezvoltatorul de software de la Oracle, Joel Kallman, în vârstă de 54 de ani, a murit pe 25 mai, după ce a pierdut lupta împotriva virusului care provoacă covid-19, deși fusese vaccinat pe 26 martie.

În luna mai, comediantul Bill Maher a fost testat pozitiv la covid-19, deși făcuse ambele doze de vaccin împotriva coronavirusului cu câteva săptămâni înainte, la fel ca cel puțin nouă jucători de la New York Yankees.

Citiţi şi:
De ce numărul de teste pozitive a explodat în ţările cu ratele cele mai mari de vaccinare (Israel şi Marea Britanie)?
Dubla măsură dusă până la minciună

yogaesoteric
6 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More