Starul lui Bayern Munchen, Joshua Kimmich, nu se vaccinează

Ministrul german de Interne îl presează și recunoaște cum funcționează propaganda ieftină: „Dacă te vaccinezi, alți oameni vor spune: atunci mă vaccinez și eu!”.

Joshua Kimmich, fundaș la Bayern Munchen, a anunțat că nu se vaccinează. La câteva zile după anunț, ministrul german de Interne, Horst Seehofer, l-a îndemnat pe fotbalist să se răzgândească, relatează Știripesurse.

Gândește-te încă o dată și vaccinează-te”, a fost mesajul lui Seehofer pentru Kimmich, ce a fost adresat jucătorului prin intermediul publicației Bild. „Ești o personalitate, un exemplu. Și dacă te vaccinezi, alți oameni vor spune: «atunci mă vaccinez și eu»”, a adăugat ministrul.

Presiunea a venit după ce 90% dintre fotbaliștii din Bundesliga s-au vaccinat.

Și experții germani din domeniul medical l-au criticat pe Kimmich pentru alegerea lui, acuzându-l că își neglijează datoria de a fi un exemplu de urmat în Germania.

Joshua Kimmich este un expert în chestiuni legate de fotbal, nu în vaccinare și vaccinuri”, a spus Thomas Mertens, președintele Comisiei pentru Vaccinare.

Citiți și:
Gimnasta Cătălina Ponor spune de ce nu se vaccinează: Poate să fie o problemă acest vaccin. Mi se pare că s-a obținut prea repede și nu știm care sunt reacțiile adverse
Dreptul tău NU naște obligația mea!
Renumitul doctor Ștefan Mindea: Impunerea vaccinării de către angajatori – instaurarea totalitarismului medical

 

yogaesoteric
16 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More